Sanningen

Anledningen till att jag har haft lösen på bloggen några dagar är väl att jag behövt skriva av mig utan att folk ska börja snacka. Och det har känts väldigt bra. Jag kan erkänna att jag var väldigt deprimerad och nere. Det har jag varit sen i våras och det blev bara värre och värre. Tillslut gick det inte att dölja och jag fick ständigt höra frågor från olika håll vad som var fel? Grejen var att jag inte visste själv. Det var inte det som alla trodde och gissade på. Nu har mina föräldrar och lärare sett till att jag fått hjälp. Hon hjälper mig att se varför jag var så nere och varför jag ständigt grät. Det är så läskigt, för allt hon säger stämmer in. Nu vet jag varför jag var som jag var.
Eftersom det var en så pass svår depression, som jag har fått höra att det var, blir man inte "frisk" över en natt. Det tar sin tid. Allt ska läka inifrån. Det är inte helt bra än, långt ifrån, men nu kan jag i alla fall svara bra på frågan om hur det är, utan att ljuga. Det som känts mest jobbigt under detta halvåret är kanske att ingen förstått. Ingen jag pratat med har varit i samma situation själv och då är det väldigt svårt. Just när jag själv inte visste vad som var fel. Men nu när jag vet känns det typ lättare, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Jag behöver massor av hjälp. Inte bara från en person. Och jag kan säga att jag borde sökt hjälp mycket tidigare. Redan vid första tillsägelsen. För när jag varit nere har jag inte ansträngt mig för något och allt har blivit mycket värre hela tiden. 
Jag hoppas att jag kommer må bättre och bättre för varje dag nu, trots att jag måste gå till skolan. Det kommer nog att förstöra lite, men jag vet och hoppas, att jag är på bättringsvägen.
Jag vet att jag kanske inte borde skriva allt detta i min blogg? Men folk som läst den har nog förstått att jag mått rätt dåligt, så vill skriva att jag mår lite bättre.
Tack för helgen Eve och Idha.

Ha det!

Okej

image218

Onsdag, värsta dagen

Halloj!

Kunde inte somna igår. Låg vaken till säkert halv 3, sen vaknade jag flera gånger under natten. Och imorse var det typ omöjligt att gå upp. Men nu sitter jag här i alla fall. Orkar inte skolan idag, vill bara hem. Och så har vi skolfoto idag.. Vill inte?

Ha det!

Rubrik

Innan jag ska sova tänkte jag skriva lite här. När jag är trött och ska skriva kan det ibland låta som om jag är full, eftersom jag inte vet vad alla ord heter (om man kan säga så?) plus att jag blir väldigt känslomässig. Så det är därför jag alltid pluggar så sent. Framförallt om jag ska skriva något, för då blir det mycket bättre.
Jag vet hur tråkig denna bloggen är. Lägger aldrig in bilder mer osv. Men jag har inte tagit ett foto på.. ja jag vet inte hur länge. Till och med min mobil är helt tom. Har inte ens någon bakgrundsbild på den. Inte på datorn heller.
För övrigt har jag ångest över mitt hår. Jag vet inte om jag ska färga det brunt eller blont. Bara jag slipper färgen jag har nu i alla fall. Det är dock min naturliga, but i don't like it.

Ska sova nu. Börjar 8 imorgon och slutar halv 5.
Danke!

Varför rubrik?

Råkade somna och nu vaknade jag precis och trodde det var morgon. Fick panik. Har skolfotto då och mina finnar hade inte försvunnit, sååå ja. Skulle egentligen ut och gå innan det blev mörkt men det blev som det blev. Har redan varit ute en runda idag, med morfars hund. Den är endå ganska stor, så skillnad mot lilla Alice. Nu är det Idol, ha det!

