Vem tänker på mig?

Ja, jag har hickat sen i gårkväll. Trött i magen nu.

Så trött jag varit idag var det lääängesen jag var senast. Hade idrott först på morgonen. Skulle ta oss 5 varv runt skolan på 30 min. Vi hann 3 varv på 35 min. Men det var bara för jag tappade mina skor hela tiden plus att vi skulle ta några genvägar, men det blev stora omvägar istället. Jaja, efter det hade vi 3 timmars hålan framför oss. Och vi åkte inte ens ner till stan. Vi satt och glodde på skolan i tre timmar. Sen svenska inte allt för länge. Orkar inte våra hålor.

Imorgon ska jag, Maja och mamma till Malmö och shoppa upp lite pengar. Så vi får inte vara ute så länge inatt för då kommer vi aldrig orka, man måste vara pigg på sånna utflykter ;).

Ha det!

Fredag imorgon

image193

Jag åkte aldrig tillbaka, tyvärr tyvärr tyvärr.

Vi ska skriva en bok. Det är sant. Säger inte mer nu.
Ha det!

Mardrömmar

Jag brukar drömma mardrömmar om när jag skar mig på expon precis innan sommarlovet. Det var den dagen image192studenterna hade sin bal. När jag tänker på det får jag rysningar, hatar det. Varje gång jag ser det lilla ärret som är kvar drömmer jag om det på natten.

Inatt var det inte det jag drömde om. Kan meddela att jag drömmer mardrömmar varje natt. De enstaka gångerna jag inte gör det känner jag mig riktigt utvilad när jag vaknar. I alla fall, inatt fick jag flashbacks från skolavslutningsnatten. Vaknade med tårar i ögonen och det var omöjligt att somna om. Nu är jag dödstrött, men ändå är jag uppe. Skulle räckt att jag gick upp klockan 12, men kunde inte sova mer fast jag är så trött. Ska duscha nu.


Någon som vill ha en liten miniAlice? Hon har precis fått 5 st syskon och om jag säljer de får jag en del av pengarna :)
Det finns 4 hanar och en tik och alla liknar Alice.
Sååå, slå till vettja;)

Ha det!

Onsdag

Halloo!

Sjukt seg dag idag i skolan. Började 8.20 med expo i 3 eller 4 timmar ungefär. Sen drygaste svenskalektionen ever. Efter det hade vi foto. Och nu sitter jag här. Skulle egentligen ta ett snack med en lärare också, för jag hatar henne! Men ska göra det imorgon när jag är lite argare så jag kan skälla, kan inte det annars.
Börjar 1 imorgon och jag gillar det. Har bara en lektion dock. Men ska inte klaga. :)

Ha det!



Vill ha denna cyklen så jag inte behöver se ut som
om jag väger 97 kg när jag provar baggy-jeans.


Måndaaag

Tjenis!

Skolan började även idag med idrott, klockan 8.15 (!). Jag och Maja fick eget omklädningsrum + dusch i "personalavdelningen". Vi gilla det, haha. Sen hade vi typ 3 timmars håla, så då stack vi ner till stan och åt på waynes. Skönt att slippa skolmaten idag. Men jag tycker ändå det är mysigt i vår matsal när det inte är så mkt folk, typ kl 11 om man är först. Sen hade vi mediekunskap tror jag, fatta inte så mkt. Imorgon börjar vi kl 1, så skönt att sova :). Plus ska ja till frissan då och göra inpackning plus slingor. Måste få bort min gul-grön-gråa hårfärg. Sen klippa lite i min risbuske. Längtar.

Ha det!

Min hund skyddar mig

image190

Söndag

Nu sitter Alice uppe i stan. Där passar hon bra tycker jag ;)!

Idag gick jag upp klockan 10 och gick ut och gick i regnet. Eller regn räcker inte. Skyfall.
När jag kom ner till havet där vi bor slutade det regna och det blev sol. Skitfint på vattnet.

image189

Fast jag var i Grekland för 3 veckor sen är jag lika vit som Alice i ansiktet igen.
Så nu ikväll var jag och solade. Skönt, men inte bra för mig att sola. Har "farligt"
födelsemärke på ryggen som jag inte tagit bort än..
Ha de, ha de!

Lördag 2

Hej igen!

