Where is the love?

Dagens låt blir en goding som håller,
Where is the love - Black eyed peas

image162
Jag tycker att det bästa i videon är ?-tatueringen.
Så bra!

Alice!

Jag vill bara att den här dagen ska vara över. Jag är fortfarande sjuk.. Ska dock försöka jobba imorgon. Måste packa och sånt idag då, men det är så tråkigt så vill gärna vänta. Om jag ska vara ärlig längtar jag nästan mer tills jag kommer hem igen. För ja, då ska vi ha kul. Jag kommer hem på en torsdag, kväll tror jag. Sen ska vi ut på fredag, lördag, måndag, tisdag. Jag har tagit ledigt på tisdagen, så kommer säkert få jobba onsdan. Men det fixas lätt med en sjukskrivning ;).

Jag ska snart ut med Alice en runda. Har nog aldrig skrivit om henne, så kan göra det nu.
Alice är 75% chihuahua och 25% papillon. Jag fick henne i för tidig födelsedagspresent förra året. Då vägde hon bara 600 gram. Hon blev snabbt en bortskämd, kaxig hund som alltid får som hon vill. image161När vi är ute och går eller är på stan blir hon alltid trött i benen och börjar då hoppa på mig för att bli buren. Så gör hon även när hon ser svarta hundar, som hon inte gillar, men när hon väl kommit upp vågar hon morra på dom. Hon kan lätt sova en hel dag och sen vara lika trött på natten då hon sover i min säng. Mellan 5 och 7-tiden hoppar hon ner från sängen och då får jag gå upp och öppna dörren till henne. Sedan vid 10 vill hon komma in igen och står då och piper som en mus utanför mitt rum.
Glömmer man sätta in stolen efter sig vid matbordet har man snart en hund där uppe som går och letar efter mat. När hon är hungrig sätter hon sig vid sin matskål och väntar. Så fort någon ser henne där får hon ny mat. Men om man inte lägger i en frolic, delad i 4 delar, så äter hon inte. Då sitter hon bara och kollar på en. Hennes favoritsysselsättning är att jaga flugor. Hon har även en utåtstående tand som läppen alltid fastnar på och underbett. Hon har inte en enda hundleksak, det tycker hon är tråkigt. Vi får köpa kattleksaker till henne. Även kattbollar. Hennes bästa leksak är en pinne med blåa fjädrar på. När hon inte har något att göra klättrar hon som en katt upp på ryggstödet till soffan och sätter sig där. Hon skäller också alltid på sin egen spegelbild. En väldigt speciell hund/katt (har hört henne mjaua och det lät verkligen som en katt), men ja, jag gillar henne ändå :).

Last night

image160Idag jobbade jag först till 11. Sen blev det stan och jag fick ny mobil. Skulle kunna äta upp den. Efter det blev det rundan på väla, köpte lite saker till resan. Åker snart :)
Ikväll fick jag min andra vaccinationsspruta mot livmodercancer. Ska ta 3 st. Sjukt ont gör den, även fast jag har emla på. Yes yes.

I alla fall, dagens låt blir
Last night - P. Diddy




Är ledig imorgon, så skönt!
Men har blivit jätteförkyld.. Ska kolla på film nu sen sova. God natt!







Jobb, jobb

Imorgon är det jobb igen och nu har jag feber och känner mig allmänt nere.
Försöker att inte tänka på det allt för mkt. Då känner jag bara mig ännu sjukare.
Vill inte vara sjuk när vi ska åka. Imorgon är det jobb i stort sett hela dagen, på
tisdag ska jag till stan och väla. Då ska jag även köpa ny mobil som kommer in då.
Sen jobb igen på onsdag. Och torsdag åker vi. Känns som om vi inte ska åka.
Det känns som om det kommer hända något här hemma så att vi inte kan.
Olles nya intresse är att hoppa ner från altantaket och göra en kullerbytta på gräset
när han väl har landat. Jag tycker att han kunde vänta med att börja med det där tills
vi kom hem igen, för han kommer bryta fötterna om han fortsätter så. Nu ska jag sova
och jag hoppas jag inte drömmer mardrömmar ännu en natt. Kanske dör av rädsla.
Kan man det? Kaniner kan det i alla fall, det vet jag
. image159













Varje litet steg

Låten idag blir
Varje litet steg - Lasse Lindh

image158

Hur kunde det bli såhär fel? Det skulle ju alltid vara du och jag.
Vi skulle ju visa varandra världen och fick nånsin komma mellan oss,
men nånting kommer alltid imellan och någon slutar alltid älska först,
men varför kan det aldrig va jag? Och nu träffar du mig för att lindra ditt
dåliga samvete och för att hjälpa mig ta mig igenom min situation,
men jag vill inte ta mig igenom nånting.

Min kära blogg

Jag har haft min blogg i ett år nu. Ibland behöver jag skriva av mig ganska mkt. Det är skönt, speciellt under vissa perioder. Nu skriver jag dock inte så personliga saker längre. Jag tycker inte det ska publiceras så att vem som helst kan läsa. När jag startade bloggen skrev jag ungefär i en månad, sen slutade jag. Varför kommer jag inte riktigt ihåg, men jag tror att jag tröttnade och helt enkelt glömde bort det. Konstigt nog, det var ändå då jag datornördade som mest. Sen i februari/mars tog jag tag i det igen. Har funderat på att sätta lösenord på bloggen. Jag vet ju inte vem som läser här, jag ser bara antalet.
Om 4 dagar åker jag på semester i en vecka. Under den veckan ska jag inte göra något. Jag ska ligga i en solstol 9-5 och bara njuta av att jag inte behöver känna mig underlägsen på något vis eller tänka på att jag uppskattar vissa personer mer än vad de uppskattar mig. Sånt som annars är vardag. Jag ska dessutom ha mobilen avstängd hela veckan. Ja.


Living In America

Dagens

Living In America - The Sounds

Jag vet att den är hur gammal som helst,
men den är bra ändå och jag diggar Maja sjukt mycket!

image157

Nu ska jag sova, jobb imorgon! God natt!

Anna anna anna

image154

4 in the morning

Idag orkar jag inte skriva mer än att det blev rundan på stan
och lite så. Har bestämt mig vilken mobil jag ska köpa i helgen.
Blir en nokia. Skitjobb imorgon, skriver där efter!