Skolan

Sitter i skolan nu. Ska strax hem. Mår inte alls bra idag.. När jag mår såhär så hjälper det inte att vara ute bland folk och tänka på annat. Skönaste är att bara vara hemma.
I söndags bestämde jag mig att jag inte får äta något skit fråns jag har gått ner 5 kg. Jag har gått upp ganska mkt på senaste tiden. Och hittils har det gått bra. Har gått ner ett halvt kg, för er som undrar. Ute och går jätte mkt och tränar lite på gym med pappa, plus att jag ska börja rida igen. Har fått en häst jag ska ta hand om lite då och då. Så jag hoppas det går bra. Saknar Ben & Jerry ju.
Nu kommer mamma, måste sticka. Skriver ikväll.

Ha det!


Ny msn

Trots omständigheterna gilla jag gårdagen. 
 
Är riktigt trött på msn, massa folk jag aldrig skriver med loggar in hela tiden osv. Istället för att ta bort alla gjorde jag en ny, där jag bara la till de jag brukar skriva med. Men har ändå kvar den andra.

Kom hem vid 1 idag, och sen dess har jag sovit. Nu ska jag äta, sen sova igen.

Ha det!

En bra lördag

Hej världen!
 
Typ trött på bloggen... Men får skriva lite ändå!
Igår hade vi bara idrott i skolan, så efter det stack jag och Maja till Malmö och shoppade lite. Eller ja, Maja köpte ju kläder för hela hösten/vintern ;). På kvällen var jag bara hemma och åt glass och kollade på idol. Har inte varit ute på riktigt sen helgen jag kom hem från Grekland. Känns jätteskönt faktiskt. Ska dock ut ikväll, och det kommer säkert bli kul. Är inte riktigt taggad ännu, men blir alltid det när man börjar göra vid sig och spela bra musik.
Annars idag har jag och Alice gått i stan med Maja och Anna. Köpte skor, men när jag provade de hemma var de jättesmå, så ska byta de. Ville ha dom ikväll, men får väl se vad jag kan ha nu. Ska leta i min skosamling.
Nu måste jag sticka.

Ha det bra alla :).

image216

Låttips?

Kolla klockan? Ska upp halv 6. Eller ja, det är då min mobil ringer. Kommer inte komma upp fråns en halvtimme senare. Men, har någon ens gått upp så tidigt?
I alla fall, ikväll raderade jag ALLA låtar på min ipod. Alla Timbaland och liknande åkte. La in 12 helt nya låtar. Sånna som jag typ aldrig hört förr. Behöver fler sånna. Några tips?
Känns lite lite att bara ha 12 stycken, men jag vill bara ha helt nytt. Om jag lyssnar på låtarna från i somras kommer jag bara må dåligt. Behöver fräscht som jag kan bilda nya minnen till liiiiksom.
Nej, nu måste jag sova.

Ha det!

Insparken

Fast jag inte kände för det igår så var jag på insparken. Överskattat som bara den, men vad gör inte folk för lite fest? Stack dock inte på någon efterfest, ville bara hem. Hade feber och allt.
Ligger i sängen nu och kollar på resor. Vill bort över nyår, men finns bara skitresor kvar som kostar jättemkt. Ett halvår i Thailand nu skulle inte vara helt fel. Helst skulle jag bara vilja flytta ifrån Helsingborg helt. Typ alla falska personer och allt där till, danke!

image214

Krisomi maha liko

Ma, thisoo si lamoki sisa straa. Miho thama so lima kowi, saa sita moksor sisa trovi lokast kromido sitstsa. Ma, sokrita mos bonjov iksva sala miho. Saa jovi kastrana sistovinkada. Saled mista krist. Dasis allis most, saakravi trovi si thisoo. Mikodo sisa strra kosmito? Da, sistestra mostikova laha. Jatsrigt.

image213

Motorola pic, summer 06

Hemsk dag

Idag mår jag riktigt hemskt och jag känner mig ännu värre.
Känner inte alls för inspark imorgon, kanske hoppar över det,
tråkig som jag är. Behöver vara för mig själv istället.

Måndag

Tjenis!

Dagen avklarad. Tack Gud för att jag lever fortfarande.
Träffade Eve efter skolan. Något blev som panerat i alla fall.

Asså har inget att skriva idag? Inget kul händer.
Blev typ värsta kriget i vår klass idag, tjejklass ju, haha.

