"Hej mamma, nu har jag färgat håret igen!"

Har inte varit inne på datorn på ett tag, så har inte kunnat skriva. Har varit ganska skönt, har haft mkt att göra.
Slutade kl 9 idag, hade bara bowling på idrotten. Det va kul, haha. Åkte hem och va hemma ett tag, sen stan igen. Tappade mitt solpuder imorse så var tvungen att köpa ett nytt. Kan ju inte se ut hur som helst om jag ska ut ikväll. Köpte stövlar också. Gillar de!

Har färgat håret igen. 5e gången på mindre än en vecka. Men skit i det. Var hos frisören igår och skulle boka tid, men jag fick inte för då kunde jag få håret i en påse med mig hem sa hon, danke :)! Men fick tid på påsklovet, det måste vila lite. Jajaa, nu ska jag städa och sen stan igen, ha det!

Statistik

Statistiken igår,
blir ju nästan rädd!


Systrar i jeans

Kolla just på Systrar i jeans. Jag älskade den boken för några år sen, visste inte att den fanns på film bara. Men den gick i alla fall på 3an. Kommer ihåg allt från den, även fast det säkert var 5-6 år sen jag läste den. Oh som jag grät i slutet när den enas kompis dog i cancer. Fortfarande tårar i ögonen, ser ingenting. Vet inte vad som har gjort mig så känslig för just filmer på senaste tiden? Skit i det !

Fortfarande ångest för mitt hår, vet verkligen inte hur jag vill ha det. Har färgat det tre gånger nu, men vill färga det igen asså. Jag vill inte ha blont, men inte heller så mörkt som jag har nu. Mår illa idag också när jag kollar mig i speglen, fast jag har tvättat det fyra gånger så att "fruktlukten" skulle försvinna. Trodde inte man kunde spy för sin hårfärg, men tydligen.

Vet inte heller vad som händer med statistiken. Besöksrekord idag, ökar bara hela tiden. Vet inte om jag ska sluta skriva helt eller uppdatera mer? Jag började ju skriva till mig själv eller vad man ska säga, jag är inte ute efter att min blogg ska bli läst. Men det är såklart kul. Därför jag inte skriver så roliga saker, om något är roligt är det interna skämt. Men läs ni, haha!

Ska snart försöka sova, vet att det inte kommer gå eftersom jag sov både en halvtimme i skolan och två-tre timmar när jag kom hem. Hörs imorgon, hejdå!


Så e dee!

Denna i schlager på tivve, sjukt kul!


Två bilder från nyår, haha!

               


Lackad tomat

Ja det är väl vad jag ser ut som. Tror inte jag gillar färgen så mkt, för när jag kollade mig i speglen innan var jag tvungen att spy.. Men det var nog bara för att jag va så blek och håret så mörkt, blir väl bättre med smink. Vill ju inte gå runt o kräkas.
Sket i det där med lösen, fixar det sen. För nu när jag har reklam från cocoo.se kan jag inte ha det, då kommer jag nog inte att få ha annonsen längre.

Hörs imorgon, ha det!

"Nytt nummer av Aluna, hemlösas tidning!!"

Kändes som man hade försovit sig imorse eftersom det var så ljust. Man blir mkt gladare!
Hade idrott, kommer nog få mest träningsvärk i magen eftersom jag skrattade så mkt. Skolan gick ganska snabbt. Somnade nästan på multimedian, sjukt trött.
Efter det stack jag och Idha till stan och köpte hårfärg till mig, kommer bli mörkt alltså. Men skitsamma, ska ändå göra blonda slingor om en månad eller så :).
Nu ska jag färga!

Ha det!

Vill va tocke

Tvätta precis mitt hår. Såg bara hur shampoot blev rött :(
Åh, vill inte att färgen ska försvinna!

Ingen spca ikväll heller

När jag skulle sola innan la jag i 5 tior, alltså 25 min. Men det hördes som om en tia ramla ut bakom eller vad man ska säga och så stod det bara 20 min, så jag trodde att det bara blev det. Men sen när jag kolla på klockan stod den på 21, så jag trodde det blev 25 i alla fall. När jag kolla nästa gång stod det 28. Asså hade kunnat sola hur länge som helst. Fick stänga av det. Tänk om jag hade somnat, hade ju brunnit upp.
Det satt några utländska killar i 13-14 års åldern på solariet, asså vad gör de där? Satt där när vi kom och va kvar när vi gick. "Ursäkta, får jag dela solarium med daaaaj?" Nej det får du inte! Stör mig på sånna småkillar!

Sen va vi på ica, tycker det är mysigt att gå där på kvällen eller morgonen, när det inte är något folk, haha! Sen hämtade pappa mig för att jag skulle köra hem, det gick bra, fick bara ett motorstopp och nu kan jag växla utan att kolla på växelspaken.

Nu ligger jag och kollar på singing bee. Tittarsuccé som de säger, men de vet inte varför. Det är bara för att det inte går något annat på tv vid denna tiden på söndagar. När det är slut ska jag lägga mig i badet ett tag med tända ljus och musik. Vill inte tvätta håret asså, min färg försvinner och om jag färgar det igen kommer jag se ut som en lackad morot, ännu en gång.

Ha det!