Dagens låt

4 in the morning - Gwen Stefani

image153

Jobb

Så, har inte orkat skriva något fråns nu. Dagen började med att jag gick upp kvart över 7 (!) för att ta bussen in till stan och jobba. Folk som har frågat mig på msn vad jag har gjort idag och jag säger sanningen skriver -VA?! Har du jobbat?! Och ja, det har jag faktiskt gjort. I 6 timmar dessutom. Nöjd med mig själv, men fy fan, det tar på krafterna. För er som inte vet var jag jobbar så har jag gjort Maja sällskap på marina plaza. Det låter profsigt, men nej, jag städar. Idag klagade dom bara på mig hela tiden för jag la lakanen lite snett och torkade inte speglen ordentligt.. men jag skulle skickat hem dom till mitt rum, så skulle de förstå varför jag inte kan allt det där till 100%. Sen när jag dammsuger står Maja och gapskrattar åt mig! Haha! Nu har jag riktigt ont i ryggen! Men det bästa med hela jobbet är att man får sola i deras solarium, 25 minuter för 5 kronor. Vad säger ni om det? Passar mig utmärkt!
Imorgon blir det stan, sen efter det ska vi såklart sola igen. Och efter det ska jag köpa mig en big mac o co. med plus meny. Haha! Nä, plusmenyn skippar vi, men blev så sjukt sugen när Maja just sa att hon skulle in och köpa hamburgare nu. Bara för det ska jag gå ner och göra mig en hallon/jordgubbssmothie nu, sen sova. Ha det!

image152

Never ever

Dagens bliiiiiir

Never Ever - Saints

Jag och Maja lyssnade på den idag när vi solade.
Det är så fint i början när hon pratar. Man verkligen lider med henne.
Får nästan tårar i ögonen.

A few questions that I need to know,
How you could ever hurt me so,
I need to know what Ive done wrong,
And how long its been going on,
Was it that I never paid enough attention?
Or did I not give not affection?
Not only will your answers keep me sane
But Ill know never to make the same mistake again.

image151

Love is gone

Dagens låt är
Love is gone - David Guetta

image150

Önska mig lycka till för imorgon då jag ska provjobba ;)

I be Bach

Hahaha, måste bara skriva en sak :P

Idag åkte jag med Eve och Ludde in till stan när jag skulle till marina.
Så sa jag till Ludde att han skulle ringa mig hela tiden när jag var där
och så skulle jag ha någon pinsam ringsignal, som din mamma eller
någon. Så sa han nej du ska ha något vuxnare, som Bachs symfoniorkester
eller något och så ska du sitta och njuta till den och säga har du hört
den nya med Bach. Hans nya singel, I be Bach.


NRJ

Jag har lyssnat på nrj hela dagen. Det är väldigt bra musik, men samma om och om igen. Nästan värre än rix fms Sarah Dawn Finer. De har spelat The way i are med Timbaland ungefär 6 gånger, Umbrella med Rihanna 5 gånger och Play it for the girls med Danny lika många gåner. Jaja, bättre än någon annan radiokanal i alla fall. Men jag uppskattar min iPod!

Bli inte chockade, men jag har sökt jobb idag. Och jag börjar provjobba redan imorgon. Börjar klockan 9 redan. Måste lägga mig tidigt ikväll. Får se hur det går. Jag ska antagligen ut i helgen, och sen jobba dagarna efter. Men får väl bara känna på det Maja varit med om hela sommaren ;). Skriver säkert senare!


Sommar och regn

image149Goddagens!

Idag väckte mamma mig kl 9 för att jag skulle ringa till marina och boka tid med någon.. Kan ju meddela att jag vet inte hur det ska gå när vi börjar skolan. Om det var omöjligt att ens öppna ögonen då, hur ska det då gå när jag ska upp klockan 6?!
I alla fall, jag somnade om direkt, men efter ungefär sju väckningar till kom jag upp. Då var klockan runt 11. Och självklart svarade hon inte i telefonen. Men nu är jag uppe, ska försöka (försöka) gå och lägga mig lite tidigare ikväll. Kommer inte bli så, jag vet. Mitt mål är att sova innan 1. Haha, kommer inte gå!

Skönt med måndag igen faktiskt. Jag gillar inte lördagar och söndagar när det är lov, för då går det knappt några bussar. Även om jag inte ska ta bussen så känns det som om man är isolerad här hemma. Fredagar är väl bäst i alla lägen.
Nu när det är sånt här väder längtar jag bara till hösten när man är sjuk, och är hemma från skolan. Tycker det är mysigt. Jag kanske är konstig, haha, men jag tycker det! Men så fort solen kommer fram vill jag ha sommar 3 månader till. Jag hatar dåligt väder på sommaren!

Idag är det bara 10 dagar kvar tills Grekland. Längtar. Ska bli så skönt att komma ifrån Sverige och allt där till. När vi kommer hem igen, den 9onde, är det inte långt kvar tills skolan börjar. Kommer ha en sån fruktansvärd ångest för att jag inte njöt mer av sommarlovet. Men allvarligt talat, det har inte gått att njuta. Inte dagarna man varit så deprimerad för att regnet bara öst ner. Jag njöt väl fullt ut den första veckan på lovet. Då var allt så jag drömt om, men inte sen. Sen har det bara gått utför och jag har mer och mer tänkt på att denna sommaren har varit den sämsta. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka det. Det är klart att det blir vad man gör det till, men jag tror alla hade haft den bästa sommaren någonsin om bara solen tittat fram några veckor mer än vad den har gjort. Men vad säger ni? Sommaren är inte slut än. Passa på att njuta nu sista tiden, sen är det för sent och en lång vinter väntar.


Filippa Bark!

image148-Om du var ett djur, vilket djur skulle du va?
-Ja, en katt kanske.
-Vet du vilket jag skulle va? Skrattmåsen, för den verkar ju ha det roligt.


-Vad händer om man kastar en mobiltelefon i sjön?
Flyter den eller sjunker den?
Den flyter, för den har simkort.


-Robin, vill du gå med mig på balen?
-Asså jag vet inte om det e.. du ska nog gå i din egen ålder.. som har frågat dig, eller?
-Jo! En som heter Rabies-Johan. Han undrade om vi skulle... gå, men jag sa som det var. Kul att du frågar, men aldrig i livet! Och det är inte för att det ser ut som om det har brunnit på hans kinder.. Utan det är för att mitt hjärta tillhör någon annans.
-Okej, vem då då?
-Titta dig i speglen.
-Jag?!
-Ja.
-Okej...! Men när är balen då?
-Är du ledig nästa torsdag?
-Torsdag? Naej.. jag tror inte att jag är det faktiskt. Torsdag är jag inte ledig.
-Tur, för det är på fredag!

Hjälte utan mod

Dagens låt blir

Hjälte utan mod - Sonja Aldén

image147

Så underbar du var, men allt du ville va,
var en gåta utan svar, som jag grubblat alla dar.
Men allt du blev till slut, var en hjälte utan mod,
som du inte ens förstod.
Var det värt att se mitt hjärtas blod?

Söndag

Hallo :)

Vaknade nästan precis. Skönt att sova. För tredje natten i rad vaknar jag av
att jag gråter. Och det är bara för att jag drömmer. Men inatt utreddes ett och
annat och jag börjar förstå mer och mer. Jag fattar att jag blundar för för mkt
skit som jag borde se.. bara för att jag inte ska hamna i bråk. Men får se hur
jag ska göra.

