Mahokrosri

Maja, kommer du ihåg?

(Maja hette på msn: Var är Zlatan?)


Mr X:
Han är i Båstad! Varför ska du ha tag i honom? Han är ju ful!

Maja:
Men inte den zlatan juu!

Mr X:
Nehe.. vilken Zlatan menar du då?

Maja:
Min hund

Mr X:
Jaha, är den borta?

Maja:
Nej, jag vet bara inte var den är!



image265


Sajetro flamisamo

Hästen hade rullat sig i lera idag, blev trött bara jag såg henne. Fick spola skrället med vattenslangen, men det gick ändå inte bort. Luktar bara hästmög nu fast jag duschat.
Skulle fota den idag, men blev inte bra, så det blev fölet istället.
Lilla Casino ;)  




Asså jag och matlagning? Jag ber att Zlatan kan laga mat asså.. Kan inte ens koka nudlar. När jag var klar såg det ut som en manet. Smaka så också. Fick slänga skiten. Istället fick jag äta chokladpudding, var ensam hemma liksom. Varför finns inte mcdonalds i Jonstorp?

Crisro stravensko

Hallooo!

Ska snart iväg till den förbannade hästen. Men kan fortfarande inte rida..
Känns som en riktig söndag idag. Vädret och allt.
Bara legat med Alice i sängen och vilat sen i morse, skönt!
Det tycker hon också, haha, så frusen av sig. 

image263 

Stristro makraha

HAHAHAHAHAHAHA asså kan inte sluta skratta.
Idag när vi kom till Malmö och gick ut från stationen stod där en stor mörk kille och ropade något på sitt eget spåk till sin son en bit bort. Så blev Maja så rädd så hon hoppar till och skriker. Hahahahahahahahaha!
Roligaste på länge!

Här är en bild på min jacka. Va tvungen att fota o skicka till mamma för att hon skulle se om hon ville betala den eller inte, det ville hon inte :( haha! Man ser dock inte så bra.



Just det, sjukan ringde igårkväll o sa att jag hade två sprickor i höftbenet. Men det är nog ingen större fara, har kunnat gå rätt bra idag.
Detta var i alla fall min utsikt igår i 5 timmar:

 

Fint va?

Haiski tromtri

Idag blev det snabba bud. Vaknade vid 10 av att Maja ringde och vi bestämde snabbt att vi skulle till Malmö. En timme senare var vi påväg. Började med en big mac o co. Satt fint. Sen kärade jag ner mig i en jacka på monki. Ska åka ner o köpa den nån dag, kommer bara ångra mig annars. Kom nästan precis hem. Riktigt mörkt ute, blev det redan vid 5 typ. Ska köpa en ficklampa.
Vet inte om jag ska klippa mig asså.. För mitt hår är bara en utväxt frisyr. Mellanlångt. Har ändå växt snabbt. Vill inte ha det uppklippt i nacken längre heller. Så, ska nog klippa mig nu!

Ha det!

Jistro mahaka

Då är jag äntligen hemma efter x-antal timmar på akuten. Fick kramper i magen innan idag också, gjorde så ont så att jag spydde och svimmade på samma gång. Kom då fram till att jag aldrig kommer vilja föda ett barn. De på röntgen fråga om jag var gravid. Såg det ut så eller? Tackar :). För första gången i mitt liv har jag även fått åka rullstol, en fin upplevelse. När jag låg där i ett ljusgult rum, utan fönster och kräkpåsar på väggarna blev jag sugen på en big mac o co. Brukar inte ens kunna tänka på mat när jag är på sjukhus. Fick snabbt höra att jag var på akuten för att jag hade ont i magen, då är man inte sugen på det. Men hungrig som jag var fick jag istället smsa till Maja att en varm shot från steakhouse inte hade suttit fel.
Jaja, jag lever i alla fall och har inte så ont i magen längre. Och felet på ryggen får jag veta imorgon eftersom vi inte orkade sitta och vänta på svaret 3 timmar till.

