Klänning

image42Jag vill ha denna klänningen från ellos, 299:-

Valborg

Enligt en undersökning kommer två av tre 15-åringar att bli fulla ikväll. Sjukt ändå. Men det är förhoppningsvis upp till var och en. Själv ska jag inte dricka mer än några cider. Är inte på festhumör egentligen. Jag tycker att valborg är överskattat, precis som midsommar. Men jag ska inte klaga, det är kul med fest. Och ja, det ska faktiskt bli kul ikväll.
Jag och Eve ska till Farhult, till Eric i stugan och grilla och så :). Jag var ganska sugen på tivvan också, men får ta det nån annan gång. Vi får hålla oss i lilla Farhult. Maja får shaka för mig med på tivvis, haha!

Hoppas att alla får en bra valborg, och sup inte ihjäl er små 15-åringar!


image41

Lördag

image40Sitter hemma hos Eve nu. Lyssnar på
"Ingen sommar utan reggae" ;) haha!
Väntar på att hon ska bli klar så att vi kan sticka ner till stan sen. Ska köpa ny foundation och lite så. Synd att det inte är så mkt sol, men det är ändå ganska varmt. Snart sommar:).

Igår somnade jag och Maja kanske vid 5. Sen väckte mamma oss vid 9, och nu är jag trött. Men blir väl bättre om vi hittar på något och det ska vi.
Får se vad som händer ikväll. Tror jag och Eve ska äta och sånt på gröningen typ. Bara det är bra väder!

Nu ska jag gå och säga till Eve att jag vill sticka;). Ha det bra!

Fredag

image39

Nu känns det som sommar!
Kom precis hem från stan där jag va med först Maja sen Eve.
Jag och Eve åt friterad banan med glass,
det va gutt ;). Men mår illa av det nu. Kommer inte kunna äta mer ikväll!
Ha det bra i solen :)

Torsdag

image38Jag har aldrig gillat Markoolios låtar, men ett måste till alla är hans nya
"Ingen sommar utan reggae"
Bästa sommarlåten;) !


Men nu ska jag hämta mina kläder från ellos!

Onsdag

Bara två år kvar... Kan ju säga såhär; jag hade inte blivit ledsen om det var jag som skulle ta studenten nu. Jag funderade starkt på att byta skola ett tag och jag hade lätt gjort det om det inte var så att jag var tvungen att gå om 1an, och det tänker jag inte göra. Liksom, när alla tar studenten och jag också skulle kunna göra det, då ska jag gå ett år till? Aldrig! image37
Det var inte längesen jag sa att jag längtar bara tills det blir sommar! Då snöade och regnade det ute. Men nu, nu är det nästan sommar och tiden har gått sjukt fort. Det är bra, men jag tror sommaren också kommer gå så fort, inte lika bra... Men jag ska njuta av sommaren alltså. Riktigt mkt!
Jag längtar så till sommmarlovet nu. Det är 42 dagar kvar!
Nu är det bara torsdag, fredag kvar, sen helg och efter det valborg och 1a maj. Då är alla lediga. Sen på onsdag går jag i skolan tills 10 och det gillar jag. Sen efter det är det fem veckor kvar i skolan, tror jag. Maja sa det idag i alla fall. Och på tal om Maja;
Idag fick jag min efterlängtade morotskaka på Mezo;) Haha! Riktigt god! Men nu ska jag inte äta den på ett tag. Maja har tröttnat, och ja, jag börjar också göra det, tro det eller ej.
Nej, nu ska jag inte sitta här längre. Har tagit bort min lunar och allt för att sitta mindre vid datorn ;).
Ha det!

Fynd från ellos

image25 image26image27


 

      Kjol 149:-                          Skjorta 99:-                         Klänning  99:-

Tisdag

image19Idagens är jag hemma från skolan, riktigt skönt ska ni veta! Njuter varje sekund. Min klass går till fyra idag.. Men imorgon ska jag dit igen, och torsdag, ja, hela veckan ska jag dit. Har missat så mkt nu, speciellt i matten.
Jag ska snart ringa Maja och se om hon också är hemma eller vart hon håller hus. Hoppas att hon är hemma :).
Igår kunde jag inte somna för att jag var så sugen på friterad kyckling, så bestämde att mamma skulle åka och köpa det till mig idag. Men nu är jag inte sugen på det längre. Nu vill jag ha morotskaka från Mezo. Världens godaste alltså. Ska ringa och säga att hon ska ta med det hem till mig :). Hon kommer bara säga att jag får baka en själv, men jag kan inte baka. Så, hon måste köpa.
Nu
ska jag gå in på ellos och se om jag hittar nåt så
jag kan fynda lite ;). Återkommer antagligen sen!