Idag ska jag åka hem till henne vi köpte Alice av. Synd att det är regn bara.
Sen ska jag nog kolla på ny mobil, beror på om vi kör ut till väla eller inte. Jag
velar mellan två stycken.. eller kanske tre. De två jag har lagt ut innan och så
den platta nokian som de gör så mkt reklam för nu. Men mitt abonomang går
inte ut fråns den 27e så kan inte köpa idag.

Nu ska jag gå upp och duscha och äta. Sen sticka iväg. Ha en bra dag!


image146

         En sån ska jag önska mig när jag fyller år ;)


Zzzzzzzz

Idag har varit en sjukt seg dag, enda tills vi åkte och solade och kollade på hus.
Det var skönt att komma ut lite. Och en flytt planeras bara mer och mer. Vi letar för
fullt och jag längtar riktigt mkt.
Har väl inget mer att skriva idag. Slog i mitt knä igår så jag har knappt kunnat gå på
hela dagen. Samma knä som har varit skadat sen innan.
Imorgon är det söndag och jag gillar inte söndagar. Men jag ska nog ändå hitta på
något. Får se vad det blir.
Haaa deeee!

image145


Summer love

Jag orkar inte skriva något nu. Bara att kvällen
igår var mkt rolig. Det behövde jag verkligen!

Dagens låt blir
Summer Love - Justin Timberlake

image144

Gick och sjöng den hela kvällen igår, haha!

I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me
This just can't be summer love, you'll see
This just can't bu summer love

Fredag

Vi låg inte på stranden länge, lite mer än en timme kanske.
Sen frös jag så mkt så vi stack hem och la oss i trädgården.
Så skönt, så skönt!
Ikväll blir det fest sen tivve. Velat fram och tillbaka hela dan,
men jag ska inte vara tråkig. Har alltid kul när jag väl är ute ändå!


Wait for you

Kan lika bra slänga in dagens låt redan nu, för sen ska jag till playan.
Wait for you - Elliott Yamin

image143

Ha en bra dag!

Same as always

image142Ja, då sitter jag här igen efter en välbehövlig powerwalk. Den andra för idag dessutom. Nu skulle jag kunna stå på sofiero och sjunga med i sommartider, men jag fick nöja mig med att lyssna på massa sånna låtar när jag var ute och gick/sprang. De hade jag lagt in i ipoden i början av sommaren för att ladda inför ikväll.
Det var så typiskt mamma. När jag satt på mitt rum och klockan var halv 9 prick, då det började, så kom hon och frågade om hon och jag skulle åka in. Liksom, vi hade ändå missat en del. Men vi hittade inget nummer så att vi kunde ringa och fråga om det fanns biljetter kvar. Skulle vara kul annars.
Så istället tog jag och gjorde mig en god jordgubbssmothie. Eller den var inte god. Jag värmde jordgubbarna före eftersom de var frusna, så de blev för varma. Whatever, hej då! 

Sommarlov

Det blev inte peran ikväll. Synd tycker jag, synd som fan. Hade sett fram emot det sjuk mkt. Men ja, blir väl alltid så. Detta har varit den sämsta sommaren ever! Tackar tackar. Om jag ska vara ärlig längtar jag bara tills skolan börjar igen och alla rutiner faller på plats. Vakna på morgonen och åka till skolan, sen komma hem, äta, sova. Sen skolan igen. Det är lättare så. På helgen är man ute ibland, eftersom man är så trött. Då endast en dag.

Imorgon får jag pengar. 1000 kronor. Jag funderar på om jag ska åka raka vägen in till stan och köpa mig en klocka för alla pengarna. Skulle vara skönt ändå. Annars får jag vänta tills oktober då jag fyller år. Men då vill jag ha en eu-bil och en ny tv till mitt rum som jag kan ha på väggen ovanför min säng.

Hur som helst. Idag var jag först hemma hos mormor några timmar. Sen stack jag ner till stan och köpte örhängen. Jag hittade ett par i guld som jag ville ha. Just nu ligger jag back 200 kronor, men ändå shoppar jag hela tiden. När jag var klar i stan gick jag en runda. Skulle åka med pappa hem så väntade bara på att han skulle sluta. Promenaden blev på drygt en timme. Sen efter det sprang jag upp för hallbergs trappor. Snacka om mjölksyra i benen. Kändes till och med som om ögonen skulle hoppa ut. Väl uppe vid lasarettet där pappa jobbar, fick jag lägga mig och pusta ut.

Nu gjorde jag det igen. Jag skrev ett för långt inlägg. Nu ska jag gå och dö! Puss hej!

Per Gessle

Per Gessle eller inte Per Gessle? Ett mkt svårt beslut som ska fattas.
Och såklart är man ute i sista sekund också då konserten är ikväll. Har
dock sett fram emot det hela sommaren. Men det kostar 370 spänningar.
Men jag vill stå längst fram och höra honom sjunga
"(H)Anna hade stormigt kärleksliv, hon kraschade alltid i samma bil.."
Jag och Maja snackade om att vi skulle klättra över muren och därför
komma in på ett sett som passar vår ekonomi väldigt bra, eller ja, min
ekonomi. Maja har ju jobb. Men jag har hört att det går vakter där hela tiden
med hundar och jag är inte så sugen på att bli tagen. Inte efter allt som hänt.
Måste vara "felfri" när min anmälan går igenom;) Om den ens gör det. Har
inte hört något på över en månad. Men det är väl polisen idag - sega.

Annars idag ska jag hem till mormor som fyller 63 (tror jag). Ska väl snart ta
rundan in i duschen och göra vid mig lite. För man vet aldriiiig när man träffar
en snygg karl! Så det så. Kanske blir direkt till Perre sen. Ska ta med min
specialskor ifall det blir klättring trotts allt, haha. Skulle va kul om man lyckades.


 image141

Kreta

image139För att försäkra mig om att kreta är ett okej ställe att åka till gick jag in på google och sökte på insekter kreta. Som det såg ut där var det inget att oroa sig för. Jag tänkte mest på det mmset jag fick Ludde här om dagen. När han var på flygplatsen hade han hittat uppstoppade skalbaggar som hittats på kreta. Kan i och för sig lägga in bilden. Så, där ser ni.





För övrigt tänker jag köpa en sån här krokodil och ha i poolen hela semestern.
 Jag kommer ihår när vi var på Cypern när jag var liten, då hade jag en sköldpadda.
Hoppas Ludde köper en sån på Menorca, så kan jag få den sen, haha!

image140Gillar den!


Underbart

Jag minns allt som om det var igår.
Idag är det 5 månader sen.
18 februari, bahnhof.