Var i stan innan. Hittade verkligen inget förutom skor. Men köpte inga... Jag vill egentligen ha ett par mörk mörklila lackballerina, men jag vet inte, ska prova de igen i veckan för jag kan inte tänka när det är så mkt folk inne i en butik. Och på trampolin, där skorna finns, är det alltid proppat på lördagar. Hittade även ett par andra skitfina men det va klack på dom och det vill jag inte ha i skolan och så. Ska dock köpa ett par med klack också, som jag kan ha när jag är ute. Men då vill jag ha hög klack och denna var bara mellan. Antingen ska det vara eller inte. Har redan med mallanklack.

Ikväll ska jag inte till Maja eftersom hon lider utav sjukdom, synd! Jag håller också på att bli sjuk, tror jag... Känns så i alla fall,  jag vill inte det. Inte nu. Jag ska väl stanna i soffan med lite Ben & Jerry´s glass och näsdukar. Ska tjata på mamma också att vi ska åka och sola, annars gör jag det imorgon tror jag. Hatar att vara blek!

Ha det!

Lördag

Kan börja gråta när jag tänker på allt skit jag drömde inatt. Inte för att jag har svårt för att gråta, men det var riktigt hemskt. Och allt på samma natt. Döda mig.

Snart ska jag till stan och kanske köpa skorna jag såg igår :)

Ha det!


Fredag

Börjar inlägget med en bild på min lilla collievovve bara för att hon fyller 7 idag !
Tycker väldigt mkt om henne :)

image188

Ja mina damer och herrar. Nu ser min mage mer eller mindre ut som Anna Nilssons nya, luddiga och fläckiga pennskrin (dalmatin/ko). Så jeevla snyggt är det inte så jag vill se ut så. Bättre att fjälla allt på en gång än lite i taget. Känner mig som en orm som bytar skinn. Inte nog med det, jag börjar bli lik blek igen. Men skit samma.

Dagen har varit rätt bra. Började dock tidigt med idrott som är min favvo, älskar ju att springa. Och det var just det vi fick göra idag, kul! Ta det som ni vill. Efter idrotten hade vi tre timmars håla framfår oss eftersom vi inte läser matte eller engelska b. Då stack jag och Maja ner i stan och gjorde lite ärenden. Va i kassan på HM 4 gånger för jag hittade hela tiden nya saker jag ville ha. Tillslut sa hon i kassan; ska du handla upp alla dina pengar?! Haha! När jag handlat upp mina kvarblivna lön-pengar åkte vi tillbaka till skolan och åt och fixade ett par saker. Sen efter många om och men hade vi tillslut svenska. Helt onödig lektion om jag får säga det själv. När vi slutat blev det stan igen. Skulle köpa en sak till, så det gjorde jag. Sen bussen hem. Nu i efterhand blev jag kär i ett par skor jag provade på trampolin. Ska köpa nästa gång jag är i stan :).

Ikväll blir det lungan lungan. Vet inte vad det är med mig men spyr på allt som har med fest att göra just nu. Imorgon blir det antagligen soooooftekvällen hos Maja. FF dååårrå. Sen nästa helg blir det kanske kanske nån fest, får se vad jag känner för då. Men man blir alltid taggad när man väl kommer ut. Men det jag spyr på mest är tivoli. Värsta asså. Och är man minderårig tar det alltid sån tid innan man kommer in. Jag ska inte ut så mkt nu innan jag fyller 18 för då kommer det inte vara roligt sen. Kommer väl i perioder, men just nu känner jag så. Om det ska vara så ska det vara tempel. Alltid roligt. Aja, ska inte skriva värsta uppsatsen, så, Haaaa det!

Nu så

Ledsen för dålig uppdatering på senaste tiden, men jag vet att om jag
börjar skriva på riktigt nu igen kommer jag vara fast. Inte bra. Idag var
jag i skolan kl 12 för möte, sen projekt och företag från 1 till 2 sen hem.
Känns inte lönt. Imorgon har jag idrott på morgonen sen 3 timmars håla
sen svenska på eftermiddagen. Som tur är har jag en del ärenden. Ska
bla. hämta ut min lön, sola och apoteket. Sen äta lunch, förhoppningsvis
i stan. Saknar måndagarna på chili wok! :(

image187

Boxning

Här sitter jag och äter OLWs lättsaltade skruvar, en onsdag. Men så sugen som jag var idag var det längesen jag var. Har tuggat tuggumi hela dagen för att inte stoppa i mig en massa annat skit. Men nu ikväll när mamma kom hem med en påse kunde jag inte hålla mig. Har dock börjat träna nu. Jag och Maja har börjat boxas. Eller vi har inte börjat än, för vi ska se vad som mer finns, men boxning är roligt och det passar mig bra för att få ut allt jag behöver, vilket Maja fick känna på då hon fick sig en nock både här och där ;). Riktigt jobbigt och det känns att det tar, det gillar vi.
Imorgon börjar jag kvart över 1 tror jag. Ha det!

