Torsdag

Idag kan jag inte skriva speciellt mkt eftersom jag har pekfingret inlindat i bandage efter att ha skurit mig på expon. Gör fortfarande ont. Men jag får väl berätta kort om min dag.

Hämtade Maja vid kvart över 8. Sen körde vi till skolan och hade expo. Fick MVG i betyg :). Trodde jag verkligen inte, men jag blev iaf glad!
Hade även sista mattelektionen någonsin! Sug på den hörreni;). Kändes typ som man tagit studenten när vi gick där ifrån. Igår hade vi sista naturkunskapen också, underbart!

Hur som helst, efter skolan stack vi och solade. Jag har aldrig sett mig så brun asså, haha! Men det la sig efter 10 minuter, tyvärr. Efter solningen gick vi och kollade på alla som skulle till balen. Vissa va riktigt snygga medan vissa nog hade lånas mormors modetidningar.

Vid halv 6 - 6 ungefär körde vi hem. Nice dag ändå, förutom mitt finger. Imorgon har vi en lektion (betygsnack) sen ska jag och Majisen nog till Malmö och shoppa loss!

7 dagar kvar!


ANNA & MAJA

Ojojoj vad vi ska leva livet i sommar. Jag är så otroligt glad! Längtar till imorgon. Hämta älskade Maja, sen skolan, efter det solning, sen kolla på studenterna som ska till balen. Efter dagens samtal med Maja känner jag mig som ny!

Onsdag

Så trött jag var imorse var det längesen jag var. Kunde knappt gå upp ur sängen. Men eftersom min kära vän Maja fyller år idag kunde jag inte försova mig! Jag hämtade henne sen körde vi till skolan. Vi hade tydligen matteprov första lektionen. Hoppas det gick bra. Sista provet, mhmmm ;). Skönt!

Efter skolan och allt där till var jag hemma hos Maja och pratade. Kändes väldigt, väldigt bra att göra det. Jag är helt tankelös själv just nu tror jag. Tänker inte så mkt mer. Men det kommer bli bra! :).

Och imorgon hörreni, då är det sista "riktiga" skoldan. Fredag har vi bara engelska, där vi ska få reda på våra betyg, men jag vet vad jag kommer få.. Lönt att åka dit bara för det då? Nej.
På måndag har vi bara idrott, tror den blev inställd bara för det, gött :). Sen tisdag är det temadag, kan ju inte gå så länge då.. Ska ut och äta på kvällen med styrelsen. Lediga dagen efter ju.


Imorgon är det även studentbalen. Jag och Maja ska stanna i stan efter skolan och titta på alla, ska bli kul! Men kommer längta som en gris själv. Well, 2 år kvar.


Bröllopsklänning

image76
Eller hur är den snygg?
Jag ska lätt ha en liknande när jag ska gifta mig.
Mmmmh!

Tisdag

Imorgon fyller Maja år. 23. Ska bli kul för hennes del, men även för min, eftersom hon ska få en ny mobil och då kan jag kanske äntligen få tag i henne när jag behöver det? Haha! Tror det blir den som jag har på bild. Snygg!
Själv köpte jag present till henne idag, men kan tyvärr inte skriva vad det är om hon skulle råka läsa.

När vi körde hem från stan idag med moppisen va det en bil framför oss som bromsade så att vi körde in i den. Maja flög fram där jag satt och jag åkte nästan över styret eller vad det heter på en moped. Samtidigt som jag skulle försöka hålla den uppe så att vi inte ramlade helt, körde nästan en annan bil in i mig.
Trodde jag hade brutit foten, så ont det gjorde. Men inget att göra åt det där mitt i stan, bara att köra vidare. Men efter cirkus 50 meter gjorde idioten samma sak igen, men denna gången hann jag bromsa i hyfsad tid.
Efter chocken tröstade vi oss själva med att köra till Laröd och hoppa på gupp, vilket är det roligaste. Jag vet vi är nördar, haha, men det ska man vara, right?

