I don't love you


Regina

Skrev ett inlägg från mobilen imorse när jag stod och väntade på 2an och skulle ut till väla, men det sparades tydligen inte.. Jaja, skitsamma. Skrev bara att det var svinkallt och att det kändes som näsan skulle trilla av.
Även idag var jag sjukt trött. Var helt seg på praktiken, så min "handledare" eller vad man ska säga, gick och köpte lussebullar till oss, så gullig!
Ska vara i stan imorgon, skönt. Hatar att åka ut till väla, tar sån tid! Plus att MQ där är mkt tråkigare.



Ingen höjdarlåt, men cool video och bra text.

Trött

Cp-trött idag. Imorse väckte mamma mig 30 min innan bussen skulle gå. Jag brukar sätta min mobil på alarm 1,5 timme innan för att jag ska kunna ligga kvar 45 min ungefär. Hade tydligen stängt av det i sömnen. Sen glömde jag nästan hoppa av bussen, och påväg till praktiken glömde jag var jag var på väg. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle vila lite bara så la mig i sängen. Skulle sova en timme typ och sen skulle jag ringa Maja. Men vaknade vid halv 10 och var helt slut. För sent för allt.
När jag sov som bäst hade Olle kommit in till mig och frågat om han fick låna min moppe typ och då hade jag svarat "nej jag har den", sen hade jag bett honom chilla. Hahaha.

Borde sova nu så jag orkar gå upp imorgon. Är på väla då. Men ja, kan inte svika det trogna nattfolket på msn. Kul också att Alice har ont i magen? Lär få springa upp med henne cirkus 5 gånger inatt. Vill ju inte ha skit på mattan.

Aja, ska läsa en bok nu. 252 sidor på en vecka? Sen ska jag komma ihåg vad den handlar om också.

GOD NATT!

image276

(Bilden är till Maja, varsågod)

Bleeding love

Denna låten spelas ofta på MTV och jag gillar den.
Det var väl Idha som fick mig att börja lyssna på den dagligen, danke! ;)

I don't care what they say
I'm in love with you


Bästa !




Mår sjukt illa asså. Direkt när jag och Maja vaknade igår gick vi iväg til Bogarts och fyllde vars en påse med godis, plus att vi köpte läsk. Sen tryckte vi i oss massor på hemvägen. Det som blev över tog jag imorse. Har inte käkat godis på riktigt på flera år, bara choklad och sånt.
Men visst, det var gott, haha!

Bonde söker fru - Fredrik på tivve

Haha igår på tivoli var det en kille som var sjukt lik han Fredrik i bonde söker fru, så jag var tvungen att fråga. Först gick han där ifrån sen kom han efter mig igen och sa "om du hade varit kille hade jag misshandlat dig". Hahaha, alltså.. ofta han hade gjort det. Misshandlat, hahaha.
Senare gick jag fram till honom och sa att jag skojade. Han bara "Du är inte den första som säger det". Då fick jag sjukt dåligt samvete, haha. Men vad vet han, jag tycker kanske han är snygg? 


Jag diggar Majas kanindans till
Gimme more, mkt mkt mkt.

Milano

Tja bloggen. Palla ej helsingborg så jag och maja fick en flipp och stack iväg till milano. Underbart här! Sitter på ett mysigt fik och skriver från mobilen. Nu ska vi shoppa loss ;) Bye lilla hbg! Kisses

Hej!

Testar blogga från mobilen! Ska sova nu. Puss hej!

Saknar Sthlm

SAKNAR STOCKHOLM SJUKT MYCKET!

Hoppa i sängen, knacka på hotelldörrarna, Idol, kasta bananer, kolla på lidingö/södermalms killens dator, inga toalettdörrar, ingen mens, slå ihop killarnas o tjejernas duschar, ta inträde till styrelserummet, vad heter en tjej från Iran - Irana?, tåget, sova i aulan, att man alltid blir av med mig, kärlek i styrelsen, öronproppar, glasögon, fjällräven-jacka, mcdonalds, tunnelbanan, Alvik/Allvik, svarttaxi, efterfest, Maja-Anna Strandberg, mosad banan i plastpåse, hemtelefonen.

Kan skriva hur mkt som helst, skrattar åt allt.

Miss Stockholm!

image275

Sjuk igen

Jag har feber idag så stannade hemma från praktiken. Sov till två och drömde en sjuk dröm. Man gör väl det när man är sjuk? Kändes riktigt verklig också, så nu går jag och tänker på den hela tiden, kommer ihåg allt.
Orkar inte skriva nu, men lyssna på låten under, grymt bra tycker jag!
Ha det!