Därför blir det två dagens låt(ar) idag.
Så fort jag hör de tänker jag på den kvällen.
Karatefylla - Byz
Irreplaceable - Beyonce

Talk to me bloke

Idag var vi nere i stan och lämnade in ett par skor för de hade
gått sönder. Och tro det eller ej, men jag fick ett par nya! :) Hade
förvisso bara använt de andra en gång när jag va ute, så, ett par
nya var bara helt rätt. Men skoälskare som jag är kunde jag såklart
inte låta bli att köpa ett till par, för pengar jag inte har. Jag har kollat
på de innan, och nu var det rea. Passade bra!

Jag var även och sökte jobb. Ska ringa på måndag och boka tid
med chefen så jag hoppas bara att det går bra :). 
Sen tog vi rundan på stan. Köpte en kofta och två par örhängen.
Jag var ute efter ett par i guld, men jag hittade inga som föll mig i
smaken. Men det var 75% på de jag köpte, så det blev bara 10:-
styck. Ett pris som jag gillar.

Efter allt blev vi hungriga och gick till haket för lite mat. Jag tycker
om haket. Har bra minnen därifrån. Speciellt studenten, när jag och
Maja åt där. Hade en bra kväll då, blev perfa! I alla fall, det blev pizza.

Nu har jag precis varit ute med tre hundar. Passar kusinernas hund
denna veckan. Så jobbigt att gå med tre. Och jag som vill ha en schäfer..
Haha! Nä, nu har jag inte mer att skriva. Tjaaarååå!

Säg mig, är det du som är Zlatan?

Såhär tidigt har jag nog inte varit uppe sen det var skola. Kommer vara
trött som ett svin senare. Anledningen till att jag är vaken nu är att jag ska
söka mitt första jobb idag. Jag måste göra vid mig. Maja säger att om man
ska bli framgångsrik i branchen är glasögon ett måste. Och det är klart att
jag ska ha glasögon på mig. Dock är det bara läsglasögon som jag har och
jag ser dåligt som fan med de på långt håll. Men jag får väl hoppas på att
chefen kommer stå nära mig. Nu ska ta duschen.
Föresten, många undrar varför jag håller på med Zlatan. Kan väl säga
såhär.. Mitt mål här i livet är att ta honom innan jag dör. Så, nu vet alla det!

Haaaaaaa deeee!

image137

I don't know

Just nu känns det väldigt svårt. Saknar som faaasen!
Vill bara att tiden ska gå, men samtidigt inte. Jag vill att
det ska bli bra. Och det är väl bara att gilla läget som
det är nu. På torsdag blir det antagligen Per Gessle, sen
tempel på fredag. Det ska bli kul, och jag får inte tänka
för mkt. Då kommer jag fan gå in i en depression och
det är inte vad jag behöver just nu! Ska sova, god natt!

image136

Fix me

Dagens låt blir Fix me med Velvet ;)

Rachel McAdams

Tjenis!

Idag har jag varit hos vetrinären med Alice. Hon skulle vaccineras
eftersom hon blivit 1 nu. Efter det gick vi in i djuraffären och hon fick
välja några födelsedagspresenter. Det blev godis och en kattleksak,
haha!

Jag har varit sjukligt trött idag. Kollade på film igårkväll och sen
kunde jag inte sova. Filmen var dock sjukt rolig. Det va The hot chick.
Rekomenderas faktiskt. Ganska löjlig film, men eftersom den började
med att Rachel McAdams var med så gillade jag den. Och jag skrattade
riktigt mkt hela tiden. Så, den borde alla se!

image135

Alice 1 år

Idag fyller min lilla Alice bebis 1 år. Det känns som jag har
haft henne i flera år, men samtidigt var det inte längesen hon
var jätteliten. Hon är i alla fall mitt bästa! ♥


image134

Hellogoodbye

Jag har legat och kollat på film nu, kan berätta om
den imorgon. Haha, jag skrattade mig igenom hela!

I alla fall, jag sa att det skulle bli en dagens låt idag.
Klockan är dock över 12.. men ja, måndagens låt får
väl bli:

Here in your arms - Hellogoodbye

Den lyssnar jag alltid på när jag är ute och går. Inte
min stil den heller, men tempot höjs!

God natt!

image133

Jag ska bli frisör

Har inget bättre för mig så kan lia bra skriva lite ;)

Sitter här med en av mina favoriter, bacardi pineapple och väntar
på att vi ska börja grilla. Jag snaggade min bror innan, sen blev jag
taggad själv. Nej, inte att snagga mig, men att klippa. Så nu är håret
lite kortare där bak och längre fram. Jag är nöjd. Var även nere hon
frisören innan och skulle boka tid. Hon hade inget före den 28 augusti..
Men ja, bättre då när vi varit på semester och allt, för annars kanske
solen och poolvattnet förstör den nya färgen.
Maja tycker att jag ska färga det mörkbrunt. Men det vill jag göra
senare i så fall. Jag beställde i alla fall ljusbruna slingor. Ungefär sån
färg som Lindsay Lohan har på denna bilden.

 


Tror det kan bli bra. Mitt hår är verkligen vitt nu. Och tänk då efter
Grekland? Nej, en färgning behövs!
Återkommer!

I miss you

Idag är det första strandvädret på över en månad. Härligt Sverige!
Jag och mamma stck ner till stranden här hemma och la oss en stund.
Jag gillar mer fria. Här är det bara småbarnsfamiljer med parasoller,
kylväskor och hela kittet. Jag blir tokig på sånt.

På stranden låg jag och lyssna på massa musik och blev riktigt
festsugen. Det är ju tempel ikväll.. och tivoli imorgon. De ska ha
poolparty vad det nu innebär? Sen på torsdag är det Per Gessle,
och fredag tempel. Även lördag. Ska man ta allt? I så fall hade jag
sovit tills skolan börjar sen. Haha, nej. Det får bli torsdag fredag tror jag.

Nu ska jag ut och sola lite till, får ju passa på. Senare tror jag det blir en
powerwalk för min del. Och sen ska jag slänga in en dagens låt också;)
Haaaa det!

image131

Maia Hirasawa

Bloggen har varit fucked up hela dagen, men äntligen fungerar den
som den ska. Hoppas jag i alla fall.. återstår dock att se när jag ska spara detta.

Idag har det varit sol och jag är inte lika likblek i ansiktet ängre. Det tackar vi för!
Ska satsa på playan imorgon så att jag får ännu mer färg :).

Jo, jag tänkte på en sak.
Jag lyssnar väldigt mkt på musik. Varje dag är det en ny låt som blir utsatt. Så jag
gjorde en kategori som heter "dagens låt". Där tänkte jag skriva vilken låt jag har
lyssnat på hela dagen. Ibland kan jag vara på dåligt humör och bara lyssna på
meslåtar, men sånt ni får ta ;)! Haha! Aja, idag blir det:

image130

And i found this boy - Maia Hirasawa

Inte min stil egentligen, men tycker ändå
att hon är cool och man blir glad av den!







This is why i'm hot

Det är nog många som tror att jag inte har något liv, så ofta som jag skriver här, haha! Men vissa dagar är sånna. Om man inte har något att göra blir det bloggen. Och jag gillar min blogg. En tidsfördrivare ungefär. Kan dock tänka mig att den inte är så rolig att läsa, men jag uppskattar mina stammisar ;).