Äntligen hemma blev det solning :). Skönt som fasen. Skönare än i morse. Då vaknade jag ungefär halv 6 av att Maja skickade sms: Kolla ut.
Jaha? Vi som skulle köra moppe. Kunde inte somna om så låg bara i sängen och hoppades på att jag skulle sluta höra regnet ösa ner utanför och slippa se blixtrarna som lös upp hela mitt rum.
Men vad stoppar oss egentligen? Ingenting! Det blev på med överheta regnställ och hela kittet, sen bar det av mot skolan. Anna and Maja goes sexy!
Väl framme var vi blöta till tusen och förkylda. Vi hade expo i fyra timmar sen stack vi. Efter det hände allt som jag skrev tidigare.

Det är 9 dagar kvar!, sen ska jag leva livet hela sommaren!

Anorexia



Min plånbok är lika smal som denna mannen, vilket är väldigt tragiskt tycker jag.
Varför ska den lida av anorexia? Hatar den sjukdomen!
När den väl har gått upp lite i vikt,
då är det en massa kvitton som spökar!

10 dagar kvar!


Måndag

Statistiken höjs här i min lilla blogg. Det är kul :). Men tyvärr har jag inte tid att skriva mkt mer idag, måste städa, plugga det sista och sen sova. Men imorgon ska jag försöka få lite extra tid över, i promise, haha!

Ha det bra, snart SOMMARLOV! And i'm very, very happy!

Söndag

Söndag, söndag, söndag - och regn. Det hör kanske till?
Fast förra veckan var det varmt och sol och jag blev ganska brun. Tyvärr börjar färgen lägga sig eftersom jag inte har solat sen dess. Mmmh, det suger.
 
Det ska bli varmt imorgon, love it! Men det är skola hela dan och man kan inte sola :(. Jaja, ska inte klaga, inte lång tid kvar tills jag kan sola hela dagarna.

Vad händer idagens folket? Tror detta är slappedagen nummer ett för de flest, även för mig. Men jag är inte på slappehumör, jag har varit det hela helgen, men inte nu. Är sugen på att hitta på något kul. Typ, köpa ny mobil?
Ska göra det om en månad ungefär.. Vilken ska jag köpa? Den ska vara platt i alla fall och det ska inte vara den nya Sony Ericsson, det är en sak som är säkert!
image72

Happy day

Åååh, ikväll är en ganska bra kväll :). Jag mår bra, är sinnes glad! Så det ska vara. Helt sjukt ändå, 12 dagar kvar! Underbart. Men jag tänkte på en sak.. ;
När jag har tagit studenten, då kommer allt vara över. Vad har jag då att se fram emot? Jag har längtat efter studenten hela mitt liv. Men bara på en dag kommer den längtan vara över och jag kommer ha ångest efteråt och tänka att Varför njöt jag inte mer av den tiden?
Men jag ska se till att de tankarna inte ska få existera. Min student ska vara perfekt och det är då, då livet börjar på riktigt!


Maja, I love you! ♥

 


Lördag

Ja, känns som om det var ett tag sen man skrev här fast det inte va det. Jag och Majsan har kört moppe till skolan varje dag utom igår :). Det är väldigt nice faktiskt. Innan ville jag sälja den men tur att jag inte gjorde det! Men jag vill ha en sån liten eu-bil, haha! Ska önska mig en sån när jag fyller år!

Annars har det väl inte hänt något speciellt..? 12 dagar kvar tills vi slutar, 7 skoldagar. Både jag och Maja fick MVG på våra expo-läxor :). Trevligt trevligt. Och nu kommer alla spanjorer hem, också trevligt. Och sen har jag gjort lite omval till 2an och 3an, har tagit bort matte b, psykologi, kommunikation och bild & form och valt till skapande verksamhet, och samhällskunskap b (?!) Så ja, det har väl varit en ganska härlig vecka, förutom själva skolan då såklart. Bara sista lektionen igår som var sex och samlevnad. Det var kul!