Ajtro sicofi

Idag flippa min häst totalt, vilket ledde till att jag till slut ramlade av. Jag kunde inte röra mig och bara låg där på marken som ett fån. När jag försökte resa mig efter ett tag svimma jag och ramla ihop ännu en gång. När det gäller hästar är jag inte den som ger upp i första taget, så jag hoppade upp igen och fortsatte min träning. Märkte dock snabbt att något var fel, hade ingen känsel i ena benet. Kunde inte gå. Sen dess har jag legat här hemma i soffan och mått riktigt dåligt. Mår illa som aldrig förr. Ibland vill jag bara skrika så ont det gör. Jag har antagligen fått en spricka i bäckenbenet. Men imorgon efter röntgen kan jag skriva säkert vad det är. Skriver kanske sen, kommer ju inte kunna sova inatt.

Mihakodo

Alltså, detta kommer bli bloggarens dag. Känner det på mig. Söndagar brukar bli det. Har inget annat att göra. Inte lönt att gå o lägga sig heller för jag ska strax sticka iväg och nörda mig lite i stallet. Maja klicka mig just när jag ringde henne. Hahaha, tror liksom inte att hon hade tid.
Anna skicka bilder innan från den gamla goda tiden. Den bilden jag la in i förra inlägget är sen i 7an. Coolingarna på Jonstorp.

image255


Denna är värst.. Hahaha!
Nej, nu drar jag här ifrån. På återseende.

HAHAHAHA

image254

dör

Lohimsak trokan

Varit vaken sen 8. Eller 7, eftersom man ska ställa tillbaka klockan. Alice låter inte mig sova. Direkt man somnar börjar hon hålla på o springa runder. Hon tror att hon är en kattunge?
Hon var med i stan igår, och för första gången detta året fick hon ha tröja på sig. Vissa människor stör sig för att man sätter på sina hundar kläder, men det är för deras egen skull. Vill ju inte att de ska dö? Alice är väldigt frusen av sig. På nätterna (när hon inte springer runder i mitt rum o leker med damm eller jagar flugor) ligger hon under mitt duntäcke och myser. Så fort dörren är öppen här hemma rullar hon ihop sig i soffan och skakar. Så hon tycker nog bara att det är skönt att få ha sin tröja på.
Idag ska jag försöka komma iväg till stallet och rida lite. Mina planer för att bli hästnörd har inte gått så bra hittills, måste jobba på det.
Skriver senare!

image253

Alice när vi var på vinden i somras och provade gamla dock-kläder,

Samicaro

Hej hopp! 

Riktigt seg idag. Blev inte många timmars sömn inatt.
Kom just hem från en sväng på stan. Så kallt det är.. Lagom avis på Idha som snart åker till Turkland.

Ska nog vila lite nu. Ha det!

Vatrocimstro

Tjenis.

Var i skolan idag när jag upptäckte stora utslag på hela kroppen som kliade. Skolsköterskan va inte där så fick åka till pappa på lasarettet istället och få medicin. Det är bättre nu, men kliar fortfarande överallt. Värst är magen och huvudet, men också benen. Har inte ätit nån speciellt heller, typ nutella?

Skulle egentligen till hästen idag men fick ringa o säga att jag var tvungen att plugga eftersom vi har prov imorgon. Har inte ens öppnat boken idag? Var tvungen att sova för att ens orka läsa. Har sovit 4 timmar nu i alla fall, rätt skönt. Så får bli en pluggnatt.

Senast här om dagen sa jag att jag inte skulle ut på länge. Men alltid när jag säger det kommer en massa upp. Ska ta igen min födelsedag imorgon, riktigt ordentligt. Kommer bli kul. Sen är det lov!

Ska fixa bloggen snart.. typ världens tråkigaste.
Måste försöka plugga nu, ha det!

image252

Lillan Alice!

Koctras mictro

Hallu!
Riktigt trött idag, kunde knappt gå upp. Hade så mysigt i sängen med Alice sovandes på min mage. Störde mig sjukt mkt på henne ett tag, hon fick inte ens sova i min säng överhuvudtaget. Men nu har hon börjat bli en favorit asså. Hon lyder kanske inte så bra, men jag menar, hur stor hjärna har hon egentligen? Som en kattunge.
Nu ska jag platta håret innan vi börjar, hann inte göra det hemma. Gick upp 10 min innan vi körde.

Cromsat bihi noc

Hittade dessa två låtarna med Lifehouse på datorn precis.
Som jag älskade de.
Var med i vårt radioprogram o allt, kommer Maja ihåg?
Minnen som fasen!

