Skolan igen

image310

Hjälp andra med självförtroendet

Hello again !  Wazzup?

Alltså, Carolina Gynning? Vet inte vad jag ska säga.. haha!
Jag känner igen mig i henne, fast vi är så olika man kan bli egentligen. Liksom, jag menar, att det är typiskt mig att få för mig något sånt som att bli religös helt plötsligt. Att inte veta något om en plats, sen åka dit och bli jätteintresserad när man är där och ett tag när man kommit hem igen, men den är man samma människa igen. Får för sig saker som inte håller i längden. Men det är väl bra att variera sig?

Hade utvecklingssamtal idag, eller vad man ska kalla det. Fick i alla fall reda på en del betyg. Chockad asså! hade faktiskt bra om jag får säga det själv. Trodde jag inte! Och frånvaron va inte heller så farlig. Hela förra veckan var helt vit :) Mamma gilla mig efter det! Hahaha.

Sen är det himla snack om självförtroende hit och självförtroende dit hela tiden. Och jag har funderat ganska mycket på det. Har man varit en svag person med ett dåligt självförtroende, då är det inte bara att bygga upp det själv på en vecka. Utan det måste komma in ifrån och stärkas av människor runt omkring en. Om jag hade fått höra någon säga till mig att jag har tjocka ben, då hade jag slutat äta tills jag hade 3 storlekar mindre i byxor. Men om någon istället säger att de är smala, fina ben, ja, bara exempel, då stärks självförtroendet genast. Kanske bara för stunden, men det hjälper. Man ska arbeta på sikt egentligen, men ibland är det bra att bara göra något tillfälligt.

För bara några månader sen kände jag mig endast okej när jag ställde mig på vågen och den visade ett kilo mindre. Annars hade jag sjuk ångest över mig själv. Jag bryr mig inte att jag skriver det här, för det är bara sanning och det är över nu. Det är tack vare personer som visat att man kan få vara på topp fast man inte är den snyggaste. Det låter löjligt, men det är ju så. Faktiskt. Man behöver inte säga något, bara visa att man är uppskattad.


Jaja :), ska försöka sova innan kl 1 idag. Har en timme på mig att somna, får se hur det går. Imorgon är det skolan till halv 2, sen ska jag och Malin gå i stan och efter det till ett hemligt ställe! Vill sola också. Är blek o ful nu, haha. Sen på torsdag ska jag träffa Natteee och fredag "mingelreporter" (hahaha kommer dö) på tivve! Men ska dragga, ha det och sov gott!

I huvudet på Gynning

Kollar på Gynning nu. Jag vill också göra en sån resa som hon.....

Halv 5 idag

Kunde inte sova igår. Somna halv 3? Men jag är inte så trött idag faktiskt, inte nu. Men jag hade tydligen stängt av alarmet på min mobil i sömnen. Jag ställer alltid det en timme innan jag ska upp, så jag hinner njuta lite. Sen ringer det var 10nde minut. Har ont i magen också. Annars mår jag ovanligt bra! Faktisk! Hee-heeeee!

Som jag skrattade igår, kunde inte sluta fast jag kom hem från skolan och var helt själv, haha! Idhas finska alltså? "Tjynda dig din byg!" Hahahaha!

Ha de, haaj!


Guld till Lasse Lindh

Kan inte sova, så låg och kollade igenom de första inläggen jag skrev i bloggen. När jag och Eve var i Sthlm. Läste mer o mer och tillslut kom jag till det jag skrev i våras. Tempel o cardinal, kvällen innan studenterna åkte till costa. Ängelhoms studentbal. Fy fasen vilken kväll det var ändå? Steakhouse hahhaha! Vilket flyt man hade då.

Sen kom jag till den dagen som har varit en av mina.. ja.. lyckligaste. Sant :)! Och då kom jag även att tänka på denna låten. Alltså, ingen kan nog förstå hur mkt jag älskar den. Så mkt jag tänker på. Jag har både storbölat och gapskrattat till den. Hela våren. Början av sommaren. Den bästa och den sämsta tiden i mitt liv.Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag lyssnar?

Tjynda dig din byg

Kom hem halv 5 idag, perfekt till djurpolisen ♥.
Idag hade de fått in en katt, som ägaren som var 14 år, hade hällt tändvätska på och tänt fyr. Fy fan. Den såg inte rolig ut kan jag berätta. Öronen var typ borta?
Tidigare på kvällen hade de som larmat sett killen binda fast katten i ett rep och dragit den efter cyklen. Jävla idiotsnorunge, vill döda honom. Elda upp honom, så kan han se hur kul det är.

