Lätt bäst!

Fy fan, lätt en av de bästa utekvällarna ever!
Där kom vi i röda gummistövlar och afro-peruk, but I don't care!
Danke;)!

Lördag

Nice kväll igår ändå! Så mycket bättre man mår av att hitta på saker hela tiden. Skrattar fortfarande åt den artiklen.
Kollar på MTV nu. Älskar Rihannas video -
Please stop the music. Dock känner man sig inte så snygg när man ser den, haha. Blir festsugen i alla fall.
Ikväll ska vi på middag/förfest och det ska bli kul! Tror inte vi ska med ut efter.. Får kanske bli ännu en kvällsfika ;).
Nu ska jag ut med min doggis. Ha det!

Lyllo, får vara med i tidningen

HAHA har inte skrattat så sen julafton!
Kolla här!

"Butiken har bara haft öppet i elva minuter men
Ann-Louise Höjing har redan hunnit plocka åt sig en hel del kläder."

"Hon är en van reashoppare - det är då det är läge
att köpa grejer från de dyrare favoritmärkena."

Grattis:)!

Fredag igen!

Hej hallo!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det har blivit lite glest här tycker jag så jag gör det ändå.
I onsdags åkte jag in till stan och träffade Idha och några andra. Efter en stund åkte vi alla ut till Råå där vi kollade på film och så, sen hem. Det va väl trevligt, haha.
Igår blev det som sagt stan. Spikad outfit till Anna och Kattis 18års-fest. Jag är nöjd ;). Bara passande skor som ska skaffas.
Idag är det fredag och det känns som det är skola på måndag igen, hemskt. De flesta sparar nog sig till nyår med att gå ut. Jag är sugen på att hitta på något ikväll, men vet inte vad, får se vad som händer o sååå.

Alla som kollar på MTV har nog sett
denna videon. Gick inte att lägga in i bloggen så ni får klicka på länken. Låten är väl sådär, men gillar videon ;). Ha deeeet!

Sköna dagar

Ligger i sängen och kollar på American Idol på min nya TV. Det är väl vad jag har gjort hela dagen ungefär. Ville egentligen till stan men tänkte att det kommer vara sjukt mkt fok så jag och Natasha ska dit eller till väla imorgon. Kommer säkert vara lika mkt folk då, men det är ju inte helgdag.
I måndags, på julafton, kom Idha som vanligt. Asså dör av den kvällen, hahahhaa, kan inte sluta skratta. Och igår var vi på bio och såg Förtrollad. Det var också kul.

Nu ska jag antingen åka in till cityyyy eller ta ett bad, får se! Ha det!

God Jul

Hej hej! Kom just hem från gymmet, riktigt trött. När jag stod och svettades som mest och jag va nära på att ge upp på den där satans trampmaskinen började Karatefylla spelas och jag fick nya krafter, hahaha! Asså jag älskar den dåliga låten sjukt mycket. Minnen och sånt!


Nu när jag kom hem satte jag på lugna favoriter för att få lite stämning ni vet ;) Och då spelades denna låten. Tänker bara på dagen efter nyår 2005. Jag, Ida och Maja vaknade till denna i Idas källare. Nu ska jag duscha och sen kommer co. Ha en bra dag och god jul.


Om jag kommer in? Jag kommer knappt ut!



Har nog inte visat denna i bloggen innan?
Dör.

Traditioner hit och dit

Idag skulle jag och Eve äta frulle på Åhlens (tradition dagen innan julafton) så min mobil ringde kl 9. Var helt död då så sov till kvart över 10 och bussen gick 5 i 11. Skulle vara hur lungt som helst en vanlig dag men hade tänkte ta av mina extensions också. Jag hann i alla fall men fick sjukt ont i magen för att jag stressade så. Vi åt och gick i stan. Köpte mina julklappar. Mest nöjd med det till Eve, haha! Efter det stack vi och sola. Tredje gången för mig denna veckan.. Ska inte sola mer på ett tag tror jag, inte bra. Så rädd att jag ska få pigmentfläckar. När jag kom hem slog jag in alla julklappar till Alice, fina! Sen satte jag på lugna favoriter, bra faktiskt ;).

Jaja, julafton imorgon. Vet inte ens om jag ser fram emot det egentligen. Om inte Eve o Ludde kommit hade jag helst sovit hela dagen. På förmiddagen ska jag faktiskt träna. Och på kvällen kommer Idha. Tradition det med? ;) Haha. Det är sjukt mysigt. Love you.

image282


Eve o jag förra nyår, sjuuuk kväll, hahahahhaa!

Sjukaste

Sjuka nätter i december skulle det bli.
Det är inte över, men sjukt har det varit!

Ledig,ledig..



Kolla han som sjunger
"And I need you"
Tror efter 3.40 min typ!
HAHAHHA!

Help me!

Jag kom hem vid halv 5 imorse och det tog ett tag innan jag somnade. Efter bara några timmars sömn kom Alice och väckte mig. Hon ställer sig alltid utanför min dörr och piper som ett marsvin. Vid ett-tiden åkte jag, Alice och Idha in till stan och gick där lite. Har ångest över mitt hår, vet inte om jag vill färga det. Det är sjukt fult nu, kan bara ha det i en knut annars ser det för jävligt ut. Eller ja, det gör det ändå. Men om jag blir missnöjd hinner jag inte fixa till det till alla decembernätter. Vem vill vara skabbig på nyår liksom? Eller MUF-festen? ;) Men ska jag färga det brunt eller blondare? Sugen på brunt men vill inte göra som alla andra. Blondinerna blir ju utrotade för fasen!