Hanging by a moment
Can't keep my eyes off of you

Fixar knappt den andra videon..
Börjar gråta asså.
Synd att den slutar som den gör bara.

Maiha pi

Alltså, på fredag har jag mitt första prov i 2an och jag fattar verkligen 0,00000! Det blir väl så, att om man inte har några läxor eller prov, orkar man inte plugga när man väl får det. Har om Shakespear o sånt. Bra att kunna liksom?
Idag när min bror pluggade matte, kom jag o tänka på min sista mattelektion. Vi sprang där ifrån och det kändes underbart. Riktig lycka, haha.

Jag loggade in på bloggen för att jag skulle skriva en annan sak, men jag ångra mig. Man kan inte skriva vad man vill för då skapar folk bilder av en som inte är sanna. Sen får man höra konstiga saker från olika håll. Pallar ej. Borde plugga nu, ha det!

Isto ma cromstic

Lagt över massa nya låter på min iPod, så nu kan den få följa med på mina bussresor och promenader igen. I somras bestod den endast av negerdunk och när hösten närmade sig bytte jag ut allt mot softa låtar som man blev deppig av. Nu tyckte jag det var dags igen. Nu är det en blanding av glada partylåtar som man bara vill dansa loss till, och mysiga sovlåtar som jag kan lyssna på innan jag somnar ;).

Krimco satlo

De som har läst min blogg ett tag vet att jag tidigare snackat om "oskrivna regler". En sak man inte har, är solglasögon inomhus. Eftersom det inte är någon sol där inne har man ju det bara för att vara snygg, men det ser bara löjligt ut tycker jag.

image250
Älskar mina,
men har de endast utomhus.


Milamoh

Alldeles för trött för att blogga..
 
Expomusik!
(klicka)


Kan dock lägga in lite bilder från idag.
Sprang runt med dessa kläderna i skolan. Sjukt kul.
(klicka på de med)

    
      

Himstro mikalo

Hejhej! 

Måndag igen.. Riktigt segt. Men går bara denna veckan också sen är det lov. Efter det går vi bara en vecka i skolan (eller är det två?) sen är det praktik. Kul att man aldrig får veta sin praktikplats?

Ska snart ut i simhallen. Efter idrott o simning o allt tycker jag att man blir äckligare i de duscharna där än om man inte duschar alls typ. Men, ja. Jag bryr mig inte. Vi har ju vår privata dusch och omklädningsrum ;)

Annars idag ska jag ner i stan och lämna tillbaka en sak på gina och köpa min nyårsklänning. Liksom, lika bra så är det gjort?

Maja och Linda har gjort en "vägg" här inne för vår bok. Där sitter den firugen o skrattar åt oss. Fint tjejeeer! BE HAPPY!

image237

Stravolst trisak

Goddagens!

Riktigt trött idag.. Känns verkligen som söndag.
Som ni ser räknar jag ner till sommarlovet. Känns som man bara ÄR nu. Inget liv?
När vi va ute igår kom jag på en sak jag ska göra. Men säger inget nu. Kommer kanske visa i bloggen när jag är klar.

Annars, tack för alla grattis igår! Och alla presenter. Sitter med det jag fick av Maja på mig nu, det är nice som fan. Danke!

Hiktro mishl tromi

Om man inte räknar de 1-2 månadersförhållande i grundskolan,
firar jag idag 17 år som singel.

Idag ska
denna låten plåga oss

Because,


It's my birthday!


Omi trival

Så ont jag har i ryggen nu, så ont har jag aldrig någonsin haft någon stans under en längre tid. Kan inte gå, knappt röra mig överhuvud taget. Det kom när jag kom hem från skolan, blir knäpp. Fast den onda ryggen åkte jag iväg till min lilla häst. Eller ja, hon är inte så liten. Fixa lite i stallet sen red jag i säkert en timme. Hon var rätt seg eftersom hon inte blivit riden på flera månader pga att hon har föl. Riktigt jobbigt var det. Efteråt blev ryggen bara värre. Kunde nästan inte komma in i bilen när jag skulle hem, ännu värre var det att försöka komma ut. Ska inte klaga mer, men fy fan vad ont det gör!


Miktr samhi

Hallu !