Vanlig söndag igen

Sjukt seg idag! Har bara legat hela dagen. Ska snart iväg och sola. Imorgon eller tisdag ska jag köpa gymkort och börja träna som ett svin. Nu ser en vanlig dag ut så att jag vaknar skittrött och åker till skolan, när den är slut tar jag mig på snabbast möjliga sätt hem, sen somnar jag och sover till halv 9 - 9 ungefär. Sen är jag uppe till 2.
Men nu ska jag träna efter skolan och komma hem sent så att jag kan lägga mig och sova hela natten.  Much better!!! Och så ska jag dricka jättemkt vatten så jag blir snygg till sommaren.
Sa ju att jag skulle lägga ut träningsprogram här, men asså jag orkar inte. Haha, tror inte nån bryr sig ändå!

Nu ska jag ta mig till solariet, ha det!


Cool klänning från Marchesa



..hon var dock inte lika snygg.

Bara träning som fattas!

Var i stan i förmiddags, hitta en bikini från calvin klein som jag föll för.
Modellen är exakt som den jag och Idha har på vår skylltdocka i skolan. Skitfin!
Prova bara överdelen idag, men om trosorna sitter bra ska jag köpa den på måndag eller tisdag.

Lösenord framöver

De senaste dagarna har min statistik ökat sjukt mkt och jag vill inte att så många som man inte vet vika de är, går runt och vet en massa om en.  Därför kommer jag sätta lösenord på bloggen under en tid. Om ni vill ha mitt lösenord så kan ni kommentera detta inlägget och skriva det. För vissa har jag ju inget emot, bara man vet vilka det är.
Lösenet kommer på måndag.

Nice kväll ändå

Kvällen blev en favorit i repris minst sagt.
Slutade dock i tårar efter bråk, men sånt som händer.
Nu ska jag gråta lite till sen sova, ha det!

Favorit i repris!

Sitter hemma hos Louise nu, det blir en favorit i repris ikväll hade vi tänkt oss! Blir nice! Tyvärr går jag på antibiotika så får inte bli så mkt dricka ikväll som jag egentligen var sugen på, men skit i det, blir kul ändå som alltid :D

Två brunetter från filborna denna gången då;) ha det!

Inatt är du min

Kom hem vid halv 2 igår och somnade direkt. Minns inte sist det var så skönt att gå o lägga sig. Idag vaknade jag av mig själv för ett tag sen och solen lyste in. Redan då var jag på skitbra humör. Gick ner där jag va ensam, satte på Thomas Ledin och åt. Jag hatade honom innan, men nu blev jag så glad så jag började dansa rundor, haha. Går runt och ler för jag är så glad idag, vet inte ens varför!
Och inte sämre ska det bli ikväll. Peppad peppad!

Skriver senare, HA DET!

Janette talar

Jag är så sjukt trött som man kan bli. Va uppe till halv 6 imorse och prova kläder och snackade o så, som tjejer gör ni vet ? ;) Men det var kul.
När jag vaknade idag och såg mig i speglen fick jag en chock, har inte varit så ful sen jag hade munsår i 9an, asså hahhaa, fy fan. Mitt hår likna en eld och jag var krit vit i ansiktet. Plus var mina ögon svullna. Skyndade att ta på lite brun utan sol, sen tvätta jag håret två gånger och nu är det mycket bättre. Det bruna lyser igenom lite mer nu.

Ska göra vid mig nu o så, sen stan och fika. Ha det!

Ehm ja tack!


My name is Janette

På 18 timmar har jag hunnit vara blondin, brunett och tocke. Jag har gillat alla tre, men som blond kände jag mig väldigt grå och tråkig, som brunett va det ok, men det var ingen speciell färg. Nu har jag fått mitt efterlängtade röda hår som jag har tjatat om i flera månader. Jag kan tänka mig att det tar lång tid att vänja sig och folk jag träffar kommer tycka det är fult. Men jag skiter i det, så länge man själv gillar det ser man cool ut. (Anna, du kan kalla mig Janette).

Ikväll kommer Natasha hit. Jag ska fixa lite på mitt rum så det blir fint. Sätta in en skål med apelsiner för att matcha mitt hår. Ska även baka en morotskaka så att allt passar ordentligt. För det är så jag ser ut, haha. Men jag gillar det ändå. Ska kanske göra det lite mörkar om nån vecka, får se. Äe, nu ska jag ta bort allt som är rosa eller lila på mitt rum, det skär sig.

My hair

image322Bloggen krånglade igår när jag skulle skriva. Så ja, det blev inget.
Men det jag skulle skriva då var att jag vågade färga håret i alla fall. Haha! Idha gjorde också det med samma färg, men resultatet blev inte det samma om man säger så. Jag fick väl min naturliga hårfärg, typ ljusbrun?
Ska färga det idag igen tror jag. För är man blond och färgar det brunt så måste man oftast göra det minst två gånger för att det ska bli bra. Vet inte om jag vill göra det guldigare eller rödare. Nu när jag ändå är igång kan jag ta rött, har ju tjatat om det så länge. Känner inte mig lika grå nu långre med lite färg på huvudet! Men så fort solen kommer fram lite mer ska jag bli blond igen, det hör ju till.
Ska iväg och köpa färg nu, skriver senare :)!















Vi är två - som på sistonde har blivit väldigt goda vänner....genom det att vi har väldigt mycket gemensamt! Det är ju så man blir vänner, right?
Och härmed framför vi en av våra gemensamma åsikter.