Har utvecklingssamtal imorgon. Ok med det liksom, men jag HATAR "Hur är det, hur mår du?". Har fått de frågorna på alla sånna samtal sen i lågstadiet. Och jag mår BRA! Så sluta :). Ska sitta och le och stirra hela tiden, så som Idha gör, hahahahha!

Ha de, haaj!

Eeh naj

Får man göra reklam för vad som helst i andras bloggar? Denna var i min.
Jag vill inte ha den där:

Penisförstoring mm. CE-certifierad penisförlängare Specialerbjudanden 2699 kronorOm erik får det av mamma ska jag ha läppförstoring!!!


(skoja, alla fattar inte det)


I skolan :D

Hopprep på idrotten för ett tag sen. HAHAHA! När läraren kom började Anna hoppa skithögt och veva som en galning, likna en groda. Hahaha! Sen fotboll? Är en skam för laget som bara är i vägen på plan. Så jag fick inte vara med :).
Har engelska snart. Tror att vi bara ska kolla på film och fika, men jag vill inte fika. Är inte sugen. Synd att säga nej när läraren tagit med sig.. men ja, jag mår illa och har ont i magen efter att ha skrattat så åt hoppandet.
På schemat står det att vi slutar halv 5 idag. Jag kan ju säga att jag går inte till halv 5. Kommer ju vara hemma efter läggdags. Äh, ska dra. Ha det!!

One way or another

Har just sett klart på "Allt en tjej vill ha" som gick på 3an. Började kolla för att det inte fanns något annat att se, sen fortsatte jag för att jag kom ihåg att jag sett den på bio för många år sen. Erfter det kollade jag för att jag tyckte den var bra! Haha. Det är få filmer som har fått mig att gråta, men denna, nördfilmen.. 
Speciellt när killen säger "Varför vill du hela tiden passa in när du är helt enastående?"Skrev det för en timme sen men Anna distraherar mig. Så ja, nu orkar jag inte mer. HAJDÅ!

Hahaha.Ps. Ingen lyckad tivve-kväll utan
One way or another i vinyl!
Nu vet ni.

Söndag och sol

Så mkt gladare man blir bara solen lyser lite! Jag somnade vid 4 igår, så jag hade nog kunnat sova hur länge som helst idag, men jag gick upp vid 11 och åkte iväg till stallet och red ut. Mamma och pappa hängde med och gick med mig, med hundarna. Så skönt att galoppera riktigt snabbt på en grusväg man inte ser slutet på.

När jag kom hem la jag mig i badet och värmde mig ett tag. Sitter fortfarande med handuken om mig i sängen nu. Vet inte om jag ska till väla. Kan inte bestämma mig. Måste sola också... Har börjat bli vit igen och få finnar, då är det dags.

Gud vad jag längtar efter shorts och solglasögon. Det är bara för att det är sol, haha. Dock är det bara januari så får ju vänta i alla fall 3 månader till, men det går väl snabbt. Tänk tillbaka 3 månader.. Oktober/november ungefär. Det var inte längesen ändå. Sen kan jag väl meddela att det är 129 dagar kvar till sommarlovet.

Nu ska jag klä på mig och se om mamma kan köra mig till väla, ha det :) !

Animal planet, bästa kanalen!

Egentligen vill jag inte skriva här, för då kommer man inte se hur bra klippet under matchar min header. Men jag kan ju inte sluta skriva bara för det..!

Jag skrev förut att jag skulle lägga mig tidigt. Jag hade bestämt mg för det och slog därför inte över till djurpolisen, för då är jag fast i soffan. Men sen smsar Anna att hon kollar på det, så ja, jag var tvungen. Dock är det slut nu.. Det är skojiga djur nu i 2 timmar. TRÅKIGT! Ser hellre familjen morrhår.
(Som är på bild)


Haha, denna reklamen alltså?


 Check on it

Minns ni denna låten? Haha, tänker på ekebo-tiden hahaha!


Åhh, ikväll ska jag lägga mig tidigt och verkligen sova ut !

Skola

Idrott nu, ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen :(

In my heart

Nu är djurpolisen slut och jag har skrivit klart min svenska, så nu kan jag sova.
I sista avsnittet ikväll av djurpolisen räddade de sånna bengalkatter. Lätt att jag ska ha en sån nån gång asså, en liten mini-leopard. Haha.

Sen kan jag väl erkänna att jag har blivit ett Britney-fan. Hahaha! Sanning. Lyssnar alltid på hennes album. Så det är
Britney och Rihanna in my heart tillsammans med djurpolisen.  ♥
Rihanna har konsert på hovet i Sthlm den 12
mars, vill skitgärna dit!