Måndag

image18

Jag orkar inte gå till skolan mer.

(och fy fan vad jag är sugen på friterad kyckling!)

Torsdag

Jag måste börja tänka på min närvaro igen, and i hate it! Känns mest som jag skiter i vilket, men får inte tänka så. Jag har varit i skolan en hel dag sen påsklovet. Annars har jag gått hem den sista lektionen eller så. Och igår va jag "sjuk". Mådde inte så bra idag heller på slutet. Sen när jag kom hem somna jag och sov tills nu typ. Fast egentligen skulle jag behövt plugga på den tiden. Har samhällsuppsattsen tills imorgon :/ ... OCH nationellt prov i engelska. Jag orkar inte.
Men kan vara lite glad i alla fall. Över mitt hår, eller vad säger Majisen? ;)
Imorgon är jag inte så sugen på att sticka ut.. -Eller jo, det är jag. Som fan nu när jag tänker efter, haha! 
 
                     Ha de nice alla glada!

Måndag

Jag bara längtar till sommaren nu alltså! Idag känns det som sommar till 100%, men det ska ju bli kallare i veckan..
Idag va jag och Maja i stan. Jag älskar sommarkläder, men framförallt - skorna! Skulle kunna köpa hur många som helst.
Jag tycker det känns som zebra har tagit över leopard, såsom silver har tagit över guld. Synd tycker jag, för jag älskar guld. Men jag lär väl mig att tycka om silver och zebra också ;)

image16

Denna bikinin är (fett) snygg!
Får se om den blir inköpt.

Söndag

Jag brukar hata söndagar mer än nånting annat, men just nu gör det inte så mkt. Jag vill bara att dagarna ska gå så snabbt som möjligt så att det kan bli sommarlov. 52 dagar kvar ;)
Eve kommer snart, sen ska vi på tråkig hundkurs med Alice... Typ näst sista gången, skönt! Sen efter det ska vi sticka in till stan en liten runda. Typ gå i norra hamnen och ta det lungt och så.
Jag är riktigt trött alltså. Jag vet inte varför för jag har inte gjort något speciellt i helgen.
I fredags skulle vi till tivoli men efter över en timme i kö kom vi inte in, men det va rätt kul ändå;) haha! Men jag mådde riktigt kasst. När vi satt på bussen hem skulle jag se vart jag kunde spy nånstans, så jag vände mig om så satt där en tjej och spydde. Fick gömma mig under Maja för att inte spy själv, haha. Sen somnade vi så busschaffisen fick väcka oss när vi skulle av. Fick gå en bit för den gick inte enda hem. När vi gick på vägen kom en bil, och det va ju en kvinna som blev skjuten i Höganäs tidigare på kvällen, så vi hoppade in i en trädgård och gömde oss;)
skönt det va att komma hem! Vi somnade vid 3 - halv 4 tror jag. Men igår var jag helt slut så kunde inte göra något.
Men nu ska jag ut och sola, blev faktiskt brun igår på bara nån timme :).
Ha det bra alla!

Fredag

Idag är det fredag, och det suger att man inte är 18!

Tisdag

Jävla skitnovell säger jag bara! Vi ska ha skrivit klart en novell på 3-5 sidor tills imorgon och jag har inte ens börjat. Jag får skylla mig själv eftersom jag alltid skjuter upp allt till sista dagen, men jag orkar verkligen inte! Är så himla trött på skolan så jag vet inte var jag ska ta vägen. Vill bara sluta nu och aldrig, aldrig mer komma tillbaka. Men det är ju bara 2 år kvar, trevligt!
Hoppas det kommer bli bättre i 2an alltså. Då väljer man ju ändå inriktning, så att man läser mer av det man tycker är kul. Men problemet är - jag har inte tyckt att något har varit speciellt kul. När jag tänker efter har det bara varit text som varit någorlunda... Men det är kanske bara för att vi hade det först och allt var nytt liksom.
Jag valde media för att jag ville gå foto. Men jag kom inte så bra överens med han läraren, så nu vill jag inte gå det längre. Tänker om jag valde fel program, men det har jag nog inte det heller, för jag skulle inte kunna tänka mig att gå något annat. Media är ändå ganska lungt. Med plugg och sånt menar jag.
Har ljud och expo kvar. Ljud verkar inte så kul, expo är nog bättre. Kanske inte det vi får göra i 1an, men blir ju annorlunda i 2an och 3an. 
 