Älskar denna låten


Stockholm

Hejhej alla!

Om jag har några läsare kvar efter att jag haft lösenord ett tag. Men så kommer jag ha det i mellan åt och hoppas därför att de läsare jag inte vill ha ska sluta läsa.
Under de perioderna jag har lösen skriver jag långa inlägg om massa saker jag inte skulle kunna skriva annars, det är riktigt skönt!

I alla fall, nu när jag tänker tillbaka på helgen har jag haft sjukt kul! Jag har inte skrattat så mkt på så kort tid på väldigt, väldigt länge.
Vi i styrelsen tog ledigt från skolan i fredags och åkte tidigt på morgonen upp till Stockholm. Vi åkte tåg, och tro det eller ej var det riktigt mysigt. Vi var uppe vid 11.40 tror jag. Då åkte vi till vårt hotell och bytte om mm. Sedan stack jag, Maja och Louise iväg och åt och köpte biljetter till Idol. Efter det gick vi i stan, men den tiden vi hade var ingenting när man är där uppe.
Vid 18-tiden stack vi till centralen och väntade på Idol-bussen som vi skulle åka med ut till studion där det spelas in. Långt ute i hamnen var det, i en byggnad som såg ut som en stor container. Vi fick ändå väldigt bra patser, bakom allas familjer och vänner, så det var typ så långt fram man kunde sitta.
Allt var så fejkat och uppbyggt, sjukt litet. Inte alls som på tv. Och så sa dom "När vi frågar om ni köpt biljetter till finalen i globen skriker alla JAAAA!"
Jag och Maja blev förälskade i Christoffer som åkte ut förra veckan. Louise fotade oss med honom, lägger ut bilderna senare. Sen skulle han skriva en autograf så skrev han mot mig rygg. Hade vit t-shirt på mig, så säger han "Oj, vet du vad jag gjorde nu? Ritade på din tröja, men det går säkert bort i tvätten!" Men nej, det gör det inte, gör inget ändå, haha.
När omröstningen var kom han hallåan som nog är bög och satte sig brevid Maja. De blev kompisar, hahaha. Han hoppas i alla fall att Marie vinner, precis som vi gör.

Efter allt åkte vi tillbaka till hotellet. Trodde allvarligt vi inte skulle komma hem igen, så blev glad när vi kom innanför hotellets dörrar. Hade planerad efterfest på rummet, sen kom vi till en av de roligaste sakerna på hela resan. Vi sprang runder i korridorerna på olika plan och knacka på dörrarna. Låter inte kul, men alltså, vi skratta så vi nästan inte kunde springa. Sen var vi nere i den så kallade relaxavdelningen och relaxade lite. Sen gick vi o la oss. När vi nästan precis hade somnat säger Maja "Anna, vi har glömt göra det man alltid måste göra på hotell.." Sen reser hon sig upp och hoppar i sängen. Efter det berättade hon vad vi skulle göra med rummet innan vi lämnade det. Dog.

Efter några få timmars sömn var klockan 7 då vi skulle vara nere vid frukosten. Men vi orkade inte så vi sov en halvtimme till, sen var vi tvugna att gå upp eftersom vi skulle samlas där nere kvart i 8 för att åka på kurs. Mådde riktigt dåligt och funderade starkt på att skita i allt, ville bara hem. Men en kvart för sent var vi klara och checkade ut. Sen tog vi tunnelbanan till en stor, gammal skola med flera våningar. Kungsholmens Gymnasium. Efter lite sovandes i aulan under ett par föreläsningar och lunch samlades vi plus en annan skola i ett klassrum för att arbeta vidare eller vad man ska säga. Och jag hade riktigt roligt. Klart att man ville tiden skulle gå så man fick åka hem, men skrattade så jag fick ont i magen flera gånger. Kan berätta vad vi gjorde en annan gång.

När utbildningen slutade kl 5 kte vi till stan och åt, sen tog vi tåget hem. Kul att ala kom på olika vagnar? Jag kom brevid en man som satt o skrev noveller om Gud på sin dator. "Gud är med oss, vi är hos Gud nu."
När han hoppade av kom en annan kille och satte sig brevid. Han tog upp sin dator och en hög med filmer och frågade vilken jag ville se. Man tackar. Ingen fungerade, synd om honom. Tillslut fick han igång Simpson och jag klarar inte av det, plus att det inte var någon svensk text. Så efter nån timme eller så gick jag bak till Maja där det blivit plats.