HAHAHAHAHAHA!
Djurpolisen, Britney Spears och Rihanna.

Fin kombo i mitt hjärta :)  !Men skitsamma, haha.
Jag bryr mig inte :).Imorgon är det fest?

Mitt 2008 enligt ELLE

vagen
"Räkna med en hel del inviter."


ES801-astro-11


arbeteekonomi
Det blir en intressant start på 2008. Du råkar ut för en händelse som helt förändrar ditt sätt att se på arbetet. Du kommer att mogna under året och det hjälper dig att hitta rätt i karriären. När det gäller ekonomin ska du vara försiktig med alla former av investeringar i april, augusti och november.

karlekrelationer
Du har förändrats under 2007 och är nu en mycket tryggare människa. Din nya självsäkerhet gör dig väldigt attraktiv och du kan räkna med en hel del inviter under början av året. Tyvärr är du inte upplagd för en flirt. Du vill ha en permanent relation, men det får vänta till i slutet på året.

halsaskonhet
2008 ser ut att bli ett träningsår. Du lyckas äntligen förverkliga några av dina nyårslöften.

resor
Om du planerar att resa bort under året ska du satsa på mars. Då kommer du att kunna vara ledig utan att känna dåligt samvete för jobbet.

boende
Det blir ett intressant år där du mycket väl kan flytta både en och två gånger.

Milano

Hejhej! Är i milano nu och bloggar från mobilen. Jag o louise var trötta på helsingborg så vi stack iväg. Jätteskönt här, typ 10 + och sol! Sitter på ett utecafé och fikar. Bloggar mer sen om vi får tid över :). Ha det bra där hemma!

Jag har börjat känna mig fri

Idag sov jag från halv 4 till halv 7 ungefär. Det är det bästa alltså.. Men blev sjukt irriterad på alla sen, väcker mig o sånt för att Sverige vann handbollen. Jag bryr mig inte.
Är ändå ganska trött nu, tidigt för att vara jag. Men har legat o kollat på djurp♥lisen nu i 2 timmar. Perfekt när man inte kan sova!Jag har lyssnat på denna låten i nästan 2 år och jag gillar den fortfarande.
Inte ofta jag kan lyssna på låtar efter så lång tid.
Denna var den enda videon jag hitta med låten som inte var live,
men skitsamma, låten som är det viktiga ;) !

Mitt i natten

Vem är ens vaken vid denna tiden? Och här sitter jag i skolan.
Till de som undrar vad jag gör här så himla tidigt varje dag.. Pappa börjar jobba kl 8 på lasarettet, så han lämnar mig i skolan först. Är här ca kvart i varje dag. Om jag skulle tagit bussen hade jag fått gå upp 40 minuter tidigare, och då hade jag även kommit försent. Men det är ändå skönt att sitta här lite innan vi börjar och platta håret o så om man inte hinner det hemma eftersom jag alltid går upp 15 min innan vi ska köra. Och den tiden lägger jag ner på att leta kläder och borsta tänderna.

Idag ska jag och Natteee antragligen och träna på sats, är taggad. Speciellt efter igår! Ska ta i tills jag får blodsmak i munnen!

Jaja, nu ska jag sova en kvart, ha det!


Två favvisar

En bra kväll, två bra filmer på rad.
Först Bridged Jones
, efter det Vingar av glas.


Jag har tre favoritrepliker i den filmen.


"Du äter ju lika lite som en kickliiiing""Hej! Är Sara hemma?"
"Ååååh vem är doo?"
"Hennes polare... om man säger så.."
"Vii har ingen Sara här som ska ha nån
polare, om man säger såå!""Älska och älska.. Du vet inte ens om det stavas
med E eller Ä!!"


Varför gillar jag då dessa två filmer så mkt?
Jo..

1. Hugh Grant    (varför tar inte Bridget honom istället för han fula??!)
2. Alexander Skarsgård


Där har ni det, god natt :)

"Nästan sprillans nytt..!"

Hej, hallå dagboken. ;)

Är på ovanligt bra humör för att ha gått i skolan till 4 idag plus att jag brände mig på plattången. Började blöda i pannan, hahaha.
Hade först skapande verksamhet, sen projektarbete. Har en aning om vad jag vill göra.. ska bara kolla runt med lite folk och så först innan jag gör en projektplan. Därefter åkte jag ner till stan och åt med Natasha. Sen expo. Vet inte om jag gillar det eller inte.. Men det är ganska fritt och det är bra. Det är i alla fall kul nu med detta arbetet som jag gör med Idha.
"Nästan sprillans nytt!!!"
Efter expon kom det jag fasar för, från lektionens slut tills veckan efter när jag har det igen, foto. Mina bilder suger och jag fattar nada på kameran. Men idag framkalla vi bara lite, så lungt!