Ska ta det lungan hela helgen, ska spara mig. Till? Ja, det återstår att se.


Kom till mamma

 Har ni sett sötare?


Onsdag

Idag gick jag upp halv 11 ungefär, skönt. Sen gick jag direkt ut och la mig i solen. Det blåste ganska kallt men jag la mig i en solstol uppe på altanen och där var det ganska varmt ändå :). Solade i någon timme tror jag, sen gick jag in och pluggade lite på det sista jag har i skolan. Vi går bara denna veckan ut, hela nästa vecka, sen veckan image70därpå slutar vi. Gött? Ahja!

Nu har jag och Maja blivit helt lost i adoptioner. Båda två vill ha en liten negerbebis, haha. Men när vi ska göra projektarbete i 3an är det afrikanska barn som gäller. Vi ska åka till Afrika och hämta hem 5-6 stycken ungefär;). Kommer bli bra. Tror du inte det Maja? Haha.

Längtar faktiskt till imorgon. Förutom att jag ska gå upp halv 7 ska det bli en rolig dag. Jag ska hämta Maja med moppisen sen kör vi till skolan. Vi tar en genis vid Stattena och hoppar på gupp, det är dagens höjdpunkt. Alltid när vi kört över dom en gång får jag köra tillbaka och göra det en gång till. Känner mig som en himla nörd men det är satans kul alltså!
Efter skolan ska vi köra ner i stan och sola, sen ska vi köra och köpa vit chokladglass i glassbaren, mmmh, bästa! Ska även fråga om jobbet :) Hoppas hoppas! Skulle vara perfa! Om vi känner för det ska vi även bada? ..  Haha!

15 dagar kvar, 10 skoldagar!


Oh yeah baby, that's right

Jag älskar gult.
Så varför inte lukta gul i sommar?
Den är något för mig!
image69

16 dagar kvar!



Lördag

Det känns verkligen som söndag idag, eller ja, det känns faktiskt som sommarlov.
Igår var jag helt slut, hade inte ork till någonting alls. Först låg jag i sängen till ett kanske, sen gick jag ut och la mig i solen tills fyra skulle jag tro. Efter det somnade jag i min säng till halv 8 ungefär. När jag ätit middag och hela köret blev det sängen igen. Det har blivit för mkt nu på en gång. Mkt i skolan, sen utgång i onsdags samt vaccinationssprutan mot cancer jag har fått. Den blir jag helt slutkörd av. Tur att det blev en långhelg, det behövde jag verkligen. En sak som fattas bara...

            image67
Just nu känner jag bara för att somna och vakna om en vecka. Så skönt det hade varit. Då skulle plugget varit över, det skulle förhoppningsvis vara bättre väder, och ja, allt skulle vara bra.
Om en vecka ska sommaren ha börjat på riktigt, så glad jag kommer vara alltså! En vecka.. :). Jag ber att tiden går fort!

18 dagar kvar!


Sunshine

Fy fasen vad jag måste sola denna veckan. Jag hoppas att det kommer vara dagens väder 7 dagar till. Annars kommer jag se ut som ett lik när dom andra kommer hem från Spanien. Just nu ligger jag ute i solen och steker. Har faktiskt blivit lite brun, i alla fall på benen och magen. Har inte kollat mig själv i speglen än så vet inte om jag fått färg i ansiktet, brukar ha svårt för det..

Skriver nog mer senare, ska sola vidare nu! ♥

Gårdagen lyckad

Vad ska jag säga?
Har inget att skriva egentligen. Jag får berätta om gårdagen.

Kl. 18.00 tog jag bussen till stan för att bege mig hem till Danni där jag, Maja och Emily gjorde oss snygga. Sen gick vi ner till affären och köpte lite smått och gott. Sedan upp till Danni igen där vi mest tog det lungt och kolla på tv :).