Annars så..
Längtar till den 3 november ;). Vi ska se de ballaste jag vet.
De är coola, bra, snygga, bra, coola. Så de ska bli kul.
På tivoli. Gillar inte att säga tivoli, för jag gillar inte det stället,
men vi ska ju inte ut, ut. Så de e lungt.

Jag fyller år om en månad och 2 dagar, för er som undrar.
Just nu är jag bara sugen på att sticka ut och käka typ..
men får se. Det är en lördag ändå.

Min moppe finns på blocket nu. Köp den vettja.
(Eftersom jag är en ärlig säljare kan jag säga att det sitter
en död fluga inne på hastighetsmätaren).
Jag gillar den ändå, men jag ska köpa en
häst.

http://www.blocket.se/vi/13446797.htm?ca=23_3_s

Ha det!

Härlig dag!

Skulle ta bussen halv 9 idag. Så kommer mamma och väcker mig 20 i 9, danke! Så det fick bli halv 10 bussen, hann med den precis. Men jag hittade inte mitt busskort, så jag fick betala, tackar. På bussen kom jag på vart jag hade lagt kortet plus mina pengar. Så de har jag inte heller med mig. Hade en lektion, sen trodde jag nästa började 11.50. Nej, den börjar kl 2, tackar ännu en gång. Hungrig som ett svin är jag också, men alla i min klass har redan ätit. Tack tack.
Har glömt pappret hemma till det vi ska göra på nästa lektion, så egentligen sitter jag här i onödan. Men jag ska fika med Evelina vid 5, så jag får väl stanna i skolan. Men jag har inga pengar för kort och allt ligger där hemma.
Så nu sitter jag bara här och vet inte vad jag ska göra. Läste just en blogg, började nästan gråta asså. Den personen borde sluta skriva, så jag slipper gråta, haha!
Underbar dag!

Ha det!

Idag

image211

Lördagskväll

Stack iväg och tränade innan. Skönt. Körde lite bänkpress och påmindes snabbt hur svag jag är i mina armar, men det gick bra! Och eftersom det blev både mcdonalds och pizza igår tog jag fram boxdynan här hemma och körde ett intensivpass;) Det är kul faktiskt.
Skönt att bara vara hemma. När folk säger fest mår jag illa. Ska inte ut på länge.

Har fått det ganska fint på mitt rum nu. Har satt ben på min säng och hängt upp skoställ i min klädkammare till alla mina skor. Skulle kunna slänga hälften, men fast jag inte använder de vill jag ha kvar dom. Jag har nog ca 40 par och använder typ 15? Ska nog sortera ut lite i alla fall. 

Ikväll är det Svensson-Svensson, nya avsnitt. Kommer säkert inte vara lika bra som de gamla... Men jag ska se. Sen ska jag kolla på Just my luck. Tycker alla filmer med Lindsay Lohan är bra. Kanske inte bra, men ja, typ töntigt roliga. Man blir alltid kär i hennes killar, hahaa ;) .

Nu ska jag ner och sätta mig vid tvn med mina boyfriends, Ben and Jerry. <3

image210

Ha det!

Hårfärg

Halloj!

Typ segaste lördagen på länge idag. Än så länge i alla fall. Alice väkte mig vid 9, elaka hund. Sen kunde jag inte somna om, omöjligt. Var uppe en sväng, sen gick jag och la mig igen. Ligger fortfarande kvar i sängen.

Har bestämt mig hur jag ska färga mitt hår i alla fall. Jag hade först mitt jätteblonda, men eftersom det var grönt efter Greece så slingade jag det lite mörkare. Och bruna slingor i blont hår = grått hår. Att jag aldig lär mig det?
Så nu har jag bokat dit hos frissan igen, som bara skakar på huvudet när jag kommer dit. Bestälde blonda slingor, men nu har jag ångrat mig igen. Vill ha det rödbrunt. Låter fult, men kan bli snyggt.
Typ så Lindsay har på bilden nedanför, kanske lite brunare. Camerons färg är också skitsnygg, men passar nog inte i så mörkt.. Men hon är ju dock blond egentligen. Får se!

  Vad tycker ni?

Ha det!