Nu skriver vi av oss i bloggen, vilket man egentligen inte ska, men du gör ju det? Speciellt vid dessa tiderna på dygnet, det är då du kan öppna dig. När du gått hemma i din ensamhet en hel dag och funderat. Du skriver om folk utan att kunna stå för det du skriver när det väl gäller. För oss - en patetisk människa som aldrig tycks kunna veta vad livet egentligen går ut på. Man kan inte leva på drömmar, det är en sak vi lärt oss, man måste göra något - be proactive - som man säger.

Du, du tycks alltid stå på samma plats, du vet inte vad kärlek är, det kommer du aldrig heller att veta. Visst kommer det finnas någon i ditt liv så småningom men vi och du själv vet att det bara är ett ytligt sexuellt bundent förhållande....
Du ser vackra varelser dagligen, och du tror, du tror att det är med en sån du kommer att sluta, men du vet sanningen. Prova med att passa in på alla olika sätt, men du kommer aldrig lyckas, visst gör sanningen ont?

Vet du ens om det själv? Det gynnar dig att förgöra andra människors lycka, du är den onda ormen som slingar sig i trädet och lurar en till att bita i den förbjudna äpplet. Förstår du inte vad vi menar? Nej, visste väl det. Kristendomen, du vet?

När du skriver, ja, för du pratar ju inte, då får du det att verka som att du är det oskuldsfulla lilla barnet som aldrig gjort fel. Allt som händer är andras fel, visst? Du tycks göra allt perfekt. Men vill du veta ännu en sanning? NOBODY IS PERFECT, not even you - hah - NOT even close - believe us!!!

Du tror att du varit med om allt, men långt ifrån. Du ser allt bara från ditt eget perspektiv. Inte att andra kan må dåligt, då är man konstig, jobbig osv. Du tycks njuta av att se någon annan lida, för då kan du vara där med dina kloka ord och ställa upp till tusen. När du kommit tillräckligt nära offret - biter du.  And then, you got shine - and the victim is just a piece of shit!

Det skulle vara roligt att se dig glädjas åt andras framgång, kärlek och lycka, men med din avundsjuka (som lyser igenom rejält) kommer det aldrig att inträffa. Det är ett hopplöst fall. Det finns ingen behandling för dig inte ens på våning 5. Oj, du kanske ännu en gång inte förstår vad vi menar, för du har säkert bara varit i entrén. Du vågar inte endå, du är feg, du är den fegaste och mest inkompetenta idioten vi träffat.  

Jag (nr1) har lärt så mycket genom livets gång, uppfostrats till att aldrig döma människor efter något annat än personlighet. Där "en av dina egna" aldrig haft någon betyelse. Det är väl så det "ska" vara? Därmed fann jag lyckan, en lycka som accepteras av alla i min omgivning  - för första gången log jag, jag var kär på riktigt - jag blev sårad på riktigt - detta var kärlek. För nu 11 månder och många feta misstag senare inser jag att kärlek är det bästa jag har i mitt liv. Att vara obunden och inte kär  - visst det funkar, varför ska man vara seriös vid en ung ålder? Men att vakna upp bredvid någon, naken i en kroppsvarm säng, ställa sig upp mitt i natten för att öppna fönstret och släppa in den lite svalkande brisen....sen plötsligt bli omslingad av två stora armar och känna kärleken av denne mans kropp flöda i varenda cell av min kropp. Det, mina vänner ÄR kärlek, det är drogen - på så sätt bir man beroende av något som förlänger ens liv....
För mig så är du bara en obetydlig simpel liten icke älskvärd människa som aldrig kommer att uppleva detta, inte ens något i närheten av det. Ditt liv är miserabelt, sorgligt och helt enkelt patetiskt.
Att du hela tiden måste ljuga för att vara den personen du vill vara och inte den du egentligen är säger väl ändå allt, ouch visst strör jag salt i såren...sorry but now it's my turn to be mean!
Jag hade velat vara din vän för att jag vet att jag innerts inne hade jag kunnat hjälpa dig  - för att faktum är att du behöver det - jag gillade faktiskt dig trots allt. Men det är hopplöst, detta går inte att lösa. Varför? Jo du tror att du är smartast och det min gamle vän går inte hem hos mig, vänner ska ju kunna sammarbeta ellerhur? Alltså vi är inte alls på samma nivå! Snälla jag ber dig försök inte "hjälpa" fler stackare där ute för allt du tar på blir svart och ruttnar bort...snälla förstör inte flera liv.