Snart blir det ny mobil. Antingen
denna eller den här

..men jag tror att jag gillar den första mest. Den har dock inte kommit ut än. Men i augusti/septemper skulle den komma, så jag får vänta. Jag tycker ändå om den jag har nu ganska mkt. Men den har jag haft över ett år nu och det är alltid kul med ny.

Jag vet att långa inlägg är inte roliga att läsa - så, hej då! ;)

All I need

image129Jag skrev för nån dag sen att jag ville ha en stor hund, så att jag slapp vara rädd när jag var ute på mina promenader. Här ute behöver man inte vara rädd i och för sig. Men efter det som hände på skolavslutningen är jag livrädd för allt! Så en schäfer hade suttit fint. En aggressiv.
När jag skulle berätta det för mamma och pappa, bad jag först och främst pappa hålla för öronen. Ville inte att han skulle dö redan i en hjärtattack. Han tycker nämligen att vi redan har för många hundar. Ja, två stycken har vi. Men mamma sa inget speciellt. Varken ja eller nej. Kanske för att det skulle vara en omöjlighet. Jag har redan fått min lilla Alice som jag tjatat om i flera år. Men hon skrämmer inte bort några våldtäcksmän. Men när jag flyttar hemifrån ska jag köpa en stor schäfer!

Ja, nu kan jag berätta om min kära bror och min ännu kärare kusin.
Klockan halv 12 imorse började de sin gång mot Helsingborg. 5 timmar senare rörde de knutpunkten. Haha, sjuka i huvudet. Men killar i den åldern.. vad ska man säga?




En sån hund vill jag ha, en som kan försvara mig! Jag ser i dens ögon att den gillar mig :).


Jag mår bra

Från att fnysa åt när folk frågar om man tränar, till att bli narkomanen själv..
det gick fort. Mina promenader och joggingturer är inte att leka med.

Från att tycka att månadens slut skulle bli så skönt, till att bara önska att det
vore över... det gick också snabbt. Även om det känns så bra nu har jag ett
löfte. Jag önskar att det inte fanns, att jag skulle ta allt som det kommer.
Men nu är det som det är, och jag ska göra allt för att hålla det jag lovat.

Nu ska vi in till stan och hämta Olle, kan berätta varför sen. Sjukt.. haha!

good night

Tackar för ikväll. Denna gången klagar jag inte på musiken,
utan på mina skor. Blåsor som aldrig förr. Och nu ska jag sova.
Godnatt!

Fredag

God kväll mina kära läsare!

Idag har inte inte gjort så mkt. Mest kollat på tv och lyssnat på musik.
En vanlig slappedag. Men nu ska jag bryta det och bege mig. Ha det!

Powerwalk

Det blev inte Båstad idag, det ledde till att jag inte hade något att göra. Då gick jag ut för att ta mig en powerwalk. Och alla som känner mig, håll i er nu. För med Here in your arms i öronen övergick min snabba gång i joggning. Tro det eller ej. Men så trött jag blev. Kunde knappt andas. När jag var ungefär 20 minuter hemifrån började min kära hund göra motstånd och jag fick minst sagt dra henne efter mig i kopplet. Då vände jag och sprang hem. Och just när jag svängde in på min väg började det småregna.

Jag har funderat på en sak. Jag vill ha en stor hund. Eftersom jag är så rädd och kan knappt vara hemma själv skulle det vara bra. Och den skulle få följa med mig ut på alla mina rundor. För Alice kan jag inte ta med, det skulle sluta med att hon blev trött i benen och började hoppa på mig och vilja bli buren. Och min andra, nej, hon börjar bli gammal och går knappt ut utan mamma. När hon är med slutar det som sagt alltid med att jag får dra henne efter mig. Jag vill ha en schäfer eller en rottweiler, men bara den ser farlig ut så är jag nöjd. Detta ska tas upp. Återkommer.

image128

Monki

En visit till Sthlm är ett måste i slutet av sommaren. Mina höstkläder ska införskaffas på Souk.

http://www.souk.se/home.aspx
http://www.monkigirl.se


Torsdag

Som vanligt kunde jag inte somna igår. Låg vaken till säkert halv 5. När jag

precis somnat hoppar Alice ner från min säng och jag vill inte att hon ska vara
på mitt rum när hon har sovit för då går hon och kissar. Så då får jag resa mig
och öppna dörren till henne, men hon vill inte ut. Hon springer in och sätter sig
under min andra säng. Gullig hund! Skulle kunna vrida nacken av henne. Men
efter några minuter fick jag ut henne och sen stängde jag dörren och somnade
om. Sov kanske till halv 1 idag. Men hade lätt kunnat sova längre.

Idag vill jag till väla. Vill köpa svarta högklackade skor, för jag har kommit på
att de jag har har för låg klack och så är de för stora. De har även spruckit och
det är massa hack i klacken efter en vild nyårsafton. Nyårsafton ja, då har jag
ändå haft de ett tag. Dags för nya, bara att min ekonomi inte tillåter. Men, jag
tror inte att det blir väla idag. Jag ska hem en sväng till Maja senare, sen får
jag se vad som händer ikväll. Båstad kanske? Bara att det suger med bussar
och tåg. Aja får se, det brukar ju lösa sig;) Haha! Skriver säkert senare.

                                 image126


Säg mig, är det du som är Zlatan?

Haha, jag måste bara skriva citat från min kära vän Maja!
Hon hette på msn "var är zlatan?" efter ett skämt vi körde kvällen innan.

Mr X:
Han är i Båstad! Varför ska du ha tag i honom? Han är ju ful!

Maja:
Men inte den zlatan juu!

Mr X:
Nehe.. vilken Zlatan menar du då?

Maja:
Min hund

Mr X:
Jaha, är den borta?

Maja:
Nej, jag vet bara inte var den är!

Båstad

Fast jag egentligen inte orkar får jag skriva ett inlägg idag också. Jag är fortfarand riktigt trött och har fortfarande sjukt ont i magen. Men trots detta blev det Båstad igår. Inte så länge dock. Hade gärna stannat ett tag till, men det var skönt att komma hem och sova.

Som ni kanske ser har jag stylat om bloggen lite. Jag är inte klar, men det tar ju sån tid och jag är inte bra på det heller. Och jag blir förbannad när det inte blir som jag vill. Annars idag har jag sovit, ätit, pratat i telefon och tittat på tv. En dagen-efter-dag typ. Behövdes!


Här kommer en favorit i repris ;)

06                            07

Love it

Får väl skriva en snabbis idag med.