Don't cry for me

Förutom väldigt tidig morgon har det varit en rätt bra dag idag. Först idrott, sen 3-timmarshålan. Då stack vi till stan och åt på mcdonalds och köpte lite kläder. Sen var det upp till skolan igen för att hålla tal på svenskan. Det gick bra, vi var bara 3 personer på den lektionen. Sen hämtade mamma mig och vi åkte till morfar, han bor precis vid skolan. Blir alltid deppig när jag varit där, tycker synd om honom. Han höll på att fylla i massa papper om hur han vill ha sin begravning, kul liksom? I kistan hade han skrivit att han vill ha på sig sin österrikiska folkdräkt (han kommer där ifrån) och på begravningen vill han att de ska spela Don't cry for me Argentina. Den ska jag också ha på min begravning bara för det. Jaja, jag ska inte skriva mer om detta. Jag blev bara så ledsen. 

Efter allt åkte vi hem och åt pizza och så. Sen kom Maja. Vi kollade på film, Date Movie. Det är den de gör parodi på massa andra filmer. Ganska rolig. Hon åkte för ett tag sen och nu vill jag sova. Eller jag vet inte om jag är trött eller inte. Skriver imorgon.

Ha det!

Skolan

Jag vaknade 10 min innan min buss gick idag. Men det var lungt. Det enda jag inte hann var att platta håret. Även om det ser för jäkligt ut nu tror jag inte att ajg bryr mig så mkt. Bara skolan.
Mitt underbara schema förstördes igår. Det hade blivit fel med mina kurser så jag måste läsa skapande verksamhet också nu. Hej då mina dagar då jag började kl 1. Nu börjar jag 8.10. Orkar inte? Men det spelar väl ingen roll om jag läser 2400 poäng istället för 2500? För jag kommer ändå inte kunna läsa på högskola eller liknande eftersom jag inte läser matte eller engelska b. Men ja, det är väl bra att ha skulle jag tro. Jag ska ändå bli frisör.
Nu ska jag lägga mig och vila lite innan vi börjar.

Ha det!

image127
Vill ha denna jackan skitmkt! ;)



Update!

Sitter och väntar på min extraengelska nu, vill bara hem. Skolan va rätt ok ett tag, men inte sen igår. Börjar 8.10-8.20 VARJE dag! Och slutar mellan 3 och halv 5. Vad vill de? Plus 11 timmars håla i veckan. Danke!
Känner mig som en  mobbad nörd som jag just skrev till Maja.
Sitter helt själv i styrelserummet, äter äpple, dricker loka och väntar på EXTRAengelska?
Fina stunder man har i livet :)
Måste sticka nu, vill ju inte komma försent!!!! 8-)

Ha det, ännu en gång!

Nya pojkvänner

Hejhej!

Jag har skaffat mig 2 pojkvänner, precis som Bridget Jones.
Men jag tänkte, ska det va så ska det?

I alla fall, den ena heter Ben och den andra Jerry.
Love them <3


Frihet?

image204

Denna bilden säger en del.

Hur kul är det att sitta instängd i en liten glasburk dag in och dag ut när man kan vara någon annan stans, fri? Man har bara en viss yta att röra sig på och man ser hela tiden samma saker. Enda skillnaden på dag och natt är ljuset och mörkret. Men det spelar ingen roll, för man sover när man är trött och struntar i om klockan är 3 på dagen eller 3 på natten. Man känner sig alltid sjukt ensam om inte närmaste kompisen finns där och om man blir dumpad av en kille eller tjej tycker man att allt är meningslöst. Man ser inte nya möjligheter i livet eftersom man sitter i denna lilla glasbubbla. 

Man får höra samma saker varje dag, för ingen säger något nytt.
"Om man inte kan prata flytande engelska kan man inte flytta utomlands för då klarar man sig inte?
Städar man inte på sitt rum varje dag klarar man inte av att ha egen lägenhet?
Shoppar man upp sina pengar (1050 i månaden) klarar man inte av att ta hand om en egen ekonomi?"

Kommer jag att klara mig i livet? Eller det är kanske lika bra att jag går och begraver mig med en gång?