Och jag (nr2) har haft det svårt genom hela min uppväxt, men jag har levt väldigt lätt. Det är något jag fattat nu på senare dar. Jag har aldrig behövt anstränga mig för att få som jag vill, men det där med vänner, det har ingen kunnat fixa till mig, förutom jag själv. Missförstå mig inte, jag säger inte att jag har svårt att träffa folk, jag menar det där med bråk, missförstånd och det där om hör till. Jag har alltid sagt att det är bättre med killkompisar. Jag trodde det var så. Men vissa betér ju sig som tjejer, löjligt.
Jag trodde att du var en sån jag skulle kunna umgås och gå ut med om fem år, en riktigt vän som man kunde öppna sig för och bara trivas med utan att behöva anstränga sig på något vis. But hey, jag hade tydligen fel. Tyvärr så fel man kan ha. För även du, den oskyldiga, snackade bakom ryggen. Jag gillade dig, men du sumpade min chans att visa det. De gånger jag varit med dig har jag faktiskt haft sjukt kul och trott på allvar att vi skulle kunna vara vänner, men nej, tydligen inte. Skenet bedrar hörredu.
Ibland kändes det som att du försökte uppfostra mig, men jag är glad att du satte stopp i rätt tid, för min mardröm är att vara som du. Se inte ner på folk, gilla din plats, för din rank är inte högre än någon annans.
Även jag hade velat vara din vän och hjälpa dig i alla lägen, men som sagt går det inte eftersom du bara litar på dig själv. Förmodligen skiter du i vad jag tycker och tänker just nu. Men jag har också kommit över det, för nu inser jag mer och mer för varje dag att du inte är mer än en simpel sopa.

Ha det.  

Tips till min SPCA-vän

När statistiken i bloggen höjs, uppdaterar man automatiskt mer, utan att kanske tänka på det. Det blir roligare att bloggar när människor visar intresse för det man skriver. Kanske inte i mitt fall, jag skriver mest interna saker och vad jag sysslar med, men folk håller sig kvar ändå konstigt nog.

Eftersom jag är så trött alltid och har tappat aptiten helt osv. har jag fått ett träningsschema.
Jag tänkte att jag skulle skriva här vad jag ska göra varje dag så kan andra också göra det, för jag vet att många vill träna, men pallar inte ta sig till något gym. Det jag ska göra kan verka enkelt, eller ja, det är enkelt. Men eftersom jag börjar på noll och är så pass svag passar det mig!
I alla fall, idag var det konditionsträning.

Gå snabbt 10 min.
Gå lugnt 2 min.
Jogga lugnt 5 min.
Gå lugnt 2 min.
Jogga lugnt 5 min.


Nu sitter jag och väntar på Idha-Frida. Om jag inte är för feg ska jag färga håret... 
 
Ha det!

cocoo.se

Hejhej!

Blev stan med Natasha och Alice innan. Vi tog en lång lunch/middag.
Det var trevligt tycker jag allt ;).

Som ni ser har jag fått reklam från cocoo.se här brevid, så klicka där och kolla på tex. deras coola bamboo örhängen. Sånna ska jag beställa :) !

Ha en bra kväll !


 

Ibiza 08 - låter bra!

Vem är på Ibiza i sommar? Inte lite peppad nu :D


18 februari

Jaha, idag är det så mycket som den 18 februari.

Det är 11 grader i solen, trevligt kan man ju tycka. Det var liksom inte det för ett år sen. Hela det sportlovet va det sjukt mkt snö. Men jag gillar mer sol än snö asså. Speciellt vid denna tiden. Men det var ändå något speciellt förra året. Då var det mysigt!

Aja, skit i det. 18 februari ja, vet inte vad jag ska göra idag. Antingen ska jag till stan senare och träffa Natasha, ganska lämpligt denna dag och jag ska berätta för henne varför. Om jag inte ska det så ska jag kolla på film och så med gänetgänet. Nu när jag sa det kom jag o tänka på en dröm jag hade inatt, haha, sjuk.
Att vi skulle in på tivoli och att vakterna följde efter oss till hälsan för att kolla om vi hade stämpel. Äh, har fått det där på huvudet!

Pappa gav mig pencilin igår eftersom jag varit sjuk så länge, men jag vill inte börja med det än. Jag vill ha mysiga kvällar där vi ska sitta och dricka lite vin osv. och känna sig vuxen, hahha. Jag sa att jag skulle ta, men gömde de i sängen :).

Ska nog ta en powerwalk i solen om ett tag, skriver antagligen mer sen!


Och så tänkte jag lägga in en låt, dagen till ära.
Men den hade ingen embed-adress, så klicka
HÄR!

Brun, röd, blond?

Himla snack om mitt hår, jag vet.
Har funderat hur länge som helst på att färga det
brunt eller rött, men det ska jag inte.
Vill ha det som Cameron på denna bilden.
Blond/choklad, skitfint tycker jag!

99135-321


Roligaste på länge

Asså jag skrattar så att jag gråter just nu! Erik, min bror har ett biljardbord, det är hans liv. Han har köpt en ny kö som han typ har fodral till och allt. Han är skiträdd om den. Så igår så skruvade min andra bror av överdelen på hans kö och satte på en annan, söndrig utan knopp. Hahaha ni skulle sett hans min när han såg det. Han börja nästan gråta! "Vem har tagit sönder min KÖÖÖ?! Skratta inte, det är inte kuuuuul!" Åh dör. Han tror fortfarnde vi har tagit sönder den. Ringde till pappa o böla!
Han har slutat prata med oss nu. Skitledsen, hahaha! Han kan önska sig en ny i julklapp!

Kissie!