Näääääää, men om man skulle ta o trampa hemmåt..?
Palla skolan imorgon!


Grattis

Just i denna stund vill jag ägna en tanke åt Anna och Ida.

..Godnatt!

December

Sjuka kvällar i december ska det bli !

NYÅR

Jag har nog aldrig varit såhär taggad!
Nyår är sjukt överskattat, så därför har vi gjort det bästa av saken.
Jag och Maja ska ha fett kul ;)!

Min namnsdag

9 december idag. Går sjukt fort. Men 9 dacember = ANNA-dagen.

Jag ladda ner Britneys nya album igår. Trodde bara jag hade hört Gimme more innan, men alla låtar hade spelats på MQ när jag var där. Efter allt hon gjort trodde jag att alla låtar skulle suga fett asså, men de är faktiskt sjukt bra! Så denna kommer få spelas på nyår precis som Spice Girls gratest hits och Replay Dance Mania 4. Längtar ;).


Wannabe

Bra ändå ;)


Död

Helt slut idag. Pallar ej.
Känns som jag sovit 2 dygn fast det bara blev några få timmar.

Vet inte vad jag ska göra idag.. Stan eller stallet. Eller kanske sängen. Tyvärr lockar det mest. Förkyld och ont i halsen. Ligger och lyssnar på Hallelujah och den blir man väl inte direkt piggare av. Borde njuta mer av helgerna eftersom jag hatar skolan så mycket.

Längtar till nyår för en gångs skull. Om det blir som vi planerat kommer det bli en sjuk kväll!

Jag gillar det, helt klart

Såhär fint blev det med vårt bord o juilgran o allt.
Tyck vad ni vill, vi gillar det mkt!

image279

Vad tycker ni om Majas nya frisyr/hårhärg förresten?
Trodde aldrig hon skulle passa så bra i blont!

image280

Yo yo, welcome to my crib!

Yo yo! Welcome to my crib!

image277

Vet inte vad jag ska skriva idag. Har hänt mkt men inget jag orkar skriva om. Ni vet hur det är. Skolan suger jäkligt mkt, men hade sjukt kul med Maja idag asså, hahaha! Börjar skratta när jag tänker på vissa saker. Här är vår underbara skyltning vi var tvugna att fota idag:

Klicka upp den så ser ni hur otroligt vacker den är. Vi har gjort bordet själva, så nöjda så vi tog det och satte i ett eget litet hörn i styrelserummet med egen stol till där den gosiga kudden ligger i. På bordet ligger den kakelplattan där det står Anna Maja på och en skolkatalog. Gillar det mycket!
Imorgon ska jag ta med en liten julgran och sätta på bordet med belysning, kan fota då. Så fint! Maja tar med sig julmust för den där speciella känslan. Kommer bli nice!

Nu är allt som vanligt

Första dagen i skolan på 19 dagar. Hade nästan glömt bort hur det var att gå dit. Började 8.10 med skapande verksamhet. Där gjorde vi kuvert till julkort. Sen håla i 3 timmar, efter det expo där vi klädde plastgranar från biltema. Slutade 14.30.
Vill inte gå dit mer.

Efter skolan fixade jag lite business på banken, sen gick jag i stan med Idha. Helsingborg asså..? Möter samma personer 7 gånger på 10 minuter på kullagatan. Kul. 
Vid fem hämtade pappa mig och vi åkte ut till laröd och kollade på huset igen. Sen när vi kom hem gick jag o la mig, skulle sova en halvtimme så ställde mobilen på ringning. Vaknade halv 11. Stänger alltid av alarmet i sömnen. Har börjat göra konstiga saker när jag sover. Igår var jag inne på msn och skrev konstiga saker. Om nån pratar med mig säger jag bara chilla. Hoppas verkligen det försvinner. Kan ju bli pinsamt i vissa lägen.

Mår illa nu, ska spy. Hej då.


Sjukt roligt!



Kolla på hela!

Miss Blue


Helgen

Ett tag sen jag skrev. Men jag känner inte för att skriva lika mkt nu som jag gjorde innan. Denna helgen blev rätt lugn ändå. I fredags efter praktiken gick jag o Maja i stan ett tag, sen skulle jag, mamma o pappa kolla på ett hus. Det var fint ändå. På kvällen var jag bara hemma och kolla på tv, idol o sånt, haha. Sen somnade jag vid halv 12 tiden.

Igår kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde på dagen.. Jo, jag var o solade, sen en sväng på väla. Sen åkte jag hem och åt o så, efter det in till stan igen och kollade på film. Kom hem vid 2-tiden och somnade direkt.

Idag var jag, Maja och Alice på den så kallade julskyltningen. "Överskattat", haha.


Jaja låter kul, haa? Nä men ibland måste man ha sånna softehelger tycker jag :).
Skola imorgon, vill inte!


Minnen ;)

sommarlåten nr 1