Riktigt skönt att komma hem, men jag vill tillbaka och bara gå i stan. Fick bara några timmar till det. Men tack för riktigt rolig helg!

image274

Lägger in fler bilder sen!

Hästsnack

Inatt drömde jag att min häst som jag sköter blev såld. När jag vaknade hade jag tårar i ögonen, haha. Åkte i alla fall till stallet och när jag kom dit sa Jessica, som bor där, att du får rida Lady idag för Ankan är såld, hon åkte igår.
Skitläskigt att jag drömde det inatt, för hon var inte ens till salu egentligen och hon hade bara varit där 3 veckor typ. Jag hade velat köpa henne om hon inte skulle ha föl. Men ja, gillar den andra hästen nu. Vi är kompisar ;).

Söting

image273

Be Happy

Mår illa av att gå upp så här tidigt. En lördag dessutom. Ska ju ha öppethus på skolan, alla är välkommna? Fick gå upp nu för att jag skulle hinna bränna en cd som vi ska spela upp när vi "ställer ut" vårt uf-företag. BE HAPPY. Det kommer slå inernationellt ;). På cdn finns i alla fall Bob Marley - Don't Worry, Be Happy x10. Budgivning på den skivan sen här i bloggen!

Alice går nu ut med att hon skaffat msn och facebook. Om ni vill lägga till henne på facebook heter hon Alice Lindström, och ni lär se på bilden vem som är hon.

Nu måste jag kila, har en del att fixa.

Ha det!

image272

Citat

"Jag vill uppmana människor att inte va så skitnödiga. Man ska klä sig efter sin egen smak. Inte bara titta på andra. Stå för något eget. Då blir man trovärdigare, man är ärligare och man mår bäst".

-Peter Siepen


image271

Johan Glans

Detta är lätt bäst!

"Till minne av att tomten blev korsfäst" och
"Men snälla, jag har bokat bord på Burger King"


Sova bäst

Tjenare!

Jag har kommit på hur jag ska sova för att vara som piggast.
Jag ska gå somna vid 3 tiden på natten när jag ska gå upp kl 6. Sen efter skolan ska jag sova ungefär 3 timmar. Ska prova ett tag!

Idag adda min rektor mig på facebook, danke?

Efterlyst snart, måste se! Ha det!

Hemlis

Det är inte så att jag direkt ogillar mkt människor, men när det gäller tex bussarna, då pallar man ej trycket, ni vet ;). Kan avslöj min nördiga hemlis.
Jag tar bussen halv 7 när jag kan ta den 7, bara för att jag vill kunna sova utan att man har 25 ögon som glor på en. Sen på knutpunkten sitter jag och väntar på Maja i 10 min. Efter det väntar vi en kvart typ på 8an som tar 4 gånger så lång tid som 3an bara för att vi vill slippa trängas och sen vill vi inte gå så långt heller. 8an stannar ju precis utanför. Mkt bättre, men jag vet, ingen annan hade gjort så! 8-)

Till Idha och Anna

"Orsaken är att många barn mellan 1 och 5 år visstas i bullrig miljö.
I vissa fall så bullrig att barnen riskerar att få hörselskador"
-WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!


Sjuk

La mig 8 igår kväll. Så tidigt har jag inte lagt mig sen jag var 5 år. Men när jag vaknade imorse var jag dubbelt så trött som jag brukar vara då jag lägger mig efter 2. När jag satt på bussen märkte jag hur sjuk jag var. Det blev bättre när jag väl kom till skolan, men mår fortfarande jättedåligt. Har mått illa i snart 2 veckor, får nya utslag på kroppen hela tiden som kliar som myggbett och igår svullnade mitt ena ben upp. Sen har jag varit förkyld sen i juli. Så mamma hämtar mig snart. Kan knappt gå, så ont i mina leder. Ska hem och sova och plugga till engelskaprovet jag har imorgon.

När vi satt på bussen igår utanför knutpunkten pekar Maja in och säger "Kolla där är ju du!!"
Hahaha, en tjej var jättelik mig och typ likadana kläder och mössa.


Hahahahahhaa

Efter en del hjälp lyckades jag fixa det där med youtube.
Hade tydligen några spärrar, men de är borta nu!


Hata fullkorn for life

Alltså, HATA FULLKORN!