"God morgon allihopa. Ehmm. Hoppas ni har sovit gott, det har i alla fall jag gjort. Ehhmmm, sitter här och väntar på pappa, han är och köper cola till mig. Ehhm. Hoppas han kommer snart för jag vet inte hur länge till jag överlever utan.. helt enkelt:) Ehmm. Ja... Tror jag ska ha skinnjackan på mig idag, ehhm, för solen tittar ju fram, hehe :) aa :). Det gör den. Ehhm, men det är kanske lite kallt ändå, ehmm, så då får jag ta gåsen som håller mig varm. Ehm, man vill ju inte frysa, nej det vill man inte.. Ehmm... "

Är det någon som har läst kissies blogg? Haha, sjukt kul. Hennes videobloggar är så som jag skrivit där över. Så står hon framför speglen och filmar sig själv och fixar håret hela tiden. Jag och Idha kolla på de i skolan för ett tag sen, skrattar så jag får ont i magen varje gång. Hon är ju seriös också. Hahaha.
Kolla
detta! Hahahaha. Efter 25 sek. "eedjåå sååå" Hahaha! Eller det här!






Melodifestivalen är inget för Lindh

Ja, jag kunde inte låta bli att kolla på Lasse Lindh just.
Fan vad jag är glad att han inte är snygg, då hade jag gått in i en djup depression.

Lasse Lindh forever



Jag älskar Lasse Lindh.
Han ska vara med i melodifestivalen ikväll, synd tycker jag!
Hoppas han åker ut direkt så att man inte kommer
tänka på det när man lyssnar på honom.
Jag ska inte se det heller.

Åååh hans texter!


Asså det snöar nu?

Sjuk på helgen?

Hej alla!

Min dator funkar igen :D Den har varit sönder över ett år. Internet har kopplats ur typ hela tiden, men inte nu. Är glad!


Var lediga igår, så åkte med mamma o pappa till väla och åt o så. Blev kär i ett par stövlar. Om de finns kvar när jag får pengar ska jag lätt köpa de. Känner mig som 23 i dom :)


Eftersom jag fortfarande är sjuk blev det tyvärr ingen utgång. Asså så sugen jag är? För någon månad sen ville jag aldrig. Men nu har jag varit ute flera helger i rad, båda dagarna. Det är antagligen därför jag blivit så sjuk. Var lite förkyld sen är jag ute på längre rundor utan jacka eller något. Får skylla mig själv. Hade lätt kunnat sticka ut ikväll för jag är så taggad!


Idag när jag vaknade gick jag direkt ut o gick. Riktigt skönt ute, helt vindstilla. Gick ner på stranden. Längtar till sommaren.


Nu ska jag duscha och så. Ha deeet!

Alla hjärtansdag

Hemskaste natten på länge inatt. Den tiden jag sov drömde jag mardrömmar om rosor. Annars vaknade först vid 3 av att jag hostade så att det gjorde ont. Hade sjukt ont i halsen också. Fick ta nån medicin, sen somnade jag om efter ett tag. Vaknade igen vid 6 av att jag hade så ont i magen så att jag börja gråta. Eller inte magen kanske, satt högt upp så det gjorde ont i hela bröstet och ut i ryggraden. Skulle egentligen tagit bussen halv 7, men det var omöjligt, kunde inte stå alls. Det var antagligen magkatarr eftersom jag inte är van av att stressa på ett sånt sätt som jag gjorde igår. Hade feber också.
Mamma fick köra mig till nic för att rosorna var tvugna att hämtas, vi körde med de till skolan sen och lastade av. Var egentligen meningen att jag skulle åka med hem igen, men det var så mkt att göra så fick stanna kvar. Hade till o med joggingställ på mig, det har jag aldrig haft i skolan förrut. Men det var riktigt skönt. Inte ens bh, hahah.
Var inte klar, men gick vid 12 för jag mådde som jag gjorde, eller ja, gör. Hade hela spid kvar, men hoppas det löste sig!
Nu ska jag bädda ner mig och äta halstabletter! 
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har !

Och tack för rosorna alla :) !

Färdigutbildad florist

Suttit o bundit rosor på nic sen kl 4. Mår så himla dåligt! Ont från halsen och upp. Halsfluss plus bihålsinflamation och feber. Men tiden gick fort, vissa trevliga att snacka med och det va kul. Sen beställde vi dit pizza.
Asså vissa har skickat anonyma rosor till mig från andra skolor, haha, inte så, men hellre inga alls än anonyma faktiskt! Eller hur?
Åååh, en kille skicka 30 rosor till sin flickvän. Hade ju inte blivit lite glad för det?

Nu ska jag snart sova, ska ta bussen halv 7 imorgon eftersom alla rosor ska hämtas på nic innan det blir för mkt folk på 3an.
Hoppas alla har det bra imorgon på den.. överskattade dagen. :)

I feel good

Jag får väl skylla mig själv efter att ha varit ute o sprungit om nätterna i klackar och utan jacka två helger i rad, för nu sitter jag här med bihålsinflammation som spänger upp i huvudet. Sjukt obehagligt. Ska få pencilin imorgon tror jag. Vill ha det efter helgen dock. Ska ut och springa i klackar och utan jacka då med hade jag tänkt. Man blir ju peppad varje gång men sätter på ipoden. Mina låtar? Haha.