Jaja, det jag ville säga med bilden är:
Våga hoppa ut ur glasskålen även fast kanten är hög.
Lyckas du inte första gången, prova igen,
men se bara till att du hoppar ut på rätt sida.

Danke!

Hann inte skriva alls igår. Var på filminspelningen hela dagen. Vi kom dit vid 9, då fick vi kläder, skor och blev tillfixade. Sen blev det till att vänta i ca 3 timmar. Sedan spelade vi in en kort scen, sedan var det cirka 4 timmars paus om inte mer? Efter det spelade vi in fortsättningen på scenen. Kom hem halv 9 igen, så en väldigt lång och dryg dag, men ändå sjukt rolig. Sista tagningen skulle bli perfekt, ingen fick skratta, le eller göra något som inte skulle vara med. Så kör några bilar ut från gården där vi var och då skulle vi skrika på de och sånt. Så hoppar en kille på den ena bilen och åker med. Hahaha, kunde vekligen inte hålla oss för skratt då. Kunde knappt stå upp! Men de tog med det! Haha, längtar tills filmen kommer ut. Februari skulle den vara klar tror jag :).
Vi in action:

  (Kommer fler här snart)

Haha, när vi skulle spela in första scenen kom en stylist fram till Maja och bara Sorry, I must do it. Och så tog hon henne i håret. Såg verkligen ut som hon skulle klippa av det, haha! Men så kleta hon i någon smet som gjorde håret fett. Luktade gott i alla fall, jag fick också. Man fattade inte vad man skulle gör aoch sånt för alla sög på engelska. Jag ska inte säga något, men ja.. De tror alla kan tyska? Danke!

Idag började vi 8.15 med idrott. Skulle ut och gå runt skolan. Lönt att man åkte in? Vi slutade i alla fall efter det. Var hemma kvart i 10 igen, skönt ändå. Är helt död, har varit det hela veckan och det blev 100 gånger värre efter igår. Jaja, ska vila nu sen ta min 3e powerwalk för idag. Lägger in fler bilder sen om de inte är för skämmiga ;).

Ha det!

Strivka moheko samajha

image201

Eftersom vi ska spela hippies imorgon i filmen måste man få in känslan.
Kommer bli kul! :)

Samili miho

Måste sätta fötter på denna bloggen, eller vad jag ska säga? Den har börjat spåra ur totalt. Jag skriver på ett seriöst sätt, fast jag menar inte det på det så. Jag läser inte periska tex. för de som inte förstod det. Men det är väl så min humor är. Och jag har inte funnit någon med den. Maja förstår väl en del, skönt ändå, haha!

Idag var det först skola, sen var jag hon Ludde som fyller år, redig man nu. Nu kollar jag på idol, pinsamma personer det finns. Ska dock söka nästa år ;). Ludde nr 2 sjunger nu, vill ha honom på mitt rum så han kan sjunga för mig när jag ska sova.

Imorgon ska jag och Maja vara med i en filminspening med tyskar. Ska vara klädd som en hippie, haha. Ska komma dit och säga Was macht du? Det enda jag kan på tyska. Ska i alla fall vara ledig fråg skola för detta.

Annars, ha det!

Miha sokhsi

Måste plugga nu.. Kolla klockan? Ska upp kvart över 6 imorgon, liiksoooooom?
Men ska skriva klart mitt tal. Har 200 glosor i persiska till imorgon också, pallar ej.
Tror jag ska sova nu och drömma om mig själv instängd i en glasburk, tar de
en annan gång. God natt folket!

image200

<3 

Tiden går

image199

Bild sen i vintras på mig och Freddie i skolan. Känns inte alls längesen. Kan knappt fatta att det varit sommar och allt. Pissigaste sommaren ever, men sjukt mkt har hänt. Fick ju inte världens lyckligaste start på lovet heller. Trodde jag skulle drömma om det varje natt. Har bara gjort det två gånger. Tackar Gud för det.

Ha det!