Visst, ok att ha det i vissa saker så de som vill köpa det kan göra det - MEN det är fullkorn i allt nu. Idag efter skolan skulle jag köpa en sån Billys-panpizza och jag ville ha en vegetarisk. Ja, då har de tagit bort den vanliga vegetariska och gjort en ny med FULLKORN. morötter o broccoli. Är man en kanin bara för att man inte vill äta deras äckliga skinktärningar?
Pizza är väl ändå pizza? Tror folk att de är nyttiga bara för att brödet är fullkorn? Hallå? Finns liksom fullkornschips också. ORKA? Sen när jag gick ut hänge en skyllt: Kanelbullar blablabla fullkorn. DÖÖÖÖ!

Köpte i alla fall en fullkornsfri blåbärspaj till mig och Alice.
Får ju passa på nu innan fullkornen tar över det också!

image270

Mihakoha

Hejhej!  :D

Mådde riktigt dåligt igår, så på kvällen följde jag med mamma och såg Peter Jöback. Verkligen ingen favorit (!) kan jag väl säga, men konserten va helt ok. Dock skönt när den slutade efter två timmar. Tidningen Extra kom o fotade oss och ställde lite frågor, så kommer väl vara med där imorgon.

Idag när jag vaknade körde mamma mig till stallet. Har skaffat mig en annan häst. En d-ponny som är gravid. Jättetjock! Men den är sån pigg, och det är bra.

Imorgon är det skola och sånt. Pallar ej. Pappa jobbar i dalarna denna veckan så han kan inte köra mig. Tror mamma kör imorgon, hatar bussen! Speciellt 3an till filborna. 

image269

Dog när jag såg den, hahaha 

I'm so happy


Krahamstromi

Ligger i min säng nu och lyssnar på julmusik? Det är bra!
Somnade med smink o allt på inatt, plus jag fick näsblod för jag slog i näsan i väggen när jag vände mig i sängen. Lagom snygg man känner sig nu? Orkar liksom inte gå upp heller.

Alla jag snackar med är sjukt trötta på hbg. Jag med.
Det är för att det alltid är samma folk överallt som ser likadana ut, alla snackar skit om varandra och sen blir man nerslagen utan att ha gjort någonting.
Jag tycker inte man ska snacka en massa, det är det värsta jag vet. Folk man inte känner ska man inte bry sig om, det blir bara fel. Man bildar egna uppfattningar av en person som inte stämmer. Tillslut kanske det skapas rykte som inte är sanna och sen står man där. Sköt er själva liksom och skit i andra?
Folk snackar ofta skit om de de umgås med också. Lägg ner!
Om man hör något om någon man bryr sig om mer än den som berättar det är det väl bara rätt att det kommer fram istället för att man ska tissla bakom ryggen på folk?
Visst, upp till var och en, men tycker detta bara är löjligt!

Lev ert eget liv och var nöjd med det.


Sen, vad vill alla som slår ner folk? Händer ju inte så sällan heller.
Vissa tycker att man är löjlig bara för att man är rädd. Men hur konstigt är det?


Ska inte skriva mer om detta nu.

Ha det!


Mitrosta

Det borde vara alkolås på alla datorer. Hoppas ingen hann läsa det jag skrev inatt. Förstod knappt själv vad det stod nu när jag läste det.

Skriver senare !

Loktrosta

HAHA, hitta dessa när jag rensade datorn.
2 år sen ;)

image266image267

Det var på den tiden jag hade hår, haha.

Mmmmhmm

Ny favorit:
Chokladpudding med chokladsås


Nu ska jag till stallet med Eve och röra lite på mig!
 
Ha det ;)

Makrastromi jastoc

Hej hallo.

Sitter o rensar min dator. Tagit bort riktigt mkt. Alla bilder och låtar i mottagna filer. Sen ska jag spara allt jag vill ha kvar på en cd och lämna in datorn. För internet funkar typ inte.. Bara när jag har sladd, och det ska man inte behöva när den är bärbar.

Hittade just den All out of love. Så längesen det var jag hörde den. Tänker på den måndagen när vi skulle åka skridskor med skolan. Det var i början av mars tror jag. Vi gick in hela klassen i isbanan och så spelades den på radion. När låten var slut sprang jag och Maja där ifrån, åkte ner till stan och åt på chili wok, sen solade på sun lux. Dagen efter var vi sjukt bruna. När vi gick i skolan var det en kille som sa "kolla, de har nog varit i Thailand".

Haha, om det inte hade varit för låten hade jag inte kommit ihåg allt detta.

I'm so happy, happy, happy!