Jag tänkte på en sak innan. Att jag trivs väldigt bra. Vet inte hur jag ska förklara.. Men jag gillar mina vänner sjukt mkt, och det gör så att man mår skitbra. Hade en svacka, eller ja, den varade ju ganska länge. Från och till i och för sig, men den fanns där. Om man umgås med mkt människor och hittar på saker hela tiden mår man mkt bättre. Dessa helgerna som varit har jag haft sjukt kul. Och så är det så klart Natasha som fått mig att känna mig fri på något konstigt sätt och jag är väldigt glad för det. ♥

Måste bara säga att jag är sjukt taggad för mitt o Louises projektarbete. Kommer bli nice asså, om allt går igenom, men det tror jag inte ska vara några problem! Alla mina stammisar i bloggen ska få VIP! hahaha


Måndag igen

Halloo!
Vaknade 30 min efter min buss hade gått imorse, så missade första lektionen. Var idrott och hade faktiskt velat vara med, men jag är ju inte ledsen för att jag missa om man säger så.
Efter skolan satt jag och Bassem i möte i över 2 timmar om några rosor. Asså allt skulle kunnas göra på 5 min så det var sjukt drygt och tråkigt.
Har bestämt mig att jag ska sova tidigt ikväll, är sjuk. Ha feber och ont i kroppen, men jag måste ändå till skolan imorgon eftersom jag har alla kort som ska säljas. Och projektarbete. Och foto, kom på det nu! Hatar det.
Äh, nu ska jag äta sen sova, ha det!

Svämmar över

Jag är sjukt irriterad. Min 12 eller 13 åriga bror är värre än någonsin! Grymt kaxig och nonchalant. Spelar biljard när jag vill kolla på tv och står och gnider den blåa kritan mot kön helatiden för att jävlas, dör snart. Vill inte bo med honom mer. Allvarligt talat, så fort jag får ett jobb så flyttar jag själv. Följer inte med på de andras flytt faktiskt. 
  
Hade tänkt skriva en annan rolig sak, men blev på så dåligt humör. Hade även tänkt visa en bild på mig när jag är 23, men får bli någon annan dag.

hajdåe.

Ska sova nu.

What a night 2

Åkte till Laröd igår vid 9 igår på förfest. Drack fina drinkar och hade trevligt. Dock klämde jag min tumme i dörren så min nagel är helt blå, kommer säkert tappa den!
Vid 12 åkte vi in till stan och tivoli. Som jag har sagt innan, ingen lyckad tivvekväll utan one way or another i vinyl. Så jag gick in där för en gångs skull och hoppades på att den skulle spelas, och mycket riktigt, den spelades för fullt. Det var bara att hoppa med?
Det var sjukt bra musik i rnb också. Jag och natasha låtsades att vi var i costa, hahaa. Alla mina favoritlåtar kom på rad. Piece of me, don't stop the music, osv.
Åkte hem till Pierre igen kl 4 och sov. Vaknade kl 8, hahah. Men kunde somna om igen efter ett tag och sov till halv 1. Det var skönt. '
Skriver mer sen!



image320

Hahahhahahaa!
He-he....

What a night !

Lyckad kväll igår måste jag säga!

På morgonen lämnade pappa mig hemma hos Idha, sen gick vi till isbanan för att vi skulle åka skrillor på idrotten. Minns inte att jag var så dålig? Ramlade när jag skulle visa hur en sån skridskoåkare åker med händerna på ryggen. Hade 3 timmars håla sen, så jag och Malin åkte och solade. Det fanns inga speciella lampor i det solariumet jag hade till ansiktet så jag brände mig som fan. Idag gör det riktigt ont. Sola ändå bara 20 min, brukar ta 25. Så sola aldrig i rum 6 på sunlux på drottninggatan.

Sen gick vi i stan och efter det skola igen i en timme ungefär. Sen åkte jag hem och duschade lite o så, bokade bord på tivve. Åkte sen till Louise där vi gjorde vid oss, sen stan och tivoli. Satt och åt och drack i några timmar, haha, men tiden gick fort tyckte jag!
När klockan var 11 fixade vi stämpel och sen kom allt folk. Brukar tycka det är roligast i rnb, men inte igår. De hade inga bra låtar där. Men schlager var bättre än nånsin;) haha! Speciellt kul när jag fick sitta på den långa killens axlar. Lova han var över 2.10. Såg hela hbg genom fönstret :).

Åkte hem halv 3 typ. Trevlig bussresa? Först kastas det kebab på golvet, sen spydde en tjej över det så det luktade skit. Efter det skulle alla gissa vad det var hon hade ätit till kvällsmat. Inte nog med det, det var allsång till bleeding love från Halalid till Domsten. Kan ju säga att det var lagom skönt att komma hem och lägga sig i sängen.

Sov till kl 2 idag. Brukar inte kunna sova så länge när jag festat dagen innan, men det var skönt. Om jag inte är allt för trött ikväll ska jag hem till Pierre på fest med Natacha o co. De ska ut sen men det orkar jag nog inte. Om jag har tivvestämplen kvar så kanske, haha. Har gjort av med 2000 på 10 dagar och jag vet inte ens vad jag har köpt? Ska skaffa jobb så snart jag kan och bor lite mer lämpligt.

Nu ska jag vila lite, gå ut en sväng med Ali, och städa på mitt rum. Ha det !




Det var så jag skulle åka i går på isbanan när jag ramlade.
Skulle bara visa hur de svängde..
Kan inte se det, hahhaha!

Keith <3

image319
                  Annas                                 Min

En bra torsdag!

image318ooooh, vill ha denna väskan. Ska nog beställa, nice hela våren och sommaren!