Jag måste skriva klart den satans novellen nu!


            
fria

7 veckor kvar!

Måndag

Nu sitter jag här igen.. börjar faktiskt tröttna på internet!
Jag känner bara för att gråta nu, typ för att jag är glad? Jag vet faktiskt inte. Är så trött. Vaknade kvart över 9 idag för jag, Eve och Maja skulle till Malmö och hämta min jacka, men det är ju helgdag så det va såklart stängt. Istället somnade vi om och nån timme senare gick vi upp och åt och sånt. Eve tyckte att jag gjorde konstig frulle men det va gott ;)
Sen vid ett tog vi bussen in till stan för jag skulle sola. Sa till Eve att jag skulle sola 15 min bara för att hon skulle hänka, men jag tog 25. Det var skönt.

Igår när jag och Evan va på kinarestaurang va där en TÖNT-familj som satt några bord bort. Den ena killen tog först jättemkt ris och sås och allt sånt. Sen på det tog han riktigt mkt ketchup! Skummis! Jag fota honom men bilden blev helt suddig, man ser typ ingenting.
Men när vi käkat där och så åkte vi hem till Eve och softa lite ;) Sen ner i stan och tog bussen hem till mig där vi softa ännu mer, haha!

Det va nice!


Lördag

Igår va jag på en förfest på kvällen, sen när dom andra stack till Tivoli fickjag åka hem för hade inte fixat något legg... Man blev sån taggad när man va på förfest så ville egentligen hängt med ut, men får göra det nån annan gång istället.
Idag tycker jag att det är ganska skönt att jag inte stack med ut, skulle varit skittrött idag när jag och Maja åkte till Malmö och gick i stan. Det var riktigt varmt och så höll vi på att missa tåget så fick springa också ;). Men vi kom hem.
Ska dit på måndag igen och hämta saker jag la undan idag.
Nu är jag så trött så att jag bara vill lägga mig och sova. Men det ska jag inte, ska hitta på nåt annat:).

Torsdag

Jag är kanske fånig, men sånna kycklingdräkter är nog det roligaste jag vet, haha! 
Så otroligt fula och så mkt skit man kan göra med dom! Hahaha!

kycking

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men antagligen något med Maja.
Just nu jobbar hon så får inte tag i henne och jag behöver snacka, men får vänta.
På lördag ska vi till Malmö och shoppa:) Det ska bli kul.
Men eftersom hon har jobbat nu hela lovet har hon ganska mkt mer pengar än mig,
men jag får väl tigga lite här hemma, hehe!
Synd att det blåser så nu, annars hade det nog varit varmt.
Hoppas det blir bättre tills lördag!

Ha det bra / ANNA!

Tisdag

Du var kanske rädd, jag vet inte. Men jag förlåter, förlåter din rädsla,
och förlåt för min godhet. Att jag ens släppte in dig, det var kanske fel?
Jag borde nog satt gränser. Nu vet jag det så väl.
Det känns som jag gått vilse i natten, som om jag levt i världar
av smärta, i rum utan ljus.
Du har gjort så jag gått miste om kärlek,
fallit efter som människa och du har fått mig att gråta.
Jag bryr mig inte längre. Du får göra som du vill, men kom inte nära.
Jag vill inte falla tillbaka i ruta ett, ännu en gång.
För tror jag har hittat rätt nu. Jag har funnit någon som kan hjälpa mig
på benen igen, någon som är så annorlunda jämfört med dig. Det kan bli bra.
Jag vill gå vidare nu, utan dig - Så snälla, låt mig få göra det, i lugn och ro.

Måndag

Det känns inte som påsklov, utan sommarlov. Igår spelade vi lite volleyboll på Fria, då kändes det verkligen som sommar. Men det är inte långt kvar. Kommer gå sjukt fort.

Helgen blev lite omplanerad om man säger så. Istället för festerna blev det Tivoli och Arom. Lätt bästa gången på Arom asså. Tivoli va inte så kul, men det va nog bara för att allt folk var på Tempel. Men det blev en bra helg i alla fall :).

Idag skulle jag och Majsan egentligen till stan, men hon är tvungen att jobba till 5. Så får se om vi sticker in ikväll istället, eller om vi tar det imorgon, tror det blir så.

Nu ska jag och Alice ut och sola ;) Ha det!