"Om ditt vänsterben var julafton och ditt högerben var nyårsafton, skulle jag då kunna få besöka dig i mellandagarna?"   Hahaha!

När klockan var så mkt som 22 tog vi bussen ner i stan. Kunde inte gå ner eftersom det regnade så mkt. Vi gick in på steakhouse, där det befann sig tre killar. Tänkte först gå igen men efter lite om och men gick vi ner och satte oss. Blev bjudna på drinkar och det var ju snällt;).

Vid halv 12 ungefär begav vi oss upp till tempel där vi kom in gratis och kollade på modevisning, mkt trevligt. Man blev riktigt på G när man väl kommit in. Även fast man såg för jävlig ut eftersom det regnade så. Så mitt plattade hår var inte så rakt längre..
Sen kom vi in vip på cardinal också, gratis. Så där sprang vi mellan tempel och cardan hela kvällen och natten. Det blev en väldigt bra gratiskväll, haha! Jag tappade dock en hundralapp som jag hade lagt i bhn, men det jämnar väl ut sig ganska bra ändå tycker jag. Någon glad som hittade den istället hoppas jag!

Vid 4-tiden var vi riktigt trötta och längtade bara efter sängen, då blev vi följda hem till Danni. Vi var hemma ungefär halv 5 och somnade strax där efter. Tråkigt bara att studenterna har åkt till Costa nu, men hoppas att de får det bra. Kan väl inte bli mkt annat ändå så. 
 
Idag när jag kom hem pluggade jag faktiskt lite sen somnade jag och vaknade inte fråns nu för ett litet tag sen. Kommer inte kunna sova inatt.. :( .
Nu ska jag gå upp och duscha och fräscha till mig lite. Ha det bra!

image65
 20 dagar kvar!


Utgång

image66Jag mådde inte så bra i skolan idag, hade visst feber och hela kittet ;). Kände verkligen inte för att gå ut idag. Men nu när jag snackat med Maja och plännat lite blev jag taggad som fasen! Jag ber till Gud att jag kommer in på cardan ikvällans. För där inne ska jag, Maja och Emily shaka.

Ska inte snacka mer om det nu, då kommer jag inte komma in. Men steakhouse kan vi ju räkna med i alla fall! That's right!

Problem med kläderna bara. Har verkligen ingenting som passar till ikväll. Får ta med lite olika så får Maja bestämma ;) Haha. Ska ta med kläder till henne också!

Vi kanske ses i dimman.

Tisdag

Detta har nog varit den segaste dagen på länge. Var sjukt trött i skolan och längtade bara hem till min säng och duntäcke. Det är inte roligt att börja 8.10 och sluta 16.00. Alla som någon gång kännt på det håller nog säkerliggen med. Annars vill jag gärna ha tips hur man klarar av en sådan dag på ett så enkelt sätt som möjligt.
Och detta är den första tisdagen jag går hela dagen på väldigt länge.

Till imorgon ska jag läsa ut en bok på ca. 250 sidor (good luck) ska även skriva ett ansökningsbrev som ska vara skickat innan kl 12 ikväll. Det suger. Jag vill ha sommarlov nu. Jag vill ta studenten och aldrig, aldrig mer gå tillbaka till Filbornaskolan!

image64     22 dagar kvar!


Måndag

Just nu är jag på himla dåligt humör! Kan rabbla upp några snabba orsaker:

1. Erik spelar dunka-dunkamusik på datorn brevid mig och kaxar när jag säger ifrån.
2. Jag har riktigt mkt jag måste göra i skolan som jag inte ens orkar ta tag i.
3. Jag har himla ont i min bröstkorg så jag kan knappt andas.
4. Vill ha 25 gånger smalare ben och mindre ass.
5. Jag får ont i magen av allt jag äter, även när jag inte äter.
6. Är trött på att bo här ute på landet, och ibland säger mamma att ja, vi ska flytta, och ibland, nej, det kan vi inte bara göra sådär.
7. Skolan är sjukt dryg! 
8. Det ska vara dåligt väder hela veckan.
9. Jag måste gå upp kl 6 imorgon.
10. Jag har hållt på att ladda ner en film nu i två dagar och idag blev den äntligen klar. Kul då att det bara var ljud och ingen bild.