Sen vill jag skriva att jag tycker det är så fegt av personer att man ska vara så macho av sig, men i själva verket är de små kycklingar innanför skalet. Syftar på killar just här. Va dig själv hela tiden, jag lovar, allt blir lättare och folk missförstår inte på samma sätt då.
Skulle kunna skriva hur mkt som helst, men nej.. Jag gör det när jag känner för det mer, annars blir det bara fel.
image304

He-he-he

HAAJHAJ!

Sov 3 timmar idag efter skolan och gud va det var skönt. Låg och krama Alice så hårt att hon till slut gick eftersom hon inte fick luft. Men det var mysigt.

Alltså, kolla mina hålor?

image303

Ska sova nu så att jag kommer upp klockan halv 7 imorgon he-he-he..

Måndag

Sitter i skolan nu och väntar på idrotten. Fryser och är riktigt trött.
Anna, om du inte är med idag kommer jag aldrig mer vara med, hör du det, haa?

Kolla just på det klippet under, så sjukt bra. ♥


Går till 4 - halv 5 idag.. Men det är en lugn lektion, så ja..

Ha det!

Ny favorit, ny kärlek

Sen i somras har Feels like home - videon varit min favorit.
Kan börja gråta när jag ser den asså. Men nu har jag en ny kärlek. 
Åh gud, vackraste jag sett, någonsin!


 

Speciellt när hon får barnet, vill dö.

Och, någon mer än jag som skulle ge allt för att se ut som henne?

Unibet, shalalalala

Beställde nyss unibet hits 10 cdn, längar tills den kommer, ooooh!
Även fast Kim är min favvo så kan jag inte sluta kolla på detta klippet.
Dansar, är glad och sjunger fel, hahhahaa!


En väldigt nice kväll!

Denna kvällen satt fint. Sånt man behöver ibland.
Jag åkte in till stan vid 8 och träffade först Idha och Hannah. Satt med de på mezo ungefär en kvart, sen gick jag och mötte Natasha. Kul att se henne igen och det var skönt att prata!
Vi gick och satte oss på bagatelle och åt och snackade i över 3 timmar. Skulle kunna leva på bagatelles pastasallad, sjukt god!
Sen gick vi till knutpunkten där jag skulle ta min buss. Som tur var träffade jag Isabel där, hatar att åka buss själv. Kul att snacka med henne också. Men nu är jag hemma. Ska strax krypa ner under mitt duntäcke och sova. Hade tänkt att jag skulle rida imorgon, får se vad jag känner för och vad det är för väder.
God natt!

I want your soul

Denna låten brukar också komma ganska ofta på ztv och jag har varken
gillat eller ogillat den, men när den spelades nyss tänkte jag på en riktigt varm
dag på stranden där alla ska dansa i bikini till denna, hahha!
Nu älskar jag låten ;).Nu ska jag och träna, med denna i öronen!

Värre än rix fm

Jag har slutat kolla på MTV för att jag hatar jamba-reklam. Istället har det blivit ZTV. Men de enda låtarna de spelar där är bleeding love och petters "nya".. vad heter den nu? Logiskt?
Utspelade, ja.

Ännu en fredag

Det är fredag idag och som vanligt har vi ju 3 timmar och 10 minuters håla. Åkte först och handlade måltidsersättare på pressbyrån som jag skulle ha till lunch (skitgod), sen åkte jag och solade. 20 minuter bara denna gången, har ju inte solat sen nyår och så blir jag alltid svimfärdig när jag solar 25 eller mer.
Efter det tog jag en snabbis i stan, men det va tråkigt så jag tog bussen till skolan, och nu är jag här. Väntar på lektionen som börjar halv. Vill hem nu så att jag hinner träffa Idha-Frida. Ha det!
image301
Hade kunnat döda

image298image299
Danke?
Tur att de kostar över 7000 så att jag inte kan köpa.
Annars hade jag blivit fattig på alla deras skor och jackor.

Djurpolisen in my heart

20:00 Djurpolisen i Houston
21:00 Djurpolisen i Houston
22:00 Djurpolisen i Houston
23:00 Djurpolisen i Houston

Jag kommer ju att sitta framför tvn hela kvällen, haha!
Redan nu kl 17 är det ett program i en timme, ha det!