No one wants forever

Ursäktar inlägget imorse. Läste det nu och jag förstår knappt själv vad jag skrivit, men jag var sjukt trött och virrig efter nattens händelser. Är det fortfarande. Hade först engelska imorse. Vi var 3 stycken idag. Sen expo, blev nästan klara med skyltningen, ska bara fixa lite till imorgon. Sen var jag och Maja på marina på möte om skolfoto. Tur att det inte varade så länge. Äntligen hemma nu. Helt slut.

I bilen på vägen hem från stan började jag, utan att tänka på det själv, sjunga på den låten No one wants forever, den som är med i Fjorton suger. Hade den låten på min gamla dator, vill skitgärna lyssna på den nu. Den går inte att ladda ner så ska se om jag hittar den på youtube, annars får jag leta upp nån som kan skicka den till mig. Någon som har?

Hitta bara denna
hemmafilmade video men ja, lyssna :)

Ha det!

My dreams

Vaknade för en stund sen av att min mobil ringde. Vaknade helt yr och visste inte var jag var, plus att jag var hundra på att det var helg. Jag drömde väl som vanligt?
Börjar egentligen klockan 1 idag, men så har jag extra-engelska halv 12. Vet inte när jag ska in... Har inte orkat tänka på det än. Har bara en lektion idag. Jag har jag inget att ha på mig idag heller. Eller jo, jag har massor, men inget jag känner för. Känner mig så grå i allt. Men jag bryr mig inte så mkt längre. Har nästan slutat med smink helt också. Mkt skönare.
Jag funderar på att färga mitt hår brunt. Just nu är det så tråkig färg, vill göra något med det. Men jag passar inte i att vara mörk.. Får se!

Ha en bra dag!


image197

Kreta.

HIF

För min egen skull borde jag säga upp min bekantskap med Maja snarast möjligt, eftersom jag dör på henne. Första roliga idag var på uppvärmningen på idrotten, hahaha. Dansade och boxades. Sen efter skolan när jag höll på att tappa min mobil i marken, skulle Maja fånga den och så studsar den ut säkert en meter och så slänger hon sig efter den, såg riktigt kul ut.
Sen blev det hif. Köpte först ståplatser, sen fick vi 2 vip platser av Majas moster. Danke. I pausen skulle Maja på toa inne i restaurangen, så öppnar hon en toalettdörr men stänger den igen för att den inte går att låsa. Då kommer en annan och frågar om hon står i kö, så Maja säger att det inte går att låsa dörren. Så öppnar hon andra den och bara, Asså det är ju många toaletter här inne. Hahaha!
I övrigt sög matchen. Egentligen gillar jag inte fotboll, men när jag väl är och kollar blir jag riktigt insatt. Först blev det 1-0 till Djuren, det var väl okej för hif skulle ändå kunna ta igen sen. Men sen filmar en idiot så de får straff! Så förbannad på sånt! 2-0. Jaja, efter några minuter får djuren värsta läget igen och var är då hifs målvakt? JO, han står skitlångt ut på planen och dagdrömmer! 3-0. Då gick vi.
Hörde efteråt att det slutade 4-1, men jag bryr mig inte.

Från en sak till en annan. Jag läste tyska från 6an till 9an och vad kan jag idag?
Jag kan säga Was macht du? och Danke.
Även Heute, men det vet jag inte vad det betyder. Är det jag som är dålig eller lärarna vi hade? Det är nog båda, men ändå - läste det i 4år. Glad att jag slipper det nu i alla fall. Och jag fick godkänt :)

Ha det!


Måndag

Så svårt det var att gå upp imorse. Gick upp en kvart innan vi skulle åka och det är vad det tar att platta mitt hår. Det var ett måste eftersom jag somnade med vått hår igår. Eller ja, det var säkert tort innan jag somnade. Låg i sängen med datorn och snackade med folk på msn. Alla drog en efter en. Men jag var inte alls trött. Vid halv 1 - 1 tiden stängde jag i alla fall av datorn men ja, det tog som sagt lång tid för mig att somna. Gör alltid det nu förtiden. Så jag har väl sovit 4 timmar inatt igen? Blev ju inte bättre av att skolan började med idrott.

Skriver mer ikväll, ha det!


It's a pity about him..