Har varit mysig dag idag. Först skola till 11, sen möte och lite annat. Efter det åkte jag, Anna och Johanna och solade, riktigt skönt, men bev svettig som aldrig förr, haha! Sen träffade jag Natasha så gick vi i stan nån timme eller så innan vi träffa Josse och gick o satte oss på bagatelle och åt pastasallad ♥ . Satt där några timmar och snackade. Kom nästan precis hem.

Imorgon ska vi åka skridskor vig halv 9, sen 3 timmars håla. Tror jag ska sola då igen så jag blir brun till helgen. Ska ut någon av dagarna i thiink. Hoppas på lördag!

Men nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt! Ha deee, hajdåe.








I've got two tickets to paradise

Blev tokig på bloggen igår, allt hängde sig hela tiden. Skulle visa en väska jag vill ha!

Satt uppe ganska länge och snackade gamla minnen från Paradise Hotel, hahah! Den svenska versionen med Olinda och de var bäst, sen kommer den engelska med Amy, Tara, Keith, Scott och Holly. Och Charlet, som bodde tillsammans med den fula Dave och grät hela tiden. Vad gjorde hon där liksom? Amy och Zack förlovade sig. Och sen var hon med, Toni, som var som en kille och skrek "EXCUSE ME?!!" för att någon sa bitch till henne. 
Keith är en sån jag vill vara tillsammans med när jag är 23, absolut!

"I've got two tickets to paradise, pack your bags, we'll leave tonight, paradise!"


image316 image317

Min                                         Annas

Rihanna på hovet

Jag vill se Rihanna i Sthlm i mars. Hade varit riktigt kul!
Kolla, det ser ju inte fel ut?
Bara en sak, hennes nya frisyr!


Sjukt sjuk

HAJHAJ!

Så sjuk jag var idag i skolan. Sjukt, he-he. Nej men kom dit vid 11 ungefär och fixade lite. Lyssnade på Rihanna och softade. Slutade halv 2, sen åkte jag ner i stan och lämnade tillbaka en tröja och köpte en annan sak. Skulle ju sola också, men det är inte bra om man har feber och så. Ska göra det när jag mår bättre, förhoppningsvis imorgon. Känns som torsdag idag faktiskt.

Jag minns nästan inte senast jag åkte buss, men detta var i alla fall första gången jag inte somnade på vägen hem, fast jag inte satt o snacka med någon. Det är nog bara för att jag fick sova längre imorse. Är inte ens trött nu, bara fryser och är riktigt förkyld. Snyter mig var 30 sek. Ibland oftare.

Ska lägga lägga mig och gosa med ali och kolla på tv nu, ha det!

Very good, like my doughter

Fy fan vad jag har ont i halsen! Skulle egentligen stannat hemma idag med, men tyckte synd om Idha om hon skulle vara själv på expon. Har hemsk hosta också som gör ont i hela kroppen. Vill ente.

Men vi är typ klara med vår skyltning nu, det vi har kvar behöver vi hjälp med, så vi har sagt att vi kommer till skolan halv 11 imorgon istället för 8.20, ganska skönt. Och efter det har vi bara svenska, sen slutar vi!
Ska sola då, måste verkligen. Ska göra det två gånger denna veckan - om man kan få sina pengar?!?!?!??!!

Nu ska jag kolla "Ooh, very good, like my.. ehm.. my doughter.." och "Before we only have 10 tigers, BUT noooow come up to.. ehm.. 14!!"

Haha textad munk!

hajdåe.

Anna fick mig att stanna

Anna fick mig att stanna (hehe) på datorn länge.
Nu har hon stuckit men jag ligger fortfarande med datorn
i knäet och är inte ett dugg trött. Hitta bilder sen i fredags.
Jag är med på typ alla? Hahaha!
 

På den första är jag med mina kusiners pappa, trevligt ;)
Sen andra... (jag känner inte killarna, men det gör Anna, he-he-he)
men asså,kolla min profil? Inte vad jag behövde idag!

Makeover, danke ?

Fick en sak gjord av de tre som jag hade som mål idag. Jag var ute med hundarna. Alice i sin nya jacka. Blev sjukare. Men måste nog gå till skolan imorgon hur sjuk ful jag än känner mig. Nej men alltså.. Man känner inte sig vacker med hår som liknar en risbuske, ögonbryn som inte är noppade på veckor, grå hudfärg och röda finnar i pannan. Naaaaj! Vill vara 23, snygg och cool. Nej inte snygg, vacker. Något att sträva efter!

Nu sitter jag i soffan med Ali, ska snart sova tror jag. Kollar på djurpolisen, men inte bra idag.. Vill se Scott Wernick. Skriver antagligen sen om jag inte kan sova, annars ha det!

Vill eeente

Satte just på tvn.
Mtv, bleeding love.

Alltså....?


Släng pälsen

Idag är jag sängsjuk. Kan nästan inte röra mig.
Är ensam hemma och det älskar jag. Så ligger i soffan och har mysigt. Dock har jag lovat mig själv att jag ska gå ut med hundarna och städa mitt rum idag. Och om jag mår lite bättre ikväll ska jag även åka och sola. Behöver det, är blek och ful nu.

Minns någon det barnprogrammet trillingarna? Kollar på det nu, hahha, sjukt roligt ändå.

Senast igår var jag inne och kollade på pälsjackor på internet, eftersom jag var inne på att köpa en. Sen när jag kollat på många olika fick jag nån flipp och bara äcklades av allt, stängde ner skiten. Ska köpa ny vinterjacka så jag slipper den jag har nu med äckliga pälsen. 