Helt slut efter heldag

Ska skriva lite snabbt innan jag ska sova.
 
Igår somnade jag vid 2 ungefär. Vaknade hela tiden och kollade va klockan var osv. rädd för att jag försovit mig. Sen drömde jag att jag åkte till mässan, men på vägen dit träffade jag två andra personer som inte får nämnas, haha, på knutpunkten. Och helt plötsligt fick jag panik för att jag hade glömt min tröja jag skulle ha på mig och så hade jag glömt mina p-piller. Vaknade helt nervös och kollade på klockan igen. Så ja, sov nästan inte alls inatt.

Gick upp vid halv 7 typ. Fixade det sista sen körde mamma mig till ih där vi började bygga vår monter. Tiden gick ändå snabbt, men var sjukt hungrig. Det enda jag åt var en 3dje del av en macka jag fick av Evelina. Klockan 4 var det en föreläsning. Jag var så trött så jag ramlade i trappan, verkligen ramlade. Vad ska man göra liksom när det inte är någon man känner där? Resa sig upp snabbt och hoppas att ingen såg? Det är ju det värsta man kan göra!

Klockan 5 hämtade Eves mamma oss och så åkte vi hem till henne. Medans hon duschade la jag mig i hennes säng och somnade. Sov ett tag, skönaste på länge, hahha. Sen blev vi skjutsade till wallmans. Det vi trodde var förrätten var huvudrätten. Snålaste jag varit med om. Hämta flera tallrikar så var lungan. Sen spiller Eve ut såsen över hela.. ja, överallt. Det luktar fortfarande spya i min näsa.

När prisutdelning o så varit kom mamma o hämta mig, Eve, Amandra, Ann-Louise och Viktor, dog i bilen hem. "Ann-Louise tycker det är svårt att åka skridskor baklänges." HAHAHA!

Äntligen hemma! Och efter lite talk with you kan jag sova :)

Kolla fina mässa
HÄR! Gud.

Sömnproblem

Från o med nästa vecka ska jag gå o lägga mig tidigt. Klockan är halv 2 nu och jag lär inte kunna sova på ett tag.. Ändå ska jag vara på ih kl 8 imorgon, blir niiice!

Don't worry

När jag var 12 år fick jag ett marsvin som jag döpte till Morgan. Idag var första gången jag tog upp honom från hans bur under trappan på flera år, den stackaren. Satte honom på golvet i köket och gav honom en morot, hahaha, då kommer Alice framspringades och snor den sen äter hon upp hela. Min lilla chihuahua?!
Istället gav jag honom sallad. På två sekunder är min andra hund framme och äter upp det. Då går Morgan fram till Alices matskål och börjar äta hundmat. Fina djur jag har :)!

Annars idag... Gick upp halv 8. Mamma körde mig till skolan som skulle börja 8.10, men när jag kommer dit är läraren sjuk! Och det var hon igår med men ingen berättar något?! Jag varnar er för filborna, alla 92or!
Visst, ok om lektionen varit en timme sen hade vi annat direkt efter, men de vet hur jävla dåligt vårt schema är! Kan ju berätta att nästa lektion började kl 1. Tack och hej sa jag och åkte hem.

När jag skulle till skolan gick mina stövlar sönder i dragkedjan. Satt säkert 10 min och försökte knäppa de. Så när jag kom hem igen kunde jag inte ta av de, för då skulle jag inte kunna ha de sen igen. Så jag fick ha de på mig när jag gick o la mig. Bryr mig inte, var helt klar sen ju, perfa. Vid halv 1-tiden blev jag skjutsad till skolan igen för sista lektionen. Fittfilbornaskolan.

Imorgon är det i alla fall mässa på ih. Sen wallmans på kvällen, så kommer inte vara hemma på hela dagen. Kommer vara sjukt trött eftersom jag inte kommer kunna sova inatt. Sovit nästan hela dagen ju.

Annars så kan jag erkänna att min blogg är den tråkigaste ever, hahah. Som sagt, min bluetooth är sönder så jag kan inte lägga över några bilder eller så. Men
denna låten kan ni lyssna på, den ska vi spela hela dan imorgon ;). Den går tyvärr inte att lägga in i bloggen, men ja, klicka på länken bara.

"Sov gott!"......

När pappa är i dalarna och jobbar skickar han alltid sms runt 11 då han tycker att jag ska gå o lägga mig. Idag skrev jag tillbaka att jag kan inte sova. Så får jag senare "Sov ändå. Räkna får" Jaha.. När sa man senast det liksom? Skickar tillbaka igen att jag vill räka pengar istället, men jag har inga :(. Då skriver han "Synd."
Daaaaaaaaaanke! Fattar han inte piken?