Jag orkar inte?

Vår granne har haft cancer nu några år och när vi var i Grekland las han in eftersom han blev så sjuk. Han blev bara sämre och sämre och inget hjälpte. I fredags skrevs han ut och kom hem igen, för det fanns inget mer att göra och han ville spendera sista tiden hemma i huset. Nu, nästan precis, kom ambulansen och hämtade honom. Jag kollade ut när den skulle köra igen. Det var tänt där han låg så jag såg in. Det var det hemskaste jag någonsin sett. Han rörde sig inte alls. Bara låg där med en svart piratlapp över ena ögat eftersom han inte kan stänga det på grund av en förlamning han fått i samband med cancern. Tycker så synd om hans familj. Kan inte ens tänka på att han inte kommer komma hem mer. Och jag klarar inte begravningar heller. Fan, jag orkar inte.  :(

Sten borde varit stendöd

Kolla här!

Sten.
HAHAHAHAHA!
Ska nog döpa om Alice till det.

Visningar

Jag funderar starkt på att börja sova med solglasögon på, för jag vaknar alltid av att det är så ljust i mitt rum. Eftersom jag har takfönster precis ovanför sängen blir det aldrig riktigt mörkt.

Idag gick jag i alla fall upp vi 10-11 typ. Kollade inte på klockan. Sen åkte vi på visning på ett hus på maria park. Skitfint var det, allt var helt nytt. Tyvärr bodde redan en famij där, men om vi får tag på en tomt blir det nog ett sånt hus vi kommer bygga. Sen körde vi runder och kollade på massa andra. Flera sycken i Laröd också. Ska antagligen på fler visningar under dagen.

Ha det!

image195


Hey!

Mitt intensiva skrivande idag får mig att känna mig som en nörd. Men jag bryr mig inte. Sitter i min säng som jag har tagit av benen på, med Alice sovandes brevid mig och en lampa tänd med svagt ljus. Nya lakan och lagom varmt. Det är så jag tar det lungt. Och det behöver jag. Är helt matt i hela kroppen efter en ganska lång tids nedstämdhet. Att vända allt går inte över en natt som jag kanske önskat. Men nu försöker jag ta detta på allvar, för jag behöver känna att jag lever innan min såkallade bästa tid i livet är över.

Ha det!

image194

Malmö

Ja, det blev som sagt Malmö idag. Köpte en del saker. På monki kostade alla rea-varor 40 kronor och alla blev helt crazy. Men så är det väl, fattig som man är. Men butikerna i allmänhet svek. Zara var värst. Somnade i bilen på vägen hem, blev sjukt trött av att gå där. Men jag sov ju bara 4 timmar inatt.

Skulle vilja ta ut mina boxningskunskaper på en viss person också. Skulle vara skönt. Riktigt skönt. Ska försöka gå till boxningen på tisdag, för jag behöver verkligen det!

Jag har sagt det många gånger, men inte hållt det - nu looovar jag!
Jag ska inte gå ut mer. 
Jag har inte ens fyllt 17. Jag är 16 år. Vad gör jag då på 18års ställen? Jag fattar att folk som är 18 stör sig, det hade jag gjort. Det verkligen lyser om en att man är 90a. Och hur kul kommer det vara när man väl är 18? Det kommer vara så himla tråkigt. Tyvärr är det tempel 18 på fredag, och det är det bästa. Men ja, jag har lovat. Vi har tummat på det. Kan tänka mig det längre fram, men inte nu de närmaste veckorna. Jag håller vad jag lovar!

Ha det!

Lördag

Jag har kommit fram till massa saker under de senaste 10 timmarna. Bla. att jag lider av sömnproblem, för hur normalt är det för en 17åring att somna 3-halv 4 och vakna klockan 7 helt klarvaken? Och det är inte första gången heller.
Jaja, Maja ligger kvar och sover men jag var tvungen att gå upp. Städade på mitt rum också. Jag vet, jag är inte mig lik.

Idag är Alice på första sidan i hd :). Reklam för HIF.
Orkar inte skriva mer. Ska i alla fall till Malmö sen!

Ha det!