Igår blev det som sagt tempel. Trots dålig musik var det kul. I början sög det och det roligaste stället på hela tempel var tjejernas toalett. Då kanske ni förstår? Men sen mot 2 tiden ökade tempot och det gillar vi. Vi trodde dock att det stängde klockan 5 och vi skulle ta 5.50-bussen hem. Jovisst! Klockan tre började folk försvinna och musiken stängdes av. Även lamporna tändes. Tackar vi för det. Och det gick inga bussar heller. Och de som känner mig och Maja vet att vi ALDRIG skulle spendera tre timmar på knutpunkten en natt. Men efter lite om och men löste det sig och det är vi tacksamma för!

Nu är jag hemma och är grymt trött efter några få timmars sömn. Men det är sommar. Till och med vädret verkar blivit på bra humör. När jag kom hem idag gick jag ut och solade, får ju passa på när solen väl tittar fram. Så, ikväll så ska jag, såsom alla andra även till Båstad. Jag måste skynda mig nu, ska strax köra!
Ha det bra! PUSS!

Gör det bästa av sommaren

Jag tror vi drar till med en tempel även ikväll. För vi gillar det.

image123

Måndag morgon

Idag väckte pappa mig halv 12. Jag fattar inte varför jag inte kan sova längre?! Men jag
somnade om igen, skönt skönt skönt. Sen hade jag så ont i magen att jag vaknade av mig
själv vid halv 1. Nu är det lite bättre, fick någon tablett av pappa mot magkatarr. Men jag vet
inte vad det är egentligen. En läkare ska ju inte undersöka sina egna barn, det vet jag. Som
när jag bröt armen en gång, då sa pappa att den va stukad, tack för den. Jaja, nu ska jag
komma på något som jag och Maja kan göra senare. Vi funderade på tempel, men de kära
bussarna går hem kl 22 och nästa kl 6 :) Tack och hej! 

You make me crazy

Här sitter jag som en annan nörd och glor in i datorn en sen söndagskväll. Så dåligt som jag mått idag har jag image122inte mått sen i torsdags natt. Och inte för att det var speciellt längesen, men då mådde jag skit. Idag har jag mest varit seg. Eller inte idag, ikväll. Sov ju hela dagen. Jag har haft riktigt ont i magen (nej maja, inte det vi minst sagt ogillar) ont i öronen (maja har smittat mig med en lätt örongångsinflamation) ont i huvudet (har så ont i öronen att det spränger in i huvudet) sjukt trött och känner mig febrig (fast jag är så trött kan jag inte sova, kan dock bero på att jag sovit 12 timmar inatt/idag) och sist, men inte minst, sjukt illamående (det har jag varit i 5 dagar nu och jag funderar på att sticka fingrarna i halsen och spy upp det som ligger och spökar). Well, såhär mår jag :).

Tidigare ikväll kom ambulasen körandes förbi i full fart och det blev en stor uppståndelse eftersom ambulanser inte visar sig så ofta här ute på landet. Tragiskt nog var det grannen som behövde åka till sjukan med dropp och syrgas. Och han har inte kommit hem än, så jag vet inte var det var. Han kanske aldrig mer kommer hem, det vet man aldrig. Äe, sånt får man inte säga.


Får väl slänga in en ursnygg bild från gårdagen. Gillar Majas pose otroligt mkt. Jag är trött nu, men jag ska inte ljuga för mig själv att jag kommer kunna sova. Jag tror jag ska sätta på en film, lägga mig i sängen med Alice och ja, ta det som det kommer ;). Jag har fått jättesvårt för att somna. Kanske för att jag sover ganska länge på dagarna. Aja, hörs imorgon! Godnatt alla!


Kreta

image121

2 augusti!

Söndag

Är riktigt trött idag. Vi kom väl hem runt 5 från tempel. Sen skulle Maja
upp och jobba tidigt, men när klockan ringde kvart över 6 hade hon ingen
röst och mådde inte så bra så hon ringde och "sjukskrev" sig ;) haha. Sen
somnade vi om, och vaknade för ett tag sen. Skönt att sova.
Ikväll ska jag ta det så lungt som det bara går. Har inte ätit något heller
så det ska jag snart gå och göra. Kanske skriver senare. Ha det!

Hoppet blir till tro

Jag är så glad!
För det första, utgång med Maja ikväll. Det gillas!
För det andra, Kreta den 2 augusti!
Och för det tredje, jag har gått ner exakt så mkt jag vill i vikt.
Tack Gud! Detta är vad jag behöver.

Man lever en enda gång

Idag blev jag väckt halv 12 ungefär, pappa vill inte att jag ska sova länge. Varför vet jag inte. Men de åkte iväg till Ängelholm ändå så då passade jag på att somna om. Sov en timme till typ. Sen när jag vaknade gick jag ut och gick. Man ska ju göra det innan man äter frukost, för då bränner man mer. Men efter bara 20 meter eller något blev jag helt slut och kallsvettig, kändes som jag skulle svimma. Jag kunde inte heller gå så fort som jag brukar göra. Men jag fortsatte gå ändå. Efter 10 minuter kunde jag knappt stå upp, så jag ringde till mamma och frågade om hon kunde hämta mig. Men de var kvar i Ängelholm och jag ville inte sitta där och vänta i 20 min till. Så jag började gå hemmåt, sakta men säkert. Och ja, jag kom hem tillslut.
Sen när mamma kom hem hade hon med sig en present till mig. Och det var linnet jag provade igår som jag skulle köpa :). Det satt fint. Nu vill jag bara få tag i Maja också, och jag hoppas hoppas hoppas att hon kan hänka ikvällans. För nu ska jag ragga upp en go förfest och äta! ;)


Någon som ser vem detta är?

Allt som borde hänt, mitt liv skulle vänt

Jag har en liten piraya, i en skål på min sekretär
Jag kallar henne för Maja, och hon är mig vädigt kär

Det är så smidigt med Maja, hon är så rumsren och fin
Så skaffa dig en piraya, och inte katt och kanin

 
Haha, jag ladda ner den innan. Och nej, inte för att jag sitter och diggar till den
nu, utan för att jag skulle göra en sak med den. Maja vet vad. Och Maja, I'm ready;)
Ikväll har varit en kväll som alla andra denna veckan. Det är som Emily sa, äta
och sova är det enda man gör när det regnar! Haha! Om man inte tvingar sig själv
att göra något vettigt stannar man gärna i sängen och känner sig som en pensionär
eller två. Men idag har jag faktiskt gjort lite andra saker också, det jag skrev i inlägget
före. Så bara skönt att ta det lungt nu, eftersom jag var sjuk igår.
Av en slump kollade jag på tv4-vädret innan. Och faktiskt, det ser ut att bli bättre redan
på söndag. Men som jag skrivit tidigare, jag tror inte på det fråns jag ser det själv.
Annars blir amn bara besviken.
Nej nu ska jag sätta på en film, en gammal goding känner jag för. God natt!