Men thanks, av det blev jag trött!

Jag och Zlatan <3

Idag tog mitt batteri på mobilen slut för första gången, har den alltid fullt laddad annars. Att man kan känna sig så handikappad utan den? Hur gjorde man förr liksom?

På idrotten idag blev det träning för hela året. Palla att min vita tröja nästan blev genomskinlig? HAHA! Vi hade multimedia också vilket var kul. Älskar när man får jobba fritt. Det bästa var mina och Idhas mejl till varandra under lektionen.

Efter skolan begav jag mig till söder..... he-he.. Var tvungen att köpa en sak, men ska vänta lite. Är fattig just nu. 
 
Jag har börjat fundera lite och så.. och mina föräldrar går med på det.. kommer dock inte säga vad än, för då kommer det inte bli av. Men jag hoppas, hoppas, hoppas!

Ska kolla några avsnitt på djurpolisen nu, ha det!

PS. Jag ska gifta mig med Zlatan. Ha, haa!

Gamla goda tider

Sitter och kollar på MTV nu. Minns någon green day? Tro det eller ej, men jag älskade de när jag gick i 7an, haha! Har inte lyssnat på de sen dess och faktiskt glömt bort de helt. Men så kom det en av deras videos precis, vilka minnen! Det var Ida-Freddie-AnnaUB-CPKarl-tiden då vi hängde i Viken. När Ida hade på G med Fredrik hahahhahaha!


Helgen!

Hellu!

En vecka har gått sen skolan började, känns som en evighet. Jag gick inte ens dit på måndagen. Ändå har skoldagarna gått snabbt tycker jag. Skulle vilja lägga in några roliga bilder jag har tagit, men kan inte det eftersom min bluetooth är sönder på mobilen och jag vet inte var jag har min sån sladd. Så ja, det får jag göra när den har varit på lagning, om inte allt försvinner då förståss.

I fredags på hålan var jag och hämtade ut mitt nya id-kort. Fotot på det är över ett år och jag har nästan brunt hår, så när jag skulle hämta ut det var jag tvungen att skriva min namnteckning så att hon kunde jämföra. Man ser väl ändå? Om jag hade varit äldre hade alla kunnat låna det i alla fall, för det är likt typ alla, utom mig själv!

Efter skolan skyndade jag mig ner till frisören där jag skulle slinga och klippa mig. Det tog 2 timmar att bara lägga slingorna, men jag tycker det är så mysigt att vara där så det var lugnt, haha. Det tog en timme längre tid än vad jag hade räknat med, och då var hon ändå inte klar med att platta och så, för jag var tvungen att skynda till bussen.

Jag åkte hem och bytte om osv. sen ut till bussen igen för att åka till Anna och Kattis 18års förfest. När vi gick dit sa Freddie (som jag träffat nästan varje dag så länge jag kan minnas) helt plötsligt "Nä vad fint! Har du tagit av tandställningen?" Jo man tackar, det gjorde jag i 8an! Hahahaha!

Men det var trevligt där. Speciellt:

1. Tårtan (Anna, gör en sån och ta med till skolan imorgon)
2. Mitt och Idhas snack på Kattis rum när alla andra sjöng karaoke
3. Pigelinen


På lördagen sov jag ganska länge sen tog jag på både mig och Alice varma kläder och åkte till friabad och lekte lite, kul ändå haha. Sen gick vi längst gröningen och norra hamnen upp till h&m där jag skulle köpa en tröja, sen gick vi tillbaka hela vägen igen. Eller ja, jag gick, Alice var så trött så hon fick ligga innanför min jacka och sova.

På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt. Det är väl vad jag har gjort idag med. Vill resa men ingen vill hänga med just nu, alla vill spara sig till sommaren. Längtar i alla fall till Natasha kommer hem, så det händer lite ;) Hahaha!

Yes, ha det!

Hedvig

Detta är till Maja, börja se efter hälften ungefär.Ipod, mobil och bikini

Måste lämna in både min mobil och min ipod på lagning. Har tappat mobilen för många gånger så bluetoothen har slutat att fungera. Och ipoden vet jag inte.. Helt plötsligt när jag koppla den till datorn uppdaterades den inte som den ska göra. Den laddas, men det visas inte någonstans att den är inkopplad, inte ens i itunes kan jag hitta den. Har försökt laga men funkar inte vad jag än gör. Någon som vet vad man kan göra?