I alla fall, jag vill gå och dö just nu!



image63

23 dagar kvar!

Massa gult i sommar!

Detta är min blivande balklänning!
Just nu är jag kär i ljusgult och jag hoppas verkligen att den färgen håller i sig.

En fråga; Vem läser min blogg egentligen?
                  Haha, jag skriver mest till mig själv;).


Söndag

Jag har inte ångrat mig för en sekund att jag klippte av mitt hår. Folk kanske tror det eftersom jag satte i image61hårförlängning ganska snabbt där efter, men det var bara en kul grej. Jag har alltid drömt om att ha så långt hår, men för det första såg jag mkt yngre ut och för det andra blev det inte så bra. Det kliade och massa, så jag tog av det igen redan efter en vecka. Så nu är det bra igen. Jag trivs med det korta. Det jobbiga är att jag alltid måsta platta det om jag inte vill likna en tant-pudel. Jag kör lite på Nicole Richie style, fast mitt är aningen kortare, blondare och fulare ;).  


Idag är det söndag och jag minst sagt hatar söndagar. Men som tur är går vi bara tre dagar denna veckan, eller ja, nästa blir det ju. Och jag är klar med nationella. Har egentligen muntligt i engelska kvar, men eftersom jag ska få förlängd kurs och läsa engelska A i 2an också så fick jag välja om jag skulle eller inte. Och såklart valde jag att inte göra det. Men bortsett från nationella har jag lite plugg kvar. Prov i svenska, prov i samhälle-ekonomi, inlämning naturkunskap-rymden, svenska personligt brev och kanske någon matteläxa. Sen kommer jag inte på mer.

Men nu ska jag göra något bättre än att sitta här. Lätt att säga, jag kommer sitta kvar. Men jag vet vad jag vill! Mmmmh!


24 dagar kvar!


Lördag

Det blev tivoli igår, men det är inget att skryta om precis. Där var kanske 50 pers, max. I början var det riktigt tråkigt och jag ångrade mig att jag inte stannade hemma och tog det lungt. Men sen blundade vi för allt ochgick in på dansgolvet ochhade någorlunda kul ett tag. Sen tog vi halv 2 bussen hem. Nästan aldrig frusit så mkt sen valborg förra året. Men med Maja hade jag roligt.

Innan tivve satt vi på Mezo och löka. Nästan enda stället som var öppet. Vi hade bestämt oss för att vi skulle fika, men jag var inte riktigt på G och kände verkligen inte för det. Men vi satt där och blev varma.

Idag åkte Majsan hem vid 11 och då gick jag upp och duscha och lite så. Sen blev det stan. Väldigt mkt folk, men det var väl trevligt. Fick namnsdagspresent av mamma, sen åkte vi hem igen och nu ligger jag ochvärmer mig i min säng, skönt!


Vad händer ikvällans?


Another you

           image59

So many times I was alone and couldn't sleep
You left me drowning in the tears of memory
And ever since you've gone, I found it hard to breathe
'Cause there was so much that your heart just couldn't see

Fredag

Tidigare i veckan snackade jag och Maja om att vi skulle till tivvis idagens, men eftersom jag inte har något legg la vi ner den diskutionen, men båda hade det väl lite i tankarna ändå. Och idag, när vi kommit på en lösning och äntligen bestämt oss för att; ja, vi sticker dit! då blev jag taggad som fan ;) haha!
image58
Har hört att det inte är så många som ska ut, alla studenter sparar ju sig till Costa Brava. Avis! Men jag tror att det kan bli kul ändå, vi två brukar ju ha det. Men om det är tråkigt åker vi bara hem, och så lätt var det. Inget snack!