Somnade tillslut, haha. Men typ kvart över 4 med lampan tänd och datorn på med musik. Spökar liksom. Och det var inte jobbigare än vanligt att gå upp. Kommer väl sen. Är i skolan nu i alla fall. Ska äta nu sen idrott. Ha det!

Jahga mikso

MIN MOBIL RINGER KL 6. KOLLA KLOCKAN NU?
OCH JAG ÄR RÄDD SOM ETT SVIN, KOMMER INTE KUNNA SOVA ALLS.
ORKAR INTE.


Hipolk satrim

Goddagens! I can't sleep..
Men jag var inte i skolan idag. Borde gått. Men när jag vaknade kände jag mig värre än någonsin plus att mitt ena öga var helt svullet. Typ ögoninflamation, men det är över nu. Somnade i alla fall om och vaknade runt 10 igen. Gick och satte på tvn och där satt jag hela dagen. Dock reste jag på mig lite då och då och sprang ut i köket och gjorde mackor med nutella och åt mörk choklad. Innan hatade jag det, men nu tycker jag att det är typ godare är ljus. Kollade på en massa dåliga mtv program tills jag somnade vid 6. Sen sov jag.. Därför jag inte kan sova nu. Ska upp halv 7, så knappt lönt att jag försöker sova. Lika bra att börja platta håret och sånt nu, så blir jag klar lagom till skolan, för mitt hår ser ut som bröderna Fluff just nu.
Imorgon ska jag till min nya häst. Jag ska bli hästnörd igen hade jag tänkt. Den har föl, och jag är rädd för hästar med föl, de är alltid så sura. Hoppas jag överlever dagen så att jag får uppleva min 17års dag? Skulle vara kul att få göra det ändå.

Alltid när jag inte kan sova brukar jag skriva lite i vår kommande bok. Det är vårt projekt i skolan. Vårt företag heter Be Happy. Hahaha. Tror boken kommer bli en storsäljare, haa?

Idag fick alla sina klassfoton hemskickade.Tycker Majas ben är roligt som är på "fel håll", haha, och den så kallade läraren. Hon har allt - lång, smal, fin hy.
Tur att skolkatalogen är svart o vit. Eller äh, jag bryr mig inte. Skitsamma!
Nu ska jag äta.

image236

Spraktim cromt stiffts

Iband pallar man inte?

Om ett år och tre dagar fyller jag 18.
I övermorgon fyller jag 17 imorgon.
Hur känns det? Det känns bra.

Ska se fotbollen nu, Zlatan juu,
sen ska jag se om jag passar i lockigt hår nu när det är så kort.


Mico jamid

Hallo!

Skola igen.. Känns bättre idag. Börjar med expo och det är ändå kul. Men sen har vi svenska och foto. Foto är mitt absolut värsta. Mår illa inne i det röda mörkrummet och det kalla vattnet.
Längtar till lördag. Ska lyssna på Baby Baby med Sunblock hela dagen ;).

Ha det!

Mitrio sahma

Orkar inte skolan. Är här, men går inte ens på lektionerna. Somnade vid 1 igår, relativt tidigt för att vara jag, men desto tröttare var jag i morse. Somnade om flera gånger, när jag väl kom upp skulle vi åka. Borstade till o med tänderna med fel tandborste.
Borde egentligen ha skapande verksamhet nu, men det är sjukt tråkigt så jag gick där ifrån. Känns som jag är tillbaka på ruta ett idag. Och felet är INTE det många tror. Blir bara irriterad.



Var med och tävla om en Lolita-goodiebag
här!

Micha troft mah

Jag hade skrivit jättemkt, så försvann allt. Orkar inte skriva om, så jag får sammanställa det såhär ;).

Idag:

1. Gick inte o la mig fråns 5, men vaknade ändå 11, helt pigg.
2. Var uppe ett tag, sen gick jag och la mig igen.
3. Gick upp vid 2 och satte mig vid tvn med Ben & Jerry.
4. Somnade.
5. Vaknade och åt middag.
6. Somnade igen med tuggummi i munnen och vaknade några timmar senare av att jag svalde det. Fick sjukt ont i magen.
7. Jag har inte gjort det viktigaste som jag skulle gjort idag. Städat och pluggat.
8. Har fixat naglarna. De är sjukt fina nu, riktigt nöjd.
9. Jag har fixat en häst till mig.
10. Kommit på en del saker, skriver om det imorgon om jag känner för det då.