Detta är nog den coolaste bikinin 08, haha ;)
Från Victorias secret.
Onsdag = halv 5

Igår när jag kom hem från skolan åkte jag nästan direkt iväg till stallet och red. När jag kom hem igen la jag mig i badet och efter ett tag kom jag på mig själv över att ligga och sova i iskallt vatten. Jag orkade inte tvätta håret eller något, tänkte att det gör jag sen. Jag gick och la mig i min säng för att värma mig i några minuter. Klockan var kanske halv 8. Helt plötsligt vaknar jag till och kollar på klockan, då är den halv 2. Danke! Ligger med alla lampor tända i rummet osv. Somnade om nästan direkt så jag var inte lika trött imorse som jag brukar vara, tur det! Går ju till halv 5 idag :S. Hatar foto mer än skolan!

Sitter här nu i det kalla elevrådsrummet och väntar på att klockan ska bli 8.20. Ska ta o platta håret nu, ha det!

Vill inte!!

Kan inte sova, tänker bara på skolan..

Gå upp svintidigt när man fryser och är sjukt trött och leta upp nåt att ha på sig. Känner sig grå och ful i allt. Sen åka till den kalla, fula skolan och gå in och sätta sig i styrelserummet som luktar skit för att vänta på att vi börjar. Och när vi gör det har jag man precis somnat i en av stolarna. 10 min sen får man kämpa sig till lektionen som vanligtvis är 2-4 timmar lång och suger fett. Till lunch är det äcklig mat så att man får ta fil som knappt går att svälja. Hungrig går man därifrån och väntar på nästa lektion i tre timmar. Såklart kommer man sent till det också och resten av dagen har man ångest över nästa dag. Sen hem. Då har det hunnit bli kolsvart ute och man ska gå den hemska vägen till 3an för att trängas bland skrikande personer som "råkar" trycka på stopknappen hela tiden så att bussen tar en evighet. Hoppa av på knutpunkten och vänta på 220 som är försenad. Även den är proppfull. Så sitter man och nickar på den eftersom man är så trött, men man kan inte sova för då kanske man missar hållplatsen. Nä, jag skriver inte mer, blir bara deprimerad.

image200

Fint filborna..!

Så ska det vara!

ANNA says:

pallar ej skolan imorgon, redan skoltrött

hej anna says:

haha skojar du, jg vill skjuta mig själv

ANNA says:

a fan bud på det!

funderar på att hoppa av asså

kommer få mina betyg sen på studenten, vad ska jag med de till. kommer inte få något jobb på de

hej anna says:

hahah nä

eller va

ANNA says:

jag menar

skitsamma om jag går ut haha. kommer inte visa mitt papper för någon!

jag längtar tills jag är 23

ska festa som ett as

sen när jag tröttnar på det ska jag skaffa mig en snygg kille som gillar mig lika mkt som jag gillar honom och så ska vi flytta ihop

hej anna says:

23 ja, ska va asssnygg och ha en assnygg kille

hahah

lätt

ANNA says:

ja och bara fina kläder och högklackade skor

vi ska gå på stan varje lördag och resa mycket

och varje morgon ska vi äta frukost ute på stan

och så ska han ha ett jobb så att han är borta vissa helger

och då ska jag bjuda hem massa tjejkompisar och dricka vin och snacka

sen gå till tempel och dansa till kl 5

hej anna says:

haha ja EXAKT

image296..........

..............................
............................................................................
........................................................
.............................................................................................................
..........................
.......................................
.............
................................................................

Vad hände med Britney?

Som alla andra tjejer (och kanske killar också) såg jag Victorias secret show innan. Vill inte se mig själv i speglen fler gånger. Men innan det såg jag på Crossroads som gick på tv. Den är faktiskt bra, haha! Det bästa är när de sjunger If it makes you happy i bilen. Ni vet, man känner frihet. ;)


Har ändrat min design lite, men är inte klar. Orkar inte mer.
Och till Patrik, danke!

Freedom

Jag är redan skoltrött. Ligger här och har ångest inför skolan..
Igår när jag var i stan var jag inne på en resebyrå och kollade lite på restresor. 2 veckor till Lanzarote för under 2000, vem hänkar? Natasha åker på onsdag, lagom avis!

Tänk att vara så fri så att man bara kan sticka iväg hur som helst utan att behöva tänka på något! Jag orkar verkligen inte med skolan 1,5 år till asså. Kan inte ens tänka på det. Jag skulle vilja ha något jobb nu istället. Bara jobba och resa hela tiden. 

Jag behöver mer frihet och ingen ska säga åt mig vad jag ska göra och inte.


