Fredag

Äntligen fredag igen. Sitter i skolan och väntar på min sista lektion, om jag nu ska gå på den.. Inte bestämt mig än.
Sen ska jag och Maja till stan för jag ska köpa present till Max som vi ska på fest till ikväll. Det ska väl bli kul ;)

Imorgon ska jag först stå på stortorget och sälja blommor från mammas affär, måste tjäna lite cash :) Sen på kvällen ska jag, Nicole, Matilda och Sofia på fest hos Eric och det ska också bli kul! Kommer vara helt slut på söndag men som tur är är det lov sen. Så skönt det kommer bli!

Men nu ska jag dra till stan, orkar inte naturkunskapen.. Tycker bara lite synd om Britt, vår lärare, när ingen kommer. Men det är sista lektionen på en fredag, precis innan lovet. Då kan hon ju inte räkna med för mkt ;)

Ha en bra helg och lov allihopa!

Onsdag

Ja.. Ännu en dag. Jag vet inte om den har varit bra eller dålig. Både och.
Allvarligt så vet jag inte vad jag ska skriva här idag. Känns som jag är trött på allt. Eller jag vet inte.
Nej - jag är inte trött på allt! Det är snart sommar, sommarlov, och jag skiter i allt negativt. Det är bara att det är lättare sagt än gjort, men jag försöker till 100 %!

Idag gick jag i skolan till 10, sen stack jag ner till stan, sen upp till skolan igen vid 11. Väntade på Nicole och dom andra ett tag, sen gick vi och åt. Fick ju glass idag ;) Men jag va inte sugen så Sofia fick min.
Efter det tog jag bussen till stan igen och gick i stan med Matilda och Sofia en liten stund. Skulle vara på Electa halv 1 för en ansiktsbehandling. Det var skönt. Somnade nästan i den sängen.
När jag var klar där tog jag bussen hem. Satte mig där ute och solade lite. Var lika trött som jag alltid är när jag kommer hem från skolan.

Nu vill jag sova, men har ordkunskapsprov imorgon på 40 ord jag aldrig hört förr. När använder man ordet onoklogi tex? Eller gallimatias?

Måste plugga på det nu innan jag somnar!


PUSS!





 


Söndag

Igår va jag med Maja typ hela dan. Eller ja, nästan.
Vid 9 stack vi in till stan och satte oss på Mezo och fikade. Det var mysigt.
Sen åkte vi hem vid halv 12 igen och då fick jag för mig att jag skulle klippa mig. Så det gjorde jag. Jag brukar ta snabba beslut. Hittade en dålig sax i röran på mitt rum, men den dög. Medans Maja var och borsta tänderna klippte jag av håret. När hon kom tillbaka fick hon jämna till det lite där bak. Men dåde jag och Maja blev nöjda ;)

Idag när jag vaknade var jag riktigt förbannad,
men nu när jag tänker efter känner jag mig så otroligt lättad!
Jag njuter nästan, och vår är det! :)

Lördag

Idag vaknade jag ganska tidigt, för att vara jag då. Rullgardinen var nere men ändå lyste solen in lite på sidorna. Det kändes som sommar. Att jag bara skulle kunna ta på mig en bikini, sen gå ut och lägga mig i en solstol på altanen och bara njuta. Sen ta bussen in till stan och gå där lite och fika och sen lägga sig nere på fria. Jag drömmer och jag längtar så otroligt mycket. Men tiden går snabbt. Det är bara 75 dagar kvar tills vi slutar skolan. Så skönt det ska bi att slippa skitet.
Men ja, när jag vaknade idag visste att det bara var jag och Olle hemma, eftersom mamma, pappa och Erik åkt till Göteborg för att se Brasilien och Chile spela lite fotboll, hehe. Allt kändes bra. Kändes som jag var kär och som det jag skrev innan, som att det var sommar. Jag vet att jag har en dag att se fram emot. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag ska träffa Maja i alla fall, och det brukar vara kul :).

Nu ska jag väcka Olle, gå ner och äta, sen ringa Majsan!

Have a nice day, everyone!


image10image11image12image13

Onsdag

Mmm..
Vet inte vad jag ska skriva efter en sån hemsk dag som var igår.
Jag mår som tur är bättre idag, men det sitter i. Det har börjat reda ut sig lite nu. Men en sak - Jag hatar falska personer! Det är det nästan det värsta jag vet. Jag känner en speciell. Jag är hennes "favoritelev", bullshit!