image186Just det, kan säga att Alice är med i nästa
HIF-reklam, håll utkik;)



Mp2Expo

image185


Ska man tacka sig själv eller tacka sig själv? Om jag inte valt det jag gjorde hade dagarna varit smockade med lektioner. Att sluta halv 5 måndagar och onsdagar får man ta. 3-timmarshålan på fredagen får man väl gilla eftersom det är då jag tänkt lägga in min blivande träning om min makeover ska kunna starta.
Imorgon börjar jag 12.55. Tackar.


Hej!

Hej världen. Skulle bara meddela att jag lever.
Har hänt massa på senaste tiden.
Skola imorgon. Då tittar jag väl ut ur min så kallade bubbla för ett tag. Ha det!

Det rätta

Det har hänt en hel del saker i mitt liv på senaste tiden. Ingen som läser denna bloggen vet vad och jag har kommit fram till att det är nog bäst om det förblir så. Detta är det sista blogginlägget på ett tag. Kom ihåg, man lever bara en gång och hur länge vet man inte, så gör allt du kan och vill innan det är försent.

Trött på bloggen

Nu när jag varit borta från blogg, msn och allt internet har att erbjuda, i en vecka har jag märkt hur skönt det är att slippa. (Dator till salu). Varje kväll gick jag förbi flera internet café, riktigt billiga, men jag hade inget sug. Inte heller när jag kom hem. Kanske ska ta en bloggpaus? Men alltid när jag säger att jag ska göra det skriver jag extra mycket.

Jag pausar över helgen då jag inte kommer ha tid att skriva. Även om jag har det kommer jag inte göra det. Nu måste jag fixa lite på mitt rum innan Maja kommer, sen ska vi ut :). Haaa deeeet!

Bilder från Crete



Finns fler här.

Kreta

Imorse låg jag vid poolen i Analipsi och nu ligger jag här, hemma i min säng med Alice brevid mig. Det blev verkligen solning 9-5 som jag sa. Men det jag inte tänkte på är att för mkt klorvatten resulterar till grönt hår. Så nu får jag skylla mig själv att jag bär en grön risbuske på huvudet. Skönt att vara hemma i alla fall! Den värmen där nere tog kol på en. Skulle inte orkat en dag till kan jag meddela.

Bilderna funkar inte att lägga in nu så de kommer antagligen imorgon. God natt!

Hemma

image172

Äntligen hemma igen! Jag skriver mer
senare och berättar om veckan på Kreta ;)

Ansvaret Mitt!

Som ni alla läst har ANNA givit MIG ansvaret över hennes blogg ett par dagarn fram nu.
Och jag lovar personligen att göra mitt bästa för att göra henne stolt! :D hehe

Hade åtminstone tänkt berätta lite om vem jag är:   Heter då Eric och bor i lilla byn Varalöv. Ligger mellan
Ängelholm & Helsingborg.  Är snart 18 vintrar ( I November) av dessa 18 har jag känt ANNA i snart 1 år :)

                                                                               
                                                   (Ja det är jordgubbsvin på bilden, gott var de!)


Vet inte vad som mer kan behövas på en första blogg men får hoppas detta duger!  Sov gott alla!

Eric gästar

Ska bara säga att min kära vän Eric tar över bloggen några dagar.
På söndag kommer även han till Kreta :) Haaa deeet!

Ses om en vecka!

 + + + --  =

Mr Cool

Dagens låt är ett skämt, bara så ni vet. Det är i alla fall
Mr Cool med Snook. Maja hade den på sin mobil,
skitdålig med minst lika rolig! Haha!

image169

Snaaaart :)

Hemma efter ännu en dags arbete. Och nu kan jobbet dra för jag jobbar
inte fråns lördag nästa vecka! Eller jag ska egentligen jobba då, men ska
ut hela helgen, får se vad jag gör! Det är inget jobb man kan vara trött på,
plus att det är riktigt stressigt på helgerna. I alla fall lördagarna.

Jag skriver nog mer ikväll, annars imorgon om jag hinner innan vi åker.

haaaje!