Nu ska jag försöka resa mig så att jag kommer ut med hundarna. Alice ska prova sin nya jacka också.
Ha en bra dag! 

Bleeding love, stick

Bleeding love förföljer mig. Helt seriöst asså!
Bara idag har jag hört den (ofrivilligt) hur många gånger som helst, fixar inte den.
När jag vaknade satte jag på mtv och då spelades den, då slog jag över till ztv, och gissa vilken som var där då? Sen i bilen när vi körde och direkt när vi startar och ska hem igen. 4 gånger bara där på 2 timmar. Vill inte. Jag ska inte vara fjantig o så.. men det måste betyda något, visst?
Måste bara komma på exakt vad, så att jag kan ta tag i saken!

Perfekt hår!

image311

Jag vill ha mitt hår så som mk.
Ska låta det växa till den längden och så
ska jag ha den färgen. Fint!

Piece of me

Hade gjort allt för hennes lila klänning.



Nice helg !

Fredag: Först idrott, eller jag va inte med. Mådde skit och frös så orkade inte ens byta om. Satt med Idha och läste sån teoribok. Men tiden gick fort. Efter det var det håla som vanligt. Mamma hämtade mig och så åkte vi till Sara, min moster. Åt lite o så där och kollade hennes lägenhet. Aldrig varit där förut. Sen åkte jag och mamma ner i stan för att jag skulle köpa skor och lite sånt, sen tillbaka till skolan igen. Hade en lektion sen hämtade mamma mig och vi körde hem.

Va hemma nån timme eller så, sen tog jag bussen till Isabel. Var där ett tag sen åkte vi in till tivoli för att fota för apberget på tidningen xtras ett års fest. Eller Isabel skulle, jag var bara med. Är inte ens medlem på apberget, men skit i det, kom in gratis och fick stämpel :). Där fick man mat osv. Stod o prata med lite folk o så. Tror jag blev lite småkär i Nick Skröder, hahaha!

Jaja, vi var där hela kvällen o så. Vid 11 började kön utanför bli svinigt lång. Var glad att vi var inne i värmen då, sjukt kallt ute ju, och blåste. Dansade till kvart över ett ungefär, för vi skulle egentligen ta bussen hem halv 2. Så Isabel hämta ut våra jackor och så, sen börjar vi gå till bussen. Precis när den kommer säger jag att jag inte vill hem, så jag går själv tillbaka till tivve igen, hahaha. Fick betala för jackan en gång till men skit samma, kom ju in gratis o allt.

Träffade Sanna, sjukt kul jag hade då. Vi tog väl inte våra danser seriöst precis? Haha! Vi sjöng karaoke inne i schlager, ont det gör ont, riktigt bra var det. Fick med oss alla;). Den sista timmen där var lätt bästa tivve. Båda skulle ta våra bussar vid halv 3, så vi stack 5 min innan. 219 brukar vara full vid den tiden, men har aldrig sett den så proppad! Värre än 3an kl 8 på morgonen! Folk ramlade ut när dörrarna öppnades. Fick sitta framme i fönsterrutan, haha! Glad att jag kom på bara. Somnade direkt när jag kom hem.


Lördag: Vaknade vid 12 halv 1 skulle jag tro.. vet inte riktigt. Övningskörde till väla. Blev kär i ett par skor, så köpte dom. Längtar tills sommaren riktigt mkt nu bara för att jag ska kunna använda dom. Går med de inomhus, vill inte ta av dom, hahaha. De är jättehöga, men det känns inte för att det typ är patå. Skulle kunna lägga ut bild men min bluetooth på datorn är paj, så tyvärr!

Körde hem sen och somnade i soffan. Sov några timmar, sen kollade jag på film o så hela kvällen. Riktigt skönt! Somnade vid halv 2 kanske, ganska lagom.


Söndag: Yes, idag har jag varit på gudstjänst. Sanning. Fick gå upp kl 9! Men min moster håller på att läsa till präst, tro det eller ej, så hon var vikarie för en annan idag. Så fick följa med och kolla, hon var så nervös. Men det gik ganska fort så ingen fara.

Efter det körde vi och handlade saker till Alice. En jacka och en väska. Har alltid sagt att jag aldrig ska ha min hund i en väska, men denna var i skinn, skitfin, och sån gosig inuti med ludd. Hon gillar den. Och så fick hon en sån mus, som katter leker med ni vet? Ja, hon gillar bara kattleksaker. Hon lekte med den som en katt också, låg på rygg och slängde upp den i luften sen jaga den med tassen. Men den är död nu. Misshandlad. Ingen nos och bara ett öga. Svansen har hon nog ätit upp.

Oj, detta blev långt. Säkert ingen som orkar läsa, för det hade inte jag gjort, haha. Men ja, min helg i alla fall ;)
Ha det!

Gott!!

Helgen har varit nice.
Skriver imorgon, orkar inte nu.

Vem är det som har gjort den låten flow?
Kommer verkligen inte på, har gått o tänkt hela dagen!

Passar det nu?

Min säng står under mitt takfönster.
När jag vaknade kunde jag inte se ut
från det eftersom det var så mkt snö?
Vill inte. Tur att det mesta redan har smällt.

Rihanna i alla lägen



Sommar 2006 så det skriker om det.