Nu ska jag äta lite, sen duscha. Efter det kommer Majisen, längtar ;).
Och en sak till; Ursäkta, men vad fasen var det till mat idag i skolan?! Vi är inte veganer.


26 dagar kvar!
                                

Tips!

Ja, mina vänner! Idag har jag kommit fram till två bra saker.

Första saken är;
Maja har rätt, jag tänker alldeles för mkt! Jag får inte göra det, jag oroar mig själv för saker som jag fantiserar om. Istället för att inte bry sig och ta dagen som den kommer? Bara gilla läget och acceptera så som det är. Vi kan ändå inte göra något åt det i den situationen vi befinner oss när vi bara virrar till allt för oss själva. Då blir det bara fel. Det tycker jag att alla ska tänka på i både positiva och negativa lägen. Kommer bli så mycket lättare då. Men det är ju klart att man få må dåligt över vissa saker, det är naturligt. Men ta allt som det kommer!

Den andra saken är; Drick vatten Sverige! Jag gjorde aldrig det förut, men mamma har börjat tvinga mig. Jag mår bättre och framför allt blir min hy tusen gånger finare. Den såg för jävlig ut innan. Så, ni som ser att jag alltid går runder med en vattenflaska behöver inte undra vad jag håller på med ;).

Här kommer vi, Kate Moss!

image56

Från dag till dag

Idag mår jag dåligt igen. Jag tänker alldeles för mkt, jag vet om det. Men det är så svårt att låta bli. När jag bara ligger hemma i min säng och inte har varken ork eller lust att plugga som jag egentligen måste göra, då är det klart att jag tänker. Och det är inte det lättaste att undkomma.
Det blir alltid mkt bättre på kvällarna. Sen förstör skolan. Men det är klart, om jag inte hade gått dit, vad hade jag gjort då? Jo, jag hade legat i min säng hela dagarna och tänkt ännu mer på massa skit. Jag hade inte rört matteboken eller ens försökt lära mig engelskaglosorna. Så är det. Livet är hårt ibland. Och du skulle underlätta allt så otroligt mycket, det vet jag. Jag har fått känna på det. Men säg inte att det är slut med den tiden? Det skulle jag inte klara av.

image55

28 dagar kvar!

Tisdag

Idagens började med att min mobil ringde halv 6! Har någon ens gått upp så tidigt någon gång? Inget folk på bussen i alla fall och det var skönt. Jag var i skolan redan halv 8, och vi började 8.10. Så det var bara att ragga upp någon ochgå och sätta sig i caffeterian sålänge.
Sen var det nationellt prov i matte. Kändes väldigt bra, men alltid när jag tycker det går det uruselt. Men hoppas på det bästa!
Jag och Maja blev klara vid 9.10 ungefär, alltså först. Vi tog det bara lungt och så, sen vid 11 gick vi till matan och åt. Gårdagens mat var sänd från Gud jämfört med det idag. I alla fall, sen tog jag och Freddie bussen ner till stan. Jag köpte en klänning och hon provade 327 st olika bikini, sen fikade hon;) haha.
Vi satt på bagatell och vem satt brevid om inte Henrik Larsson?
Freddie kunde inte sluta glo på honom samtidigt som hon sa att "va fan, han är bara en helt vanlig människa som bara syns på tv, det kan väl vem som helst göra? och bla bla bla". Och "åååååh, hans ass sitter där det ska!" Efter att fått höra på det snacket i ungefär 20 minuter begav vi oss ner till knutpunkten för att ta våra bussar hem.

Så nu sitter jag här
och känner mig lite småsjuk fortfarande. Det är nog skolan som spökar inom mig. Tänker hela tiden på att det är 2 långa år kvar och hur jäkla glad jag kommer vara på min student. Sjukt!

image5429 dagar kvar!