Det var så att jag sa till min lärare igår om en annan lärare som var helt trög mot mig och Maja. Sen på eftermiddagen mådde vi skitdåligt och gick hem. Då fick vår lärare damp och skällde ut oss idag. Hon sa att hon tappat förtroendet för oss och att hon aldrig mer skulle kunna lita på oss.
För att sätta idioten i skiten ringde mamma till henne och skällde. :)
Då sa hon att det var inte alls så och hon litade på mig till 100% och att jag va hennes favoritelev, haha!
Kan inte annat än att skratta åt det!

Idag slutade vi kl 11. Det var skönt. Mamma hämtade mig sen körde vi hem och gjorde tårta :)
Men sen fick jag min störiga feber igen så kunde inte äta..
Undra hur många månader min feber har kommit och gått? Många i alla fall! Trött på det!
Förra året var det samma sak. Jag hade det så i flera månader. Sen hade jag 40 graders feber i över en vecka. Då hade jag järnbrist. Har väl det igen. Jobbigt! Men allt kan inte alltid vara perfekt.

Jag längtar så sjukt mkt till sommaren, precis som alla andra. Jag hörde att det skulle bli typ 15 grader i helgen! :)
Sen har jag ff på lördag, för mamma, pappa och Erik ska åka till Göteborg och kolla någon Brasilienmatch. Jag är inte alls sugen på att dra ut i helgen. Känner mig fortfarande helt nere sen igår, och det kommer jag antagligen att vara ett tag till. Och om jag går ut kommer min feber bara bli värre och det vill jag inte.

Jag har ingen aptit längre. Äter aldrig, bara choklad;)
Skolans mat smakar skit och när jag kommer hem är jag så trött så jag bara vill sova. Men alla har väl sina stunder. Kanske går ner lite i vikt och det skulle inte varit fel, hehe!
Jag och Nicole gillar att vara deprimerade, för då går vi ner. Haha!

Men nu ska jag göra något annat, ha det fint :)

Tisdag

Fy fan för denna dagen säger jag bara!
Inte ofta jag mår såhär dåligt. Allt har gått fel idag, verkligen allt!
Kan inte alla bara sköta sig själva? Sluta hålla på att gnabba hela tiden. Blir så irriterad på sånna människor. 
Jag orkar inte med skolan längre, allvarligt. Vet inte vad jag ska göra.. :/
Snart lov, oh happy day! 

Jag behöver något nytt i mitt liv.



Maja och Nicole, ni är bra!


Gud kom och hjälp mig?
Jag behöver det nu.


Desperate for changing
Starving for truth
Closer where i started
Chasing after you..







Söndag

Jag kan säga att helgen har varit helt okej!

I fredags blev det ju tivoli, med Maja. Innan dess var vi uppe hos Anna, Majas kusin. Det va trevligt trevligt. Senare tog vi bussen till tivoli, kände mig lat eftersom det bara är två hållplatser bort, men det var svinkallt!
Hur som helst, det var kul :)

På lördagen, igår, vaknade jag och Maja redan vid 7-8. Alltså hade vi bara sovit ungefär 3 timmar, men vi somnade om igen efter ett tag. Sen väcktes vi av Eve som kom. Efter några timmars lökande tog Maja sin kära moped och gasade hemåt! ;)
Senare på kvällen körde Mamma mig till Eve och Ludde. Så mkt jag skratta igårkväll har jag inte skrattat sen jag spelade uteliggare i skolan, haha! När vi suttit och snackat om allt från sommaren till weekend i Domsten gick vi ut. Skulle kolla vart en viss person bodde. Det va kul.
När vi kom igen satte vi oss och kolla på Sex and the City. Eve tycker jag påminner om Samantha till sättet. Vet inte riktigt om jag håller med.. ;P

Idag har jag och Eve bara varit hemma hos henne och tagit det lungt. Sen stack jag ner till Knutpunkten och tog bussen hem. Är riktigt trött nu, ska lägga mig tidigt ikväll. Det säger jagalltid, men det blir aldrig så.
Jaja, nu ska jag hitta på något att göra!

Ha en bra kväll!