Ja, dagen? Vanlig söndag typ..

Haha, rolig lista ändå!

Har även hittat en hel del snygga kläder på internet som jag vill beställa. Men får vänta tills efter jag fyllt år så jag har lite pengar att röra mig med ;).

Dessa låtarna har jag lyssnat på hela dagen:

Regina Spektor - Braille

Imogen Heap - Speeding cars

Black eyed peas - Where is the love


Nu är jag sjukt trött på alla, men kommer säkert lyssna på det hela dagen imorgon också, haha.

Ha det!

Vilka är snyggast?

      
(Klicka upp bilderna)

Svart kan man ha till allt, men de silvriga är ändå en favorit.
Velar mellan de två..
Vilka tycker ni?


Yankee

Kan börja med att säga att jag skämtade i förra inlägget för de som inte förstod det.
Hade ändå kul igår. VA MIN VÄN. Haha! Allvarligt måste jag göra något åt min rädsla för mörker. Vill inte vara så rädd!
Skit i det, har hittat en jacka på tradera som jag vill ha. Men budgivningen är slut. Brukar tycka begangnade kläder är äckliga, men denna va inte så.. Den är från 80-talet, så man lär ju bli ensam om den, och det är liksom det jag vill;).

 

Jag kolla på Yankees hemsida, där fanns också en men den var mer blå och inte lika cool. Får se om jag beställer!
Ska leta vidare nu, ha det!

Tidig morgon

God morgon!

Härligt att vakna tidigt. Kunde inte sova mer. Ska ut och gå en lång promenad nu, sen äta frukost :). Ha det!

Lördag

Inatt var den första natten på länge jag sov ut riktigt ordentligt. När jag vaknat åkte jag, mamma och Erik till väla. Jag skulle egentligen köpa jeans eftersom alla mina har blivit förstora, men gjorde aldrig det. Visade mamma lite andra saker också som jag önskar mig. En vecka tills jag fyller år. När man va liten visste man hela tiden exakt hur många dagar det var kvar och man räknade ner tiden. Nu är det skitsamma? Nu vaknar man inte längre kl 4 på morgonen och väntar på att man ska få sina presenter. Typ bara stör sig när man blir väckt för att man vill sova vidare. Men visst, det ska bli kul ändå!

Ha det!

     

Haha, förra året.
Känns skitlängesen ändå.
Danke Eve, Maja, Emelie och Emma ;).

Fredag

Sitter i skolan nu, har precis haft idrott. kan knappt skriva för jag skakar så mkt i min arm. Spelade badminton med min hand som jag har spricka i. Har nog inte skrivit det? Men det har jag i alla fall.
Har en 3 timmars håla framför mig nu, riktigt segt.

Jag har visat denna jackan två gånger innan här i bloggen, men jag tycker den är sjukt snygg. Så visar den igen ;). Är kär asså. Skulle kunna göra vad som för den, haha! Sanning!

image127
Ska till kuratorn nu, ha det!

Lila

image224

Att jag blivit galen i den egentligen fula färgen lila, är väl ingen hemlighet.
Vill ha allt i lila nu. Ska köpa lila kläder till Alice.

Orka?

Goddag!

Vad händer?
Jag är dödstrött, fast jag har sovit redan. Sov bara 4 timmar inatt, om inte mindre.

Måste bara säga att allt är så sjukt löjligt runt den så kallade "skönhetstävlingen" på filborna. Asså får man inte ha lite kul? Allt ska vara så himla strikt hela tiden? Folket som tycker att det är fel kan ju bara skita i det? Ingen tvingar en att söka liksom? Töntar!

Men de va ändå rätt okej i skolan idag. Brukar vilja hem hela tiden, men idag var jag till o med kvar fast jag inte behövde. Sen gick jag i stan fast jag kunde åka hem. Det kändes ändå bra.

Jag har en ny favoritlåt som jag kommer spela alltid cirka en vecka framöver, TACK!
Om jag gillar en låt, spelar jag den alltid. Sen tröttnar jag jättesnabbt och en ny låt blir utsatt. Men en låt som jag aldrig tröttnar på är Where is the love med Black Eyed Peas. Vår Afrika låt och sånt, hehe!

Skriver kanske mer sen!

Ha det!