Måndag

Då var det måndag, igen. Vi började kl 10 med expo, första gången och det var faktiskt helt okej. Ska välja det sen eftersom inget annat har varit speciellt kul. Efter expo var det äcklig mat i matan som gällde, såklart. Sen samhällskunskap. Vi har väldigt bra lärare och så, men jag fattar verkligen ingenting och skulle lika bra kunna sova på hans lektioner, så får jag ut lite av min nattsömn som inte blir sovd på natten.
Sista lektionen var idrott. Jag och Maja stak ut och gick en liten runda. Kunde inte bli någon stor eftersom Maja har tagit bort en grej på sin fot och det gör såklart ont ;).

Sån lättnad det är att komma hem om dagarna. Skulle bara kunna slappna av, men nej, inte det. Då ska det göras 73 olika läxor. 30 dagar kvar allihopa!
Sen har vi nationellt prov i matte imorgon. Inte nog med det, vi går till 4 också. Matte, engelska, svenska - på rad sen på eftermiddagen, det tackar vi för! Så därför, ska jag åka hem efter nationella och göra lite andra nödvändiga saker som t.ex. mina 73 läxor kanske..?

Och till alla; Det finns vissa oskrivna regler, en av dom är: Man bajsar inte på skolans toaletter!

image52+ image53= sant!


Svenska hjärtan

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit,
skitsnack ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av.
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet,
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö.
Och vem vill leva så?                            
                                image51     Vi tackar Gud för Lasse Lindh.


Fredag

Idag började vi i skolan halv 10 och skulle
egentligen gå till 14.20. image47
Men näst sista lektionen blev inställd, så vi fixade så att vi slapp sista också. Alltså blev det bara en lektion idag. Gud var med mig. Istället åkte jag och Maja till nic och kollade modevisning. Skitfina va alla!
Efter det stack vi ut til väla och gick där lite. Ett tag sen man var där, blir mest stan nu.

Nu på kvällen köpte vi pizza och körde ut till Mölle och åt den. Men innan vi var framme hade pizzan stelnat. Som Majas fågel.
Den hette Lotti och kunde prata. En dag när Maja kom hem hängde den upp och ner på sin pinne, död! Hahaha! Så synd om den! Haha!

Är så trött, ska nog sova! 






En till bikini kanske?

Jag blev så sugen...
Men vilken är snyggast?

image48
image49
image50


Onsdag

Redan? Tiden går för fort. Inte nu, men tänk om en månad eller två. Då vill alla att tiden ska stå stilla. Men det är väl bara att gilla läget, eller vad säger ni?

Efter ett mini-lov mår jag lite bättre. Jag behövde det verkligen, men nu är jag tillbaka i helvetet igen. Det känns tyvärr så. 36 dagar kvar allihopa. 37 för dom som tar studenten. Ge mig!
2 år kvar..


        Jag har funderat lite till, och jag tänker inte byta mobil :),
                                                                  jag gillar min!

Tisdag

Känns verkligen som söndag idag, tyvärr. Jag orkar inte gå till skolan imorgon, men går bara till 10. Om det hade varit tisdag imorgon och vi skulle gått till fyra hade jag stannat hemma. Men jag vill bara att dagarna ska gå fort, så att det kan bli sommar. Näst sista sommarlovet. Jag kommer vara så sjukt glad på min student. Jag längtar så.

Igår var det valborg. Jag ville till tivoli, men det blev grillfest hos Eric istället. Det var trevligt det med. Kom hem redan vid 1, det var ganska skönt. Annars skulle jag varit tröttare idag och haft ännu mer ångest inför skolan imorgon.

Jag kan byta mobil nu om jag vill, för mitt abonemang har gått ut. Men jag vet inte om jag vill. Det är klart att det alltid är roligt med nya mobiler, men jag gillar min så mkt. Den är så platt att man ser nästan inte den när man har den i fickan. Den har kanske inte den bästa kameran och så, men den är väldigt bra ändå! 

          image45Äckligaste någonsin!