Torsdag

Torsdag idag, alltså - fredag imorgon!  
Det ska bli sjukt skoj med Maja :)
Mysigt vi ska ha i stan, sen tivvan.

Det är inte bara därför jag längtar tills imorgon,
det ser ut att bli en allmänt bra dag ;) haha!

Kärlek
Nu vänder allt till det bättre.
Kärleksliv och vänskap är mycket gynnat.
 
Relationer
En vän kan komma att visa hur mycket du betyder
för henne idag. Du känner dig mycket uppskattad.

Tisdag

Ja, idag har jag inte gjort någonting.. Suttit på knutpunkten. 
Vi slutade halv 11 typ. Sen skulle jag och Maja sticka till Norra hamnen och fota,  men det var så kallt så vi satte oss inne på kuntpunkten och väntade på att mamma skulle hämta oss. Men hon var så seg så där satt vi, i evigheter. 

Imorgon slutar vi 10 tror jag. Sen får jag se om jag sticker och solar, eller om jag gör det på torsdag med Maja. Vi ska vara bruna tills på fredag ;).


Läste mitt horoskop för imorgon precis, det stämmer alltid skitbra!

Arbete
Idag gör du klokt i att direkt säga vad du tycker på ditt arbete.
Går du och tassar kan du få igen det när beslut som inte passar dig tas.

-Och, det kommer jag verkligen att göra!


Fredag

Förutom lite skola och Maja idag, har jag sovit. Vaknade vid 9 nu på kvällen. Kommer inte kunna sova inatt känns det som.. Men det var skönt ändå. :)
Är lediga på måndag och det är inte helt fel kan jag berätta!


Min nya diet funkar ganska bra. Men jag är van att gå och småäta lite när jag känner för det, så det är ju lite jobbigt.
Har inte ätit alls mkt idag, känns skönt. Maja klarar inte det hela riktigt;) Men vi var ute och gick i nästan 1 ½ timme idag.

När vi gick förbi hamnen såg vi något springa där nere. Först trodde vi att det va en katt, men det var en iller/utter/bäver. Haha, Maja blev skiträdd för hon trodde den skulle attakera henne!


Ikväll blev det ingen utgång för min del. Nästan ingen skulle ut idag. Så får spara mig till nästa vecka, då jag kommer vara riktigt taggad! ;) 


Ha en bra kväll!


 

Torsdag

Hälsa
Du har kanske inte de allra bästa matvanorna.
Försök att byta ut en del av dina mest onyttiga
produkter mot något nyttigare så skall du se
vilken skillnad det gör.


Detta va droppen tycker jag och kommer köra stenhårt på min diet framöver.
Ingen mer Mcdonalds för min del..!

Maja, du är på? ♥

Tisdag

VI spelade klart vår film idag och den blev rolig. Har skrattat igenom hela känns det som. Men det är skönt att den är klar, ska bara redigera och sånt nu :).

Idag skulle vi egentligen gått till 4, men jag och Maja orkade verkligen inte. Det brukar vi inte göra på tisdagar. Eftersom vi hade matteprov idag efter lunchen så tyckte vi att det var perfekt att gå hem precis innan så att vi skulle slippa det och kanske göra det imorgon istället. Men nej, vår äckellärare lät oss inte gå hem! Det är väl inte hennes problem?
Så vi fick stanna och göra provet, men sen stack vi. 

Imorgon är vi lediga helt, och det är så himla skönt! Jag och Maja ska till Malmö då och shoppa loss!!;)
Sen på torsdag har vi bara media, sen fredag slutar vi vid 11 - alltså, bara en lektion. Känns onödigt men ändå skönt.
                   Ha det bra! :)

       image5image7image9       

anna, såklart

Nu är det mer än ett halvår sen jag skrev senast, så det är väl på tiden att jag gör det. Men jag har inget speciellt att skriva om. Bara att jag längtar så sjukt mkt till sommaren och att jag är trött på skolan.
Idag åkte vi skrillor med skolan, det gick väl sådär. Mina 39or var så himla stora att jag inte kunde åka.
Efter det stack jag och Maja, i ösregn, ner till stan för att äta på Chili Wok, sen sola. Älskar att sola nu, min och Majsans passion;)
Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon! 
                                                       
                                                       Sov gott!


anna, såklart