Varje litet steg

Jag kollade igenom gamla mappar på datorn precis för att jag letade efter en bild. Så hitta jag Varje litet steg med Lasse Lindh. Jag hade en Lasse Lindh period. Lyssnade på honom dygnet runt, speceillt denna. Gamla minnen och sånt ni vet ;). Både bra och dåliga. Minns speciellt en sak när jag lyssnar på den.. Solarietiden och allt där till. Ska man skratta eller gråta, liksom?

Hur kunde det bli så här fel?
Det skulle ju alltid vara du och jag..
Vi skulle visa varandra världen och inget fick nånsin komma mellan oss.
Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.
Men varför kan det aldrig va jag?
Och nu träffar du mig för att lindra ditt dåliga samvete
och för att hjälpa mig att ta mig igenom min situation.
Men jag vill inte ta mig igenom någonting.  

Alltid trött

Jag minns inte när jag var pigg senast? Kan inte ens sätta mig ner på dagarna för då somnar jag. Som tur är har jag inga sånna sittiga lektioner, eller vad man ska kalla det.. bara svenska.
Hade foto idag (hatar det) och jag hade planerat att ta 14.20 bussen hem. Slutade egentligen halv 5, men kunde ju fota hemma. Men sen kom vi igång ganska bra så då tänkte jag att jag tar halv 4an hem. Men eftersom framkallning är så sjukt segt missade jag 4 bussen också! Jag orkade inte vänta i en halvtimme till så mamma fick hämta i Höganäs. Somnade på bussen och när jag skulle gå av kunde jag inte sträcka på nacken. Har fått gå med huvudet på sne sen dess. Rätt fint.
När jag kom hem var det sängen som gällde och jag vaknade inte fråns 30 min sen typ? Och det är så det är.. Kommer inte kunna sova innan 12, och så är jag sjukt trött imorgon igen.
Nu ska jag plugga min engelska sen försöka(!) sova igen, liksoom.

Ha det!

Idiot

Bloggen jag skrev om i förra inlägget var antagligen inte äkta eftersom den är borttagen nu. Förbannad blir jag! Så många som gråtit för att de läst den och över 1000 personer kommenterade massa saker. Skaffa dig ett liv istället, du som skrev?
Börjar 8.20 imorgon så nu ska jag sova.

Ha det !

Hemskt

Under några veckor har jag läst denna bloggen http://colourfulmiracles.blogg.se/ . Det är en tjej som heter Liv som skrivit. Förra året, när hon var 19 år, fick hon reda på att hon hade bröstcancer. Det spred sig mer och mer och imorgon klockan 20.00 kommer hon att dö. 20 år liksom?
Jag kommer ihåg när hon i september skulle till läkaren och få besked om hur det var. Då sa han att hon skulle leva ca 1 ½ månad till. Riktigt hemskt att läsa.

"Nu är det dags att träffa en av läkarna så jag måste tyvärr sluta mitt livs sista inlägg. Lycka till i livet och kom ihåg, livet kan ändras när du minst anar det. Lev därmed varje dag som om den vore den sista, säg till alla människor som du älskar hur mycket du älskar dem."



Jag vet att kanske bloggen är fejk. För man kan inte sätta ut exakt tid. Kanske avslutar man behandlingen då? Jag vet inte. Men vem skulle orka sitta och skriva blogg så ofta om något sånt här?

Söndag

Var på väla igår, visade mamma bla. den klockan jag önskar mig. Skitfin är den. Sen var jag med Idha på bio. Så det var en rolig dag ändå. Jag behövde den dagen, prata ut lite och så, för nu mår jag mycket bättre. Känns skönt. Är helt ny :).

Ha det!


2 veckor kvar

Nu när jag bara ätit nyttig mat och jag ser att det ger resultat, mår jag illa när jag tänker på något annat. Eftersom jag vet med mig att jag kan äta onyttigt ibland blev det kebab igår med pommes och hela köret. Jag borde inte få det, men vilken ångest jag fick. Kändes som jag förstört 2 hela veckor av nyttigheter. Innerst inne vet jag att det inte gjorde någon skillnad, men för att gottgöra mig själv tog jag en lång powerwalk direkt när jag vaknade idag.

image223

Idag ska jag nog till väla. Ska visa mamma vad jag önskar mig. För jag fyller ju år om exakt 2 veckor, för er som undrar ;).