Dödsförkyld

Djurpolisen är det bästa programet ever, haha! Kan kolla på det hur länge som helst. Har dock inte animal planet på tvn på mitt rum.. Har alla kanaler utom den och 5an. Typ de viktigaste? Vill alltid se det när jag inte kan somna, som nu tex. Inte alls trött! Grymt förkyld. Nyser varannan minut och är jätteful, hahaha. Mina ögon hänger som på en bulldog och näsan är röd eftersom jag snyter mig hela tiden, kan inte andas ens.

Ska krypa ner i sängen nu hos mitt sällskap! Ha det!

Ännu en dag

"Efter en hel läkerolask.. blablabla"
-Jo man tackar! Skulle just ringa och skälla ut de på festen och fråga vem fan som lagt tablett i min dricka när jag läste på läkeroasken att överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Satt och kollade på papperskorgen på bussen hela vägen hem och förbredde mig för att spy. 

Kom nyss hem. Gjorde två varma mackor och två glas oboy. Godaste på länge! 

Fredag! Fredag?!

Jag har tagit mig upp ur sängen eftersom min kära vän N ringde just
och frågade om vi skulle ferra. Och efter en hel läkerol ask är det klart vi ska det.
See you!

Sjuk

Vaknade nyss av att jag inte kunde andas. Skulle gå upp men kan inte röra mig. Såhär förkyld har jag nog inte varit på flera år. Det är som förkylningen som jag haft sen i juli har brutit ut ordentligt.

Jaja, igår var jag på topshop. Eftersom det inte finns här i närheten känns det som rena paradiset när man kommer in där. Sjukt fina skor. Även om jag skulle vilja vara där varje dag, skulle jag dött om den butiken kom till Hbg. Precis som Zara och Monki. Eller jag gillar inte kläderna på Zara så mkt, men ändå. Kul om alla kom i de kläderna nu?

På tal om kläder skulle jag köpa nya jeans igår. Asså är det fel på jeansen nuförtiden eller på mig? INGA passade. Det enda som var bra är att jag kan ha storlek 36 i byxor nu istället för 38, om jag köper tex på H&M. Men inga sitter snyggt. Såg tjock ut i alla. Och varför har Spirit slutat mer Replay? Tackar man! Hata mig själv efter igår, he-he.

Nu ska jag fortsätta spendera "min turdag" (stod i nån tidning jag läste) i sängen. Trevligt va?
Ha det!

Nyårslöften

Hann inte skriva klart innan, var tvungen att fixa en sak snabbt. Hade tänkt skriva om mitt nyårslöfte i alla fall.

Så ja, det där med nyårlöften har väl aldrig varit min grej. Det vanligaste man lovar sig själv är nog att börja träna eller att sluta röka. Men jag röker inte och det där med träningen är inte ens någon idé att lova sig själv.. Men där emot har jag bestämt mig för att bli starkare under 2008. Att inte vika mig för allt, våga säga ifrån. Jag ska bara umgås med de som får mig att må bra.
Det har börjat perfekt!   ♥


Kär i jackan!

image293

Nyår och allt där till

"Sjuka nätter i december ska det bli"
- Jo tack! Ett sjukt avslut blev det kan jag lova.


Dagen började med att jag fick gå upp tidigt för att jag skulle till stallet. När jag kom dit frågade hon som bor där om jag vågade rida "den stora svarta". Inte för att jag är rädd för själva hästen, men den är värd ganska mycket och det var halt ute. Men jag gjorde det och det gick bra. Den stegra sig bara 2 gånger, haha.


Senare åkte vi till systemet och sen vidare och solade. Fick vänta 40 min på ett solarium. Sjukt lång kö. Men det var skönt i alla fall. Efter det blev det brådis. Hem och duschade och så, sen vidare till Ann-Louise där vi åt middag. Riktigt gott och roligt faktiskt! Vi stannade där tills 11 sen fick vi springa till bussen. Alla hoppa av i Höganäs, men jag fortsatte in till Tågaborg där jag mötte upp Natasha. På den festen vi var dansade vi och hade roligt. Har ingen uppfattning alls om hur länge vi stannade där, men efter ett tag gick vi till en annan fest, va där inne i kanske 5 minuter sen satt jag i trappuppgången resten av tiden, hahah. Sen gick jag, Natasha och Pierre ut på gatan för att försöka få tag på taxi, var nästan helt omöjligt. Men efter 10 minuter ungefär kom en körandes. Vi åkte ner till stan.. bla bla bla.... Hinner inte skriva mer nu, kanske blir en fortsättning senare, haha!

Men sjukt rolig kväll, tack alla! Puss!