Sommarens sista smak

Jag blir så himla deprimerad av detta vädret och det är jag nog inte ensam
om. Hade tänkt oss en fin utgång ikväll, men blir inte så sugen som man borde
när det pissregnar exakt hela tiden. Plus så ska Maja upp och jobba tidigt.
Satsar på utgången imorgon istället. Då kommer jag vara sjukt taggad, jag
känner det.

Idag blev det en tripp till stan med happy family. Eller, lillkillen är på "semester"
så han var inte med. Vet inte ens när han kommer hem.. Jag är ingen bra
storasyster. Märker knappt att han är borta. I alla fall, vi käkade på big buddah
och shoppade lite. Jag hittade skitsnyggt linne som jag ska köpa senare. Behöver
inte ens bh i det, älskar sånt! Sen träffade jag Maja. Hon skulle till det stället vi var
på i förgår. Hade gärna hänkat, men det blev inte så av personliga skäl. Aja, kanske
skriver senare ikväll om jag känner för det!

image119♥ love you. 


I still love you

En mkt mkt bättre natt, det tackar vi för! Hade inte orkat en sjuk natt till.
Det tar på krafterna. Idag känner jag mig nästan frisk, eller inte riktigt. Men
jag kan i alla fall stå på benen. Det ska firas med en shoppingrunda ;).
Måste skynda mig :) Skriver seare idag! Ciao!

Dry my eyes

Kan väl börja med att säga att rubrikerna oftast inte har något med
inläggen att göra. Jag bara skriver vad jag tycker passar in just när jag
skriver inlägget. Så, nu vet alla det!

Idag har varit den segaste dagen på länge. Eller den har inte varit så
seg ändå. Jag har mest legat i min säng bara eftersom jag har varit
sicksick. Värre att bara ligga i sängen när man är frisk och kan göra
något bättre. Man får inte lika mkt ångest när man är sjuk och behöver
vila. Hoppas jag kan somna snart i alla fall, skulle vara skönt. Och jag
är tacksam om jag slipper vakna inatt och må dåligt. 

Igår lyssnade jag på Ännu doftar kärlek med Marie Fredriksson
ungefär 100 gånger. Idag är det Angie med Rolling Stones som blivit
utsatt. Och skratta inte. Jag vet inte varför jag ens lyssnar på den. Men
jag älskar när han sjunger och det hörs som om han ska börja gråta.
Man vill själv ställa sig på en stor scen och bara dra till med en värsta.
Typ Feels like home.  
Den ska jag sjunga på Majas begravning. Det har vi bestämt. Om jag dör
före henne ska hon sjunga den på min. Låter hemskt, men om man inte
snackar om sånt kanske man inte får begravningen som man vill, och det
vore väl synd? Eller hur?

Om jag skriver mer blir det bara för långt. När jag har börjat skriva kan
jag inte sluta, haha. Ingen kommer orka läsa det heller. Så här sätter jag
punkt .


Quit playing games with my heart

Idag är verkligen en blogg-dag. Regnet öser ner hela tiden och jag är sjuk :(.
Okej, jag mår lite bättre, men verkligen inte bra. Så fort jag reser mig mår jag
så illa att jag får lägga mig ner igen, jobbigt är det. Jag har inte ätit något idag
heller, och jag har gått ner 1 kg bara på några timmar. Jag hatar att vara sjuk!

Så, här har jag legat hela dagen och slöat, i min säng med Alice. Skulle vilja
hitta på något kul, men det går inte. Jag hoppas jag blir frisk tills på lördag.
Sugen på utgång. Det var sjukt längesen faktiskt. Jaja, snart kommer mamma
upp med en jordgubbssmothie som jag har beställt. Hoppas den stannar i
magen;) hatar att spy alltså! Eftersom jag inte har något annat för mig idag
kommer jag säkert blogga senare igen. Tills dess, ha det fint!

image117

stureplan.se

 

Jag diggar Amanda Hambergs paljettklänning,
ännu mer Elsa Hosks hela outfit!


Jag tänkte att du är väl okej

Egentligen känner jag inte alls för att skriva här. Jag mår för dåligt. Det var som
att jag visste om vad natten väntade, det var därför jag inte kunde somna. När jag
stängt datorn lite över 2, låg jag bara och glodde och tänkte allt för mkt på sånt jag
inte borde tänka på. Så där låg jag, klockan blev halv 3, 3, halv 4, 4. Sen började
jag må skit. Sov 5 minuters stunder i mellanåt. Då drömde jag att Maja och en viss
person (som vi stör oss på) var värsta homisarna. Hon var med i deras gäng och
jag fick inte vara med när de skulle köpa skor för jag hade inga pengar. Varför
drömmer man sånt skit? I alla fall, jag vaknade hela tiden av att jag mådde riktigt
dåligt. Jag mådde illa och magen dunkade. Kändes som om hjärtat sjunkit ner i
magsäcken. Hemskt. Var ute på toa X antal gånger också för att spy, men jag håller
det inne alltid. Kunde knappt resa mig heller för jag ramlade ihop igen precis som
om jag skulle svimma. Vid 8 någongång somnade jag för första gången på riktigt.
Skönt var det. När jag vaknade nu för ett litet tag sen mådde jag mkt bättre. Men det
känns som om jag måste spy upp det i magen för att bli helt bra. Trodde först det
var den baugettefan som jag och Maja åt igår, men hon hade inte blivit sjuk. Så jag
vet inte vad det kan vara? Kan det bero på andra saker runt om en? I så fall är det
kanske så. Nu ska jag inte skriva mer om det, hur kul är det att läsa egentligen?

När natten blir till dag, vill du ha mig då?

image114






Jag borde sova,
det borde jag. Men vafan, jag kan inte. Eller.. jag har inte ens försökt om jag ska vara helt ärlig. Det värsta är ändå att jag är trött, men jag försöker inte ens sova. Är nog rädd för att drömma. Jag tror det är det. Jag vågar inte stänga ögonen, för jag vet inte vad som väntar denna natten. Hemskt ändå. Att personer kan få en att drömma mardrömmar. Men nu ska jag i alla fall försöka. Jag önskar att jag drömmer om att jag och Maja ligger på en varm strand någonstans och njuter av singellivet. Haaa deeee!







Håll farten, tappa inte

Fy fan fy fan fy fan säger jag bara! Det märks att man inte är van, men det ska bli ändring på det! Shit mina ben alltså. Det känns som om de blivit mkt fastare och smalare, och det gillas kan jag tala om! Till och med min kära hund blev trött i benen och i slutet fick jag dra henne efter mig. Med Timbaland i öronen blev det ett högt tempo ;). Nu ska jag ta en snabbis i duschen så att jag inte missar hela pussy. Tjaaaarååå!

image113

Så snygga ändå! Anna och Anna!

Jag önskar du finns kvar

Idag har jag och Majsan varit i stan och.. ja, på ett annat ställe också ;).
Det har varit en bra dag ändå. Vaknade vid 14, brukar inte sova så länge,
men det var skönt. Sen vid 15 tog jag bussen och träffade Kissen. Blev
lite powerwalk med underbar musik. Jag har blivit jättekänslig! Räcker
med att jag lyssnar på en viss låt får jag tårar i ögonen. Jag har alltid
varit känslig, men aldrig som nu. Well, man ska väl vara det..?

Kom nästan precis hem. Åt i stan innan vi åkte hem. Stan var ju full
av poliser eftersom det är hif idag. Jag skiter i om de vinner eller förlorar. 
Hoppas nästan att de förlorar för de är så dåliga! Ska inte säga för mkt,
för jag är ingen expert. Men jag ser vad jag ser, och det jag ser är inte 
bra. Jaja, ska ut och gå nu, mina ben behöver det ;) Skriver sen.

så är det idag


Klockan är fyra, och det är dags att gå hem.
Han står vid min sida, ingen skönhet men kan få värma min säng.


Sounds of freedom

image51Idagens blev det som sagt väla. Kollade på mobil, och den jag vill ha kommer antagligen att komma ut i början av september. Hittade skor också. Jag vet inte hur många par skor jag har. Upp mot 35 skulle jag väl tro. Men det är det bästa jag vet. Har dock ett par liknande redan, högklackade i svart lack. Men dessa han högre klack och öppen tå. Skitfina!
Nu har jag lagt över ny, bra musik på ipoden. Hitta några nya låtar idag som jag letat efter, och hela feels like home. Den andra jag hade slutade typ mitt i. Så det är gooood :).
Imorgon ska jag och Katten nog till ett hemligt ställe, haha! Sen blir det säkert en big mac o co. efter. Det blir det lite för ofta. Men skitsamma ändå. Vem ska man visa sig för? Speglen möjligtvis. Men var fasen håller solen hus? Hörde att den skulle komma på besök på lördag. Men det tror jag inte på längre. För min del blir det en restresa innan skolan börjar och sen tror jag det blir Egypten på höstlovet.
Men nu har jag inte mer att skriva. Hörs
imorgon!

It feels like I'm all the way back where I belong

Vad heter du? ANNA
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Inget jag brukar tänka på direkt, men något lite ovanligare tror jag
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ida eller typ Hanna
Vilket stjärntecken är du? Våg
Vilken årgång är du? 90

Bott utomlands?
Nope
Flyttat antal gånger? 2 gånger. Kommer dock bara ihåg den sista, men snart blire en 3e :)
Vart skulle du vilja bo? Mitt i city ;)
Vad händer ikväll? Vet inte riktigt, antagligen kolla hus
Vad åt du senast? Cheeseburgare
Vem ringde du senast? Katten Maja
Vem smsade du senast? Patrik
Roligast förra veckan: Skratta en del åt Luddes skämt. Men annars när mamma skämtade om att Maja skulle få in STOR jordgubb i munnen, trodde jag skulle dö! hahaha!
Favoritläsk: Cola

Favoritskådespelare: Alexander Skarsgård
Favorithund: Maja, Alice
Favoritjuice: Spelar nooo roll
Vad vill du ha för hårfärg? Kvittar
Vad tycker du om att äta? Mat såklart
Vem ska du gifta dig med? Världens snyggaste
Idrottar du? pfft

Tycker du om att ligga på stranden och sola?  Skojar du?
Vad har du på dig idag/kväll? Jeans och t-shirt
Har du växt något det här året? Ja, 1 cm ;)
Vilket år har varit ditt bästa? 2005 tror jag
Vad ser du fram emot? Strandväder
Vad har du ångest inför? Skolan

Hur långt hår har du? Axlarna typ
Är du nöjd med det? Nej ska klippa snart
Går du i skolan så mycket som du ska? Sommarlov juuu!
Vad har du för betyg i svenska? VG
Och engelska? FK
Och matte? G
Vilket är ditt sämsta ämne? Engelska
Har du en bra klass? Ska få ny klass nu i 2an

Vad ligger på ditt databord just nu? Ligger på golvet
Varför blev du arg senast du var det? Tänker jag inte skriva här
Hur ofta städar du? Olika. När mamma hotar mig med pengar
Hur ser stolen som du sitter på ut? Jag sitter inte på någon stol
Vad ska du göra i helgen? Får se då
Vilket tvprogram såg du på senast? Vet inte, brukar inte kolla på tv 
Får du/din familj hög telefonräkning? Ingen aning faktiskt
Drömålder: 18, 18, 18

Keps eller mössa: Kör på kepan
Kängor eller pumps: Pumps
Pannkakor eller plättar: Kvirrar
Dvd eller vhs: Dvd
Har du någonsin färgat ditt hår svart? Alla färger, men inte svart ;)
Kött eller inte? Spelar ingen roll för min del
Vinter eller sommar? Gissa?
Skåne eller norrland? Skåne. Ligger närmre de varma länderna, haha
Kaffe eller läsk? Läsk

Brukar du gå på McDonalds? Brukar och brukar.. Har blivit för ofta på senaste tiden
Eminem eller Britney Spears? Ingen
Favoritposen? Luddes lunarpose

Vilket är ditt favorit-dataspel? Spelar inte data
Hamburgare eller pizza? Hamburgare
Snygg eller snäll? Jag?
Tv eller radio? Beror på.. Men gillar nog mer musik
Plugga eller jobba? Jobba = pengar = shopping
En grej du inte kan klara dig utan? Mobil
Politik? Bryr mig inte, men om jag skulle rösta, så höger
Kan du köra bil? Fråga pappa ;)

Tisdag

Jag och min bästa vän Maja ska bege oss till väla om cirkus en timme.
Egentligen skulle vi ta halv 1 bussen men Maja kom inte upp ur sängen
och därför bestämde vi oss för att ta halv 2an. Jag ska kolla på mobil
och resa, tror jag. Hitta skitfint hotell på Malta, men det var för dyrt tyckte
Patrik. Haha, lär få hitta en resa under 1500 om jag ska få med mig honom.
Nu ska jag ta bort mina extensions och fixa lite. Ha en bra dag!


Bert Ljung <3

Haha, jag måste bara säga att Bert är nog den roligaste filmen/serien någonsin.
Det är tradition att se den när mina kusiner är här, sista kvällen. Och vi skrattar alltid
lika mkt och kan replikerna utantill. Speciellt när Bert säger "Mormor, jag är 13 år,
13 år!! Jag ska ha party, partaj! med brudar och hångel, inte något jävla barnkalas!",
eller om deras rockband "Vi ska heta: Är du dum i huvet?, Are you dum in the head?,
det kommer slå internationellt asså!" Tyck vad ni vill, men jag älskar det!

Imorgon ska jag och Maja ta ut lite tid tillsammans. Har inte setts på länge känns
det som. Hmm, 3 dagar. Haha! Men nu ska jag fortsätta se på min favorit! Have it!

image112














the sounds

image111
Har för tillfället inte så mkt att skriva. Har inte tid
heller. Så, jag återkommer när jag känner för det.