Min önskelista:
Eu-bil
Häst
Vägg-TV
Klocka
Farlig hund
Cykel
Resa
Pengar
Kläder
Träningsskor
Vanliga skor
Stövlar
Löpband

Kommer inte på mer nu?

Torsdag

Hade bara skapande verksamhet idag eftersom läraren i projekt och företagande var borta. Så mamma hämtade mig efter skolan vid 11, och när vi kom hem gick jag och la mig. Somnade direkt och vaknade halv 6. Visst, det är riktigt skönt att sova på dagen, men jag kommer inte kunna sova inatt.
När jag vaknade tog jag Alice och gick ut och gick. Börjar misstänka att jag är allergisk mot henne.. Sorgligt men sant. Har varit "förkyld" sen i mitten av juli och det blir bara värre när hon sover i min säng. På dagarna i skolan är det ingen fara, bara när jag är hemma. Vägrar dock lämna bort henne, går hellre med svullna ögon och rinnande näsa 10 år till.
Nu ska jag skriva om reklam, sen ska jag se Efterlyst.

Ha det!

image222

Alice 7 veckor ;)

Eve och jag

image221

Diggar våra outfits.

Rubrik

Helt rastlös. Det pirrar i mina ben, så som det gör när man suttit still för länge. Om inte alla redan gått och lagt sig här hemma hade jag rest mig upp i sängen och hoppat. Det har jag bara gjort en gång förut, det var av ren lycka. Jag vet inte vad jag är nu. Ledsen, glad, arg? Typ allt på samma gång och det känns konstigt. Vet inte vad jag ska göra. Om jag inte varit så fruktansvärt mörkrädd hade jag gått ut och sprungit tills jag fått blodsmak i munnen (dvs. till andra sidan vägen). Kan ju drömma och glömma att jag kommer somna inom de närmaste timmarna. Sovit sen jag kom hem från skolan.

Onsdag imorgon. Absolut värsta dagen.
1. Börjar 8.20.
2. Har fotografisk bild till halv 5.

Det enda som är bra är att vi inte har idrott eller engelska.
Foto förstör verkligen allt. Mår illa när jag tänker på det.


Ha det!


Ruta ett

Vissa dagar är allt toppen, verkligen. Sen kommer de dagarna när det känns som om man blivit kastad tillbaka till ruta ett. Idag är en sån dag.

(Ursäktar bloggens "design", ska snart fixa).

Skola

Har nog aldrig varit så här trött? Sov hela vägen till skolan på bussen, plus på 3an som man kanske åker i 10 minuter. Vill hem. Ska lägga mig ett tag nu och vila tills vi börjar, men får ställa mobilen så att jag inte försover mig.

Bocken Bruse

Idag ritade Maja den här saken på tavlan i styrelserummet.
När jag fråga vad det var för något svarade hon att de var en av de
tre bockarna Bruse. Fint :).

image220

Kolla tänderna?

Trött

Idag försov jag mig 1 ½ timme. Vaknade 30 min efter min buss hade gått, så mamma fick köra mig till skolan. I alla fall, jag kom i tid och första lektionen var idrott. Sen håla i 2 ½ timme. Sjukt segt. På bussen hem satt jag och sov och när jag kom hem för ett tag sen och slängt mig i sängen för att sova, ringer de från skånetrafiken och säger att de har mitt busskort. Glömde det på bussen för att jag var så trött. Så måste åka till Höganäs snart och hämta det. Orkar inte egentligen, men måste.
Kunde verkligen inte somna igår. Låg vaken hur länge som helst. Bara för att jag sov hela dagen typ.
Måste sticka nu, skriver kanske sen.

Ha det!


Hur slipper man rubrik?

Har bara slappat hela dagen, och det resulterar i att jag inte är det minsta trött nu. Ska liksom upp om mindre än 5 timmar? Men om jag somnar nu kommer jag vara sjukt trött imorgon, bättre att jag väntar lite. För ni vet när man varit ute och kommer hem sent och lägger sig, och sen måste gå upp kanske 2 timmar senare, då är man inte trött. Eller, jag är inte det i alla fall. Det kommer senare. Perfekt till medieproduktionslektionen. Skönt att sova då.
Vill ändå sova nu, haha. Men skriver imorgonbitti innan vi